Rolls Royce Phantom..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 09 Апр 2008, 12:27

Разказа не бях го чел и сега го прочетох и нямам думи ! :bowdown:

За новия Ролс купе също нямам думи. Просто е невероятен !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от юли » 12 Апр 2008, 10:17

Тоя ''Forgon" е голямо дърво. :D .Е не е ли?А и цената му е дървена.

Потребител
Аватар

Малка, но важна подробност

Мнение от Gonzales » 16 Апр 2008, 0:18

Статията - ОК. Колата - супер. Обаче бекграундът е покъртителен!

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 20 Апр 2008, 20:17

Убийц на малък деца и бремен жени е тоз Фантом.
Иначе аз пред Райфайзен на България често виждам един призрак с регистрация от 6 единици. Верно си е номер 1!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2

Мнение от BilLaBONG » 21 Апр 2008, 14:29

BMWPetar написа:Убийц на малък деца и бремен жени е тоз Фантом.
Иначе аз пред Райфайзен на България често виждам един призрак с регистрация от 6 единици. Верно си е номер 1!

Това е бате Кралев ... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

!!!

Мнение от JENATA NA 6EFA » 23 Апр 2008, 12:11

БРАВО за статията!!!Е ТВА СЕ НАРИЧА МАШИНА :!: :!: :!: :!:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Апр 2008, 21:32

днес се разминах с тоя дробхеад по магистралата при вакарел-пазеше го една А8ца и лежерно мина покрай мен.
да ви кажа нещо като е с гюрука не ме изкефи за няколкото секунди ,в които го видях-голо сигурно може да е доста по-красивичко!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Апр 2008, 21:40

Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 23 Апр 2008, 22:33

((:BuKcu:)) написа:Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н

човека има пари и си прави кефа. апък и по добре кожа и дърво отколкото пластмаса и плат :mhihi:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 24 Апр 2008, 8:58

SKISA написа:днес се разминах с тоя дробхеад по магистралата при вакарел-пазеше го една А8ца и лежерно мина покрай мен.
да ви кажа нещо като е с гюрука не ме изкефи за няколкото секунди ,в които го видях-голо сигурно може да е доста по-красивичко!

Значи си видял Ветко. Тия със А8цата са много весели :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 24 Апр 2008, 9:08

Evelin Cotsev написа:
((:BuKcu:)) написа:Лично на мен Ролс Ройса не ми харесва толкова, първото което е то толкова пари само за кожата, дървото, тавана, постелката и боята....другото което е на фона на България и на цялата цигания тази кола въобще, ама въобще не се връзва. Да дадаш...колко беше 1 000 000млн лв./ ?!/ и да я караш по раздрънканите пътищата, да няма къде я оставиш и т.н и т.н

човека има пари и си прави кефа. апък и по добре кожа и дърво отколкото пластмаса и плат :mhihi:

Ако някой пернишки голф 2-ка те изтресе с 300 тогава ще се псуваш защо си взел кола с дърво вътре. Няколко сто кила дърво да те притиснат до седалката - не мисля, че ще ти хареса. Искам да кажа, че от пластмасата по-малко боли. Освен това и сърцето ще те боли по-малко с пластмасова кола, защото щом дървената кола струва милион лева, не искам да си помислям колко струва ремонта само на единия й фар... :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Апр 2008, 10:47

Evelin Cotsev написа:

Сещаш ли се, че с тия пари можеш да живееш дълго, дълго даже и без да работиш?! Другото, което е тия пари - за България = никога! Пък и кефа можеш да си го направиш и с други коли!!
Ама след като човека има пари, да ги харчи....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 24 Апр 2008, 11:08

((:BuKcu:)) написа:
Evelin Cotsev написа:

Сещаш ли се, че с тия пари можеш да живееш дълго, дълго даже и без да работиш?! Другото, което е тия пари - за България = никога! Пък и кефа можеш да си го направиш и с други коли!!

Ми аз не виждам какъв му е проблемът да има тая кола и пак да живее дълго без да работи... при положение, че има maybach, rolls, slr, m6, maserati и тн и тн :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Апр 2008, 12:02

MaXimal написа:
((:BuKcu:)) написа:
Evelin Cotsev написа:

Ми аз не виждам какъв му е проблемът да има тая кола и пак да живее дълго без да работи... при положение, че има maybach, rolls, slr, m6, maserati и тн и тн :)

Явно няма проблем;)))

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Апр 2008, 19:33

rado84 написа:
Evelin Cotsev написа:

Ако някой пернишки голф 2-ка те изтресе с 300 тогава ще се псуваш защо си взел кола с дърво вътре. Няколко сто кила дърво да те притиснат до седалката - не мисля, че ще ти хареса. Искам да кажа, че от пластмасата по-малко боли. Освен това и сърцето ще те боли по-малко с пластмасова кола, защото щом дървената кола струва милион лева, не искам да си помислям колко струва ремонта само на единия й фар... :roll:

:conf: Когато си взимаш такава кола последното за което мислиш е ремонта на левият и фар..
А по въпроса за дърво или пластмаса.. аз бих предпочел да ме смачка дъб отколкото някоя химия, най-малкото поне ще съм умрял със стил ...
А защо така се обсъждат хора със наистина много скъпи коли?!?Имали са пари хората, купили са ги... живее се един път и когато можеш да опиташ от всичките сладости на живота, защо да не си го позволиш?!?
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум