srs problem4e
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
това не е ли airbag-а ?? по-добре провери датчиците дали си ги свързал отново .... ама внимавай да не ти викат после "Joro-Airbaga"
щото познавам един слагач на аларми дето така му викат :mha: :mha: :mha:

- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Ами и аз свалих един път волана и после светна! Оправиха го при Дунев, нещо му бъзикаха по компютъра! Мой съвет, намери някой, който нулира, вече има доста такива хора, още повече тук във форума!Питай Явор.
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Ами и аз свалих един път волана и после светна! Оправиха го при Дунев, нещо му бъзикаха по компютъра! Мой съвет, намери някой, който нулира, вече има доста такива хора, още повече тук във форума!Питай Явор.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
ПОЛУЧИЛО СЕ Е ПРЕКЪСВАНЕ НА ВРЪЗКИТЕ И КОМПЮТЪРА ОТЧИТА ГРЕШКА, ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ В СЕРВИЗ В КОЙТО РАЗПОЛАГАТ СЪС СОФТУЕР ЗА БМВ , ИЗЧИСТВАТ ГРЕШКАТА И ГОТОВО

Последна промяна Tod на 27 Юли 2004, 12:53, променена общо 2 пъти
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
При мен се беше получило същото - еърбага нетрябва да се сваля при включен акумулатор. Отиваш в сервиза, изчистват грешките и си готов. При мен се беше получи като "страничен ефект" - "гръмване" на шините за диагностика на ABS-а - к'во да правиш - имаме си супер кадърни "майстори". И всичко това заради една лампа за 50 стотинки :x .
8 мнения
• Страница 1 от 1