КАТ не виждат номера на двигателя
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
мойта е без номер .. просто на канала ме накараха да сваля пласматата .. тоя слезна виде и я записа без номер
и в Каското си пиша няма номер .. никфи проблеми .. нещо те зимат за мезе

и в Каското си пиша няма номер .. никфи проблеми .. нещо те зимат за мезе

- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
абсурди...регистрирал съм два служебни мерцедеса, първа регистрация в Бг, също не можеха да открият номер на двигател и се наложи да взимам и двата пъти служебни бележки от официален сервиз че номера на двигателя които имам съответсва на рамата. Впрочем това не ми струва нищо като пари но много нерви..
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
Пълни келеши са тия мене ме накараха да слизам в канала да си свалям кората за да може ония тупан да види номера 15 минути търсих ключ и на всичкото отгоре не ме остави после да си я сложа обратно правел съм опашка.
- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring
и при мен стана така и ме пратиха в БМВ карам 320д е46 2001 г номера ми е то4но до левия носач има едно болтче и като се развие пада една пластмаса и се вижда номера ,... пълен десен камък 10 лягаш и турсиш
- vladi111
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520 XD, 2016
Не се притеснявай,като си регистрирах колата в големия талон са ми написали друг номер на двигател,но никой не го гледа ,застрхователя даже в полицата ми е написал"без номер",и каза че това не е проблем,този номер може да ти потрябва евентуално при ремонт за някоя част
колеги ами аз си купих кола и от кат ми писаха без номер
немогат да го видят
за това че и аз имам същиа проблем с колегата от темата
) и сега на документа ми пише без номер че като сменях ролките на климатика ме питаха за двигателя номера да ги намерят , то като няма че купих 3 вида 2-та станаха единиа го върнах ооо много лошо така без номер голямо размотаване ако ти потрябва нещо да сменяш докато го намерят

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2