Моята нова придобивка - е39 530d/ Няки проблеми и въпросчета
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
DIDO написа:Anthony_J написа:А какво общо има спирачната течност със скоростната кутия?
Ами много общо има. Спирачната течност задвижва хидравличният
механизъм чрез който отделя съединителя.

- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
noiseless написа:DIDO написа:Anthony_J написа:А какво общо има спирачната течност със скоростната кутия?
Ами много общо има. Спирачната течност задвижва хидравличният
механизъм чрез който отделя съединителя.
За първи път чувам, че спирачната течност има нещо общо със съединителя - сигурен ли си в това? Да не става въпрос за хидравличното масло?
Абсолютно съм сигурен.

BMW - Усещане за автомобил
Paco77 написа:Колега честита придобивка и със здраве да си караш! Би ли споделили ако не е тайна колко пари ти излезе тая убавица.
Ами излезна ми 30к с акциза.
А относно спирачното течност, аз я смених като сменях маслата, филтрите и т.н. и преди това не я бях карал много, но мисля че проблема го имаше и преди това, но както и да е, щом казваш че цената в MKap e същата (в NicyCar ми излезе около 60 лв) ще отида да я сменя там

А какво ке споделите относно другите проблеми колеги - Bluetooth Handsfree, странния звук при тръгване и правилен избор ли съм направил на дискове?
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
kolega честит самолет
само не ми харесва че е от италия но ти си знаеш, супер е !
очакваи скоро да ти тафим предната броня
почти на всяка Е39-тка чат пат не влиза 1-ва. . при някои доста рядко при някои леко по често и така, не е чак толкова болка за умиране освен ако не бегаш от некои

само не ми харесва че е от италия но ти си знаеш, супер е !
очакваи скоро да ти тафим предната броня

почти на всяка Е39-тка чат пат не влиза 1-ва. . при някои доста рядко при някои леко по често и така, не е чак толкова болка за умиране освен ако не бегаш от некои

- DIDO
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:само не ми харесва че е от италия но ти си знаеш, супер е !
Стига с тия глупости "от Италия е".
И какво като е от Италия?
Моята Е39 е от Италия и няма консуматив който да не е оригинален.
Като вземеш дори ремъци, филтри, стелки, дори и акумулатора й е сменян 2007 с оригинален BMW /за смяната видях в сервизната книжка/ и т.н.
Предишната ми беше от Австрия и кво от това.
Вярно че има боклуци в Италия, но ги ИМА и в Германия, и в Швейцария.
Но всичко е въпрос на кола

zak, да ти е честита и със здраве да си я караш

BMW - Усещане за автомобил
Днес смених предните дискове и предни и задни дискове и накладки. Оказа се че задните ми дискове имат около 1 мм ръб и ми казаха че и те са за смяна но нямах толкова пари и за това просто смених накладките, тъй като датчикът светнал от там
Надявам се че неяма да имам проблеми с това че не съм сменил задните дискове. А иначе предни дискове оригинални и предни накладки Textar (Доста четох във форума за тези накладки и изглежда, че доста хора са имали проблеми, но на някои са им харесали доста. Не сложих оригинални защото бяха около 2 пъти по скъпи
315 лв. ), и задни накладки Bosh (за тези накладки на Bosh нищо не съм чувал - хубави ли са или лоши. Надявам се някой да даде мнение
)
А за първа скорост - от 2 дни вече нито веднъж не ми е направила проблем, без да съм правил нищо по колата та надявам се да се задържи така
За това, че колата е от Италия - и аз съм чувал доста лоши неща за италианските автомобили, но както каза DIDO и в германия има много лоши коли и в италия трябва да има хубави, така че това едва ли може да бъде решаващ фактор, а и аз имам сервизна книжка и гледам, че всичко, което е сменяно е оригинално. Надявам се че няма да имам проблеми:)
И отново благодаря на всички за поздравленията

А за първа скорост - от 2 дни вече нито веднъж не ми е направила проблем, без да съм правил нищо по колата та надявам се да се задържи така

За това, че колата е от Италия - и аз съм чувал доста лоши неща за италианските автомобили, но както каза DIDO и в германия има много лоши коли и в италия трябва да има хубави, така че това едва ли може да бъде решаващ фактор, а и аз имам сервизна книжка и гледам, че всичко, което е сменяно е оригинално. Надявам се че няма да имам проблеми:)
И отново благодаря на всички за поздравленията

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз съм с БлуТут ХендсФрий, значи слагаш ключа на позиция 0, след това натискаш копчето за говорене от волана, завърташ ключа на позиция едно и държиш копчето.. след 5 6 секунди тряя да почнат да мигат трите лампички на навигацията... като започнат да мигат, намираш колата от тлефона ти.. иска ти ПАСС кей който го пише в книжката на телефона, слагаш го и си готов.. ходиш с пуснат блу тут и като влезнеш в колата само се връзва и всичките ти разговори минават през него 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Моя кд е 0112
с друго не мога да ти помогна..
и всъшност кода го пише не в книжката на един хвърчащ лист...

с друго не мога да ти помогна..
и всъшност кода го пише не в книжката на един хвърчащ лист...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Giorceto написа:Аз съм с БлуТут ХендсФрий, значи слагаш ключа на позиция 0, след това натискаш копчето за говорене от волана, завърташ ключа на позиция едно и държиш копчето.. след 5 6 секунди тряя да почнат да мигат трите лампички на навигацията... като започнат да мигат, намираш колата от тлефона ти.. иска ти ПАСС кей който го пише в книжката на телефона, слагаш го и си готов.. ходиш с пуснат блу тут и като влезнеш в колата само се връзва и всичките ти разговори минават през него
Колега, аз не съм с навигация, но пак ще пробвам по този начин

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3