Малко Ел проблеми
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Малко Ел проблеми
Преди няколко часа си взех колата от бояджия.. много добре е напрваена , ще пусна снимки утре но имам проблем с ел.. оборудването.
От Шофроската врата мога да отварям само шофьорското стъкло и то без модула който го качва и сваля сам. Другите не работят? Някакви идеи?
Прибирането на огледалата ми прибира само шофьорското .. другото не иска...
Лявата пасжерска колона не работи? Това предполагам че се регулира отзад някъде...
АА на колата и беше паднал акумулатора.. може ли той да има общо и ако го изключа за 15 минути да се рестартира има ли шанс да се оправят тези работи?
От Шофроската врата мога да отварям само шофьорското стъкло и то без модула който го качва и сваля сам. Другите не работят? Някакви идеи?
Прибирането на огледалата ми прибира само шофьорското .. другото не иска...
Лявата пасжерска колона не работи? Това предполагам че се регулира отзад някъде...
АА на колата и беше паднал акумулатора.. може ли той да има общо и ако го изключа за 15 минути да се рестартира има ли шанс да се оправят тези работи?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Пробвай с рестарт първо ,но имай в предвид ,че не може да се рестартира само с изключване за 15 мин - виж във важните теми как се рестартира компютъра. Махаш клемите свързваш + и - за около 30мин като и 2-те са разкачени от акумулатора да не окъсиш някъде. След това събираш и караш поне 10 км да се настроят системите наново.
Доста кончета в един обор.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
след малко ще пробвам и ще пиша...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
3 мнения
• Страница 1 от 1