Rolls Royce Phantom..
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Убийц на малък деца и бремен жени е тоз Фантом.
Иначе аз пред Райфайзен на България често виждам един призрак с регистрация от 6 единици. Верно си е номер 1!
Иначе аз пред Райфайзен на България често виждам един призрак с регистрация от 6 единици. Верно си е номер 1!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- BilLaBONG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2
BMWPetar написа:Убийц на малък деца и бремен жени е тоз Фантом.
Това е бате Кралев ...

- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
!!!
БРАВО за статията!!!Е ТВА СЕ НАРИЧА МАШИНА

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
днес се разминах с тоя дробхеад по магистралата при вакарел-пазеше го една А8ца и лежерно мина покрай мен.
да ви кажа нещо като е с гюрука не ме изкефи за няколкото секунди ,в които го видях-голо сигурно може да е доста по-красивичко!
да ви кажа нещо като е с гюрука не ме изкефи за няколкото секунди ,в които го видях-голо сигурно може да е доста по-красивичко!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н
човека има пари и си прави кефа. апък и по добре кожа и дърво отколкото пластмаса и плат

It`s party time !
Evelin Cotsev написа:((:BuKcu:)) написа:Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н
човека има пари и си прави кефа. апък и по добре кожа и дърво отколкото пластмаса и плат
Ако някой пернишки голф 2-ка те изтресе с 300 тогава ще се псуваш защо си взел кола с дърво вътре. Няколко сто кила дърво да те притиснат до седалката - не мисля, че ще ти хареса. Искам да кажа, че от пластмасата по-малко боли. Освен това и сърцето ще те боли по-малко с пластмасова кола, защото щом дървената кола струва милион лева, не искам да си помислям колко струва ремонта само на единия й фар...

- старши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:((:BuKcu:)) написа:Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н
Сещаш ли се, че с тия пари можеш да живееш дълго, дълго даже и без да работиш?! Другото, което е тия пари - за България = никога! Пък и кефа можеш да си го направиш и с други коли!!
Ама след като човека има пари, да ги харчи....
((:BuKcu:)) написа:Evelin Cotsev написа:((:BuKcu:)) написа:Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н
Сещаш ли се, че с тия пари можеш да живееш дълго, дълго даже и без да работиш?! Другото, което е тия пари - за България = никога! Пък и кефа можеш да си го направиш и с други коли!!
Ми аз не виждам какъв му е проблемът да има тая кола и пак да живее дълго без да работи... при положение, че има maybach, rolls, slr, m6, maserati и тн и тн

- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:((:BuKcu:)) написа:Evelin Cotsev написа:((:BuKcu:)) написа:Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н
Ми аз не виждам какъв му е проблемът да има тая кола и пак да живее дълго без да работи... при положение, че има maybach, rolls, slr, m6, maserati и тн и тн
Явно няма проблем;)))
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
rado84 написа:Evelin Cotsev написа:((:BuKcu:)) написа:Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н
Ако някой пернишки голф 2-ка те изтресе с 300 тогава ще се псуваш защо си взел кола с дърво вътре. Няколко сто кила дърво да те притиснат до седалката - не мисля, че ще ти хареса. Искам да кажа, че от пластмасата по-малко боли. Освен това и сърцето ще те боли по-малко с пластмасова кола, защото щом дървената кола струва милион лева, не искам да си помислям колко струва ремонта само на единия й фар...

А по въпроса за дърво или пластмаса.. аз бих предпочел да ме смачка дъб отколкото някоя химия, най-малкото поне ще съм умрял със стил ...
А защо така се обсъждат хора със наистина много скъпи коли?!?Имали са пари хората, купили са ги... живее се един път и когато можеш да опиташ от всичките сладости на живота, защо да не си го позволиш?!?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5