Взех си нови джанти...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Взех си нови джанти...
да се похваля взех си петолъчки 17ки 9J на Mille Miglia. Обаче: гумите са !!225!! 45 17 което значи че диаметърът е с 17мм по малък и според калкулатора за гуми на маргел е извън допустимите стоиности...това какво значи освен че километража няма да отчита правилно..?
Иначе другия въпрос ми е резервната си е 15ка ако някоя се спука проблем ли ще е с 15ката? знам че не е хубаво и дифа са преебва ако диаметрите са различни..мерси снимки ще има по късно
Иначе другия въпрос ми е резервната си е 15ка ако някоя се спука проблем ли ще е с 15ката? знам че не е хубаво и дифа са преебва ако диаметрите са различни..мерси снимки ще има по късно

Последна промяна slav4o1 на 28 Апр 2008, 11:29, променена общо 1 път
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
235/45/17 е препоръчвания размер гуми за 17" джанти. Така че няма за какво да се притенсяваш.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
КАто спускаш гума, ако е предна не е проблем директно я сменяш.. ако е задна махаш една предна 17'ка слагаш я отзад и от пред сислагаш 15, ката..
не за друго ами ако не искаш да си купуваш нов диф после
не за друго ами ако не искаш да си купуваш нов диф после

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
сложих ги карах ги няма друсане и тн. доволен
иначе някои знае ли защо са направили САМО Е39 с 74.1 мм отвор всички други(там с няколко изклучения от по старите) с 72.56мм ?
плаче иначе за ниско окачване и да ви попитам пружините ако се резнат дали ще има проблем. един приател в американско ми обясни че така си е "смъкнал" Е39ката ..че имам едни пружини тука и се чуда дали да пробвам..? няма да е добре на амортисиорите а
?

иначе някои знае ли защо са направили САМО Е39 с 74.1 мм отвор всички други(там с няколко изклучения от по старите) с 72.56мм ?
плаче иначе за ниско окачване и да ви попитам пружините ако се резнат дали ще има проблем. един приател в американско ми обясни че така си е "смъкнал" Е39ката ..че имам едни пружини тука и се чуда дали да пробвам..? няма да е добре на амортисиорите а

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
не съм останал с добро впе4атление от резане не пружини аз съм с по неско ока4ване и е муци колата вози така добре а е по ниска
- Scouser
- младши ентусиаст
-
slav4o1 написа:
плаче иначе за ниско окачване и да ви попитам пружините ако се резнат дали ще има проблем. един приател в американско ми обясни че така си е "смъкнал" Е39ката ..че имам едни пружини тука и се чуда дали да пробвам..? няма да е добре на амортисиорите а![]()
?
Тоя твоя приятел

9 мнения
• Страница 1 от 1