Avtomat ili ruchka
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ti s tiptronica pak mojesh da wyrnesh i da go pratish w menzis oborotomera ne e problem!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Nasti написа:ti s tiptronica pak mojesh da wyrnesh i da go pratish w menzis oborotomera ne e problem!
Ne mislia taka...
A i kakuv e smisula?
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
PARADOX_sf написа:Ne mislia taka...
Парадоксе ,парадоксе пак се изложи

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
paradoskcho, moito momche, honda boy, pubercho,
tiptronica za rychka e po-dobyr ot wsqka rychna skrost shtoto ti spestqwa wreme, mojesh i 2 nazad da go wyrnesh i stawa ludnica, na A8 4.2 quattro sym go prawil i ne iskam da ti kazwam kakwo stawa prosto za kwo izstrelwane na tiq 310ps stana duma ebi mu maikata!!!
tiptronica za rychka e po-dobyr ot wsqka rychna skrost shtoto ti spestqwa wreme, mojesh i 2 nazad da go wyrnesh i stawa ludnica, na A8 4.2 quattro sym go prawil i ne iskam da ti kazwam kakwo stawa prosto za kwo izstrelwane na tiq 310ps stana duma ebi mu maikata!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Abe to hubavo moesh da gi butnesh 2 nazad ne sum kaal che ne moze! Naprimer dvizish se sus 60 na 5-ta i reshavash da minesh na 3-ta. Nikakuv problem. Obache da mi kazesh che se dvizish sus 160 na 4-ta (4500rpm) i da butnesh 2-nazad... Prosto niama da stane! Spored men nikoi proizvoditel na avtomobili ne e tolkova lud za da ti dade da napravish podobno neshto! Vse pak vseki dvigatel ima ogranichitel na oborotite (osven ako ne e premahnat) 1-vo i 2-ro kuv e smisula da nabiesh klapanite v butalata? Sigurno si napravil goliamo iztrelvane s zakusnitelno
dvizenie!

xaxaxaxa
Zna4i sko si na visoki oboroti - i 1 skorost nadolu ne moje - iz4akva da padnat oborotite - tuptronic-a e nai golqmata prostotiq praena nqkoga - tova si absoluten avtomatic - I ako mi kajete 4e nqkoi si smenq taka skorostite na kolata - prosto si4ki s tip tronik rano ili kusno im pisva i D adi pak na avtomatika . A za sport ne moje i da stava duma - Ne znam Nasti kvo e karal no sum se vozil v dosta audi-ta i ne mi napravi vpe4atlenie da ima ne6to sportno a sobstvenika na Audi-to A6 4.2 vika q gleai kak smenqm - buhahahahaha ti ... i mur6ata . Nasti napravi sravnenie s pokazatelite na 2 ednakvi audita s ru4ka i tiptronik i ste vidi6 a i ne zabravqi 4e s toz tiptronik dosta se diga %-nata zaguba na konete na motor-a kum koleletata - a nedai si boje da sa vartqt i 4-te exeee ot tez 310hp na A8 ostanaha 200-230 kum koleletata 

[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Zareeezi
Stia sys toq TipOMipoTronic0!
Nal vi kazah che tova prase IMA TORQUE CONVERTER! ,nikoga ne bih si zel kola sys takava transmisiq ako iskam da karam sportno.
Tova za koeto Nasti govori ,che dava vyzmoznost na shofera da se koncentrira na pytq e istina - sysnost obache tova e dokazano ot BMW na Nürburgring. Tuka kolegite da me popravqt ako gresa ma mislq che beshe experiment sys 2-ma shofiori - Lapvat pistata po 2 pyti sys M3-ki - ednata stikar drugata SMGII. Aaa eto go i Hinta - SMG II! ,tova e cluchless transmisiq nemasta imasta sysvsem malko obsti nesta sys Tripoto (butoni za prevklucvane) ,i nai-veche lipsva i torque converter (thus moze da poema ogranichen vyrtqst moment stoto se razpada).
Mezdu 10-toto ,kakto veche sme spomenavali tuka Ferdinanta odavna mozese da slaga SMGII na sicki VW/Audi avtomobili (prosto zastoto tova ne e razrabotka na BMW a na third party) ,samo che ne go pravi zastoto qvno mnogo usileno sa rabotili vyrhi DSG-to ,koeto e nesto oste po-dobro.
Nal vi kazah che tova prase IMA TORQUE CONVERTER! ,nikoga ne bih si zel kola sys takava transmisiq ako iskam da karam sportno.
Tova za koeto Nasti govori ,che dava vyzmoznost na shofera da se koncentrira na pytq e istina - sysnost obache tova e dokazano ot BMW na Nürburgring. Tuka kolegite da me popravqt ako gresa ma mislq che beshe experiment sys 2-ma shofiori - Lapvat pistata po 2 pyti sys M3-ki - ednata stikar drugata SMGII. Aaa eto go i Hinta - SMG II! ,tova e cluchless transmisiq nemasta imasta sysvsem malko obsti nesta sys Tripoto (butoni za prevklucvane) ,i nai-veche lipsva i torque converter (thus moze da poema ogranichen vyrtqst moment stoto se razpada).
Mezdu 10-toto ,kakto veche sme spomenavali tuka Ferdinanta odavna mozese da slaga SMGII na sicki VW/Audi avtomobili (prosto zastoto tova ne e razrabotka na BMW a na third party) ,samo che ne go pravi zastoto qvno mnogo usileno sa rabotili vyrhi DSG-to ,koeto e nesto oste po-dobro.

автоматика си е истината
момчета не прибързвайте толкова много,аз карам автоматик и трябва да ви кажа че е супер,колата върви на пушка,има си ''спорт'' в който режим колата се скъсва да върви.Още нещо да ви кажа,когато караш примерно с 80 на Д номал,като му резнеш спорт и му биеш ''kickdown'' трябва да знаете че няма разлика с ръчката,цеди се до мензис както един колега се беше изразил.а и друго относно Ауди а8 3.7 две едни и същи само че едната автомат,другата ръчка,разстоянието беше около 2км..та значи двете коли минаха на финала както тръгнаха на старта,единствената разлика е че м/у 2и3 предавка дърпа малко ръчката м/у 3и4 автомата,за това са абсолютно равни!! аз карам бмв 320и 24в ванос автомат,тази кола върви до 3000rpm след това до червено се ошашавя!пък незнам за кво ви е тая ръчка,пък и в задръстване е супер екстра!!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
SMG
...автомат с 1000 ръце
който не е карал да се качи и после ще говорим пак, особенно в града, а и не само...

...автомат с 1000 ръце

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46