BMW M3 vs. AUDI RS4 vs. MB AMG

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i

Мнение от Lubbbo » 29 Апр 2008, 0:20

alx написа:
Lubbbo написа:Мдам...а като човек возил се на М3 и РС4 ви казвам че Аудито има повече мощ и тяга....в завойте Баварката е по стабилна..но на правата аудито бие ;),да не говорим че освен на сухо това БМВ не може да се използва на 100%,което си е минус определено...битурбото си казва думата ;)

кое би-турбо? :) новото е атмосферно.

на правата аудито е най-бавното. мерцедеса къса глави. бмв-то има някакъв къс момент на ослушване щото трябва да качи оборотите, но след това плътно зад амг-то.

за мокрото съм съгласен. но ако някой е решил да кара на 10/10 на мокро- проблема си е негов. аз лично не смея така че 4х4 на ауди-то лично на мене не ми върши работа.

и трите коли са перфектни - но всяка сама за себе си както казаха по-горе. лично за мене мерцедеса е най-опасен, бмв-то най-интересно, ауди-то най-скучно.
Е скучно не бих казал :),имах предвид че РС а е битурбо...мен лично ми се стори че Аудито върви повече...човека с който бяхме,едно от момчетата което се занимава със автокъща INS DELIVERY,каза че са тествали М ката със РС а...на резиденцията вървяли 1 към 1 ,но на доускорение РС а дърпал....в завойте Баварката е номер 1 ,няма спор в това :)но и при разлика от 30000 лева. със сигурност бих предпочел Аудито,а и по ми допада интериора ;) особено със алкантара волан ..и звука по ме кефи

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Апр 2008, 0:40

Lubbbo написа:имах предвид че РС а е битурбо...мен лично ми се стори че Аудито върви повече

не. не е би-турбо и не върви повече... иди ги виж на 400 метра със каква скорост излизат- бмв-то и амг-то са почти еднакви (меро е малко напред), но доста по-бързи от аудито..

би-турбо е старото със в-6 двигател. и то е доста по-бавно. (мисля че е беше 260 коня - така наум).
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i

Мнение от Lubbbo » 29 Апр 2008, 0:44

alx написа:
Lubbbo написа:имах предвид че РС а е битурбо...мен лично ми се стори че Аудито върви повече

не. не е би-турбо и не върви повече... иди ги виж на 400 метра със каква скорост излизат- бмв-то и амг-то са почти еднакви (меро е малко напред), но доста по-бързи от аудито..

би-турбо е старото със в-6 двигател. и то е доста по-бавно. (мисля че е беше 260 коня - така наум).
Да, аз колко време съм бил в заблуда :lol: ,за старото си знам че е битурбо,380 коня.Ма си мислех че и новото хаха,аз съм се бъркал защото РС6 е 4.2 битурбо и мислех че и РС4...
Прав си че М3 по бързо: http://uk.youtube.com/watch?v=RzuGc3utYeM :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Plamen_335i » 29 Апр 2008, 19:29

Наскоро гледах епизод на Fifth Gear където направиха съпоставка между GT3, GTR и М3....много кофти тръпка за BMW-то...спирачките му прегряха чак. GTR-a би GT3-ката с малко, а M3-то остана на няколко секунди зад тях :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Апр 2008, 23:11

Бе, вие да имате възмоност да си купите м-ката или меро горе долу все тая, другото опира до фенщина.
Аз съм твърд фен на 2-те марки споменати по-горе най-вече заради здравината им другото опира до гот и кеш. Имал съм сблъсаци с ауди и изобщо не останах приятно впечетлен, както и самия собственик + още няколко чупливи модела.
Традиция не се гради с няколко модела, точно за това не бих си взел ауди или нисколетящото му подобие. В крайна сметка това е само една кола, колкото и да обичаме да изпъкваме с тях и да си представяме как караме някви мечти те евентуално щяха да бъдат съкрушени от дупките и зависта в бг.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 30 Апр 2008, 23:38

За да изгладим недоразуменията относно характеристиките ма М3, ето ви тест и данни:

http://uk.youtube.com/watch?v=wF5EtSzR7 ... re=related
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N55

Мнение от bscsystem » 07 Май 2008, 14:31

Еййй тая М3ка до формула едно се доближавала :mhihi:

Предишна

Назад към Основен Форум