Запушва ама яко
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Re: zdraveite
zombaio_demomona написа:karam E39_ka ot 4 meseca i edva v4era kato trugnah za Plovdiv sled kato zaredih na OMv nafta kolata po4na da se davi i ot vreme na vreme da gasne i da mi premigva pak ot vreme na vreme lampate za podrqvane na sve6tite,a predi tova cql den si q karah bez nikakuv problem.Nqkoi moje li da mi kaje kakvo moje da e vseki mi kazva 4e naftata e kalpava i zatova taka pravi 6te sum vi mn blagodaren ako nqkoi moje da pomogne?
Първо пиши на БЪЛГАРСКИ!
От коя нафта сипа? На мен от скъпата"Алпин" ми ги извърта тея номера.
- zombaio_demomona
- Потребител
-
Re: zdraveite
Първо пиши на БЪЛГАРСКИ!
От коя нафта сипа? На мен от скъпата"Алпин" ми ги извърта тея номера.[/quote]"Спринт дизел",незнам но аз си мисля чe е от нафтата и затова търся някои които може да ми даде някакъв съвет.Незнам тоя там дето зарежда ква е сипал но му казах "спринт дизел".А на теб оправи ли ти се или не е още
От коя нафта сипа? На мен от скъпата"Алпин" ми ги извърта тея номера.[/quote]"Спринт дизел",незнам но аз си мисля чe е от нафтата и затова търся някои които може да ми даде някакъв съвет.Незнам тоя там дето зарежда ква е сипал но му казах "спринт дизел".А на теб оправи ли ти се или не е още
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
1. Добре дошъл във форума.
2. Дано да е от нафтата, това ще го разбереш като го изхачиш тоя резервоар, и след това като сипеш няква друга нафта (аз ти предлагам да пробваш на ЕКО). Ако не се оправи най-вероятно то е тръгнала плочката на ГНП.
2. Дано да е от нафтата, това ще го разбереш като го изхачиш тоя резервоар, и след това като сипеш няква друга нафта (аз ти предлагам да пробваш на ЕКО). Ако не се оправи най-вероятно то е тръгнала плочката на ГНП.
- zombaio_demomona
- Потребител
-
незнам ама дано не е че незнам kakво ще се прави .сега съм на "лукоил"казаха чe там била хубажа нафтата.asasin18 написа:1. Добре дошъл във форума.
- маречков
- ентусиаст
-
При мен се оправи като я заредих с обикновенна от ОМВ и от тогаз стоя да колонката, доде не видя оня хайванин кой пистолет ми завира в колата.
- zombaio_demomona
- Потребител
-
момци благодаря ви за съwветите но на които му го направи този номер да знае че e електронната дюза поне при мен е тя и е доста скупичка някои оако знае от каде може да се намери по евтино нека да ми каже че иначе е кам 800 лева.според мен не е никак евтина пук за вас незнам
- маречков
- ентусиаст
-
zombaio_demomona написа:момци благодаря ви за съwветите но на които му го направи този номер да знае че e електронната дюза поне при мен е тя и е доста скупичка някои оако знае от каде може да се намери по евтино нека да ми каже че иначе е кам 800 лева.според мен не е никак евтина пук за вас незнам
От "омега" е същата и 4 пъти по-ефтина.
- zombaio_demomona
- Потребител
-
От "омега" е същата и 4 пъти по-ефтина.[/quote]А каде е тожа чe ништо не ми говори ако наистина я има там да ходя да си я купя.щe съм ти мн благодарен ако межeш да ми обясниш каде е?
- asasin18
- ентусиаст
-
А каде е тожа чe ништо не ми говори ако наистина я има там да ходя да си я купя.щe съм ти мн благодарен ако межeш да ми обясниш каде е?[/quote]zombaio_demomona написа:От "омега" е същата и 4 пъти по-ефтина.

колега има в предвид от ОПЕЛ ОМЕГА, а не от магазин омега. Двогатела на омегата е 2.5тдс от бмв

- zombaio_demomona
- Потребител
-
колега има в предвид от ОПЕЛ ОМЕГА, а не от магазин омега. Двогатела на омегата е 2.5тдс от бмв
[/quote]e да де ама каде има магазин защoто аз незнам такъв каде има малко съм досаден може би но се извинявам.А до колкото знам тя е BOSCH там дали е такава

- asasin18
- ентусиаст
-
Колега написах ти че двигателя на ОПЕЛ омега е 2.5тдс -> СЪЩИЯТ като на БМВ. Така че и дюзата е същата. Ето ти тел. на bulvaria (вносителят на опел) 926 77 99 ако си от София де. Ако не ти хареса цената в bulvaria --- ето
това е оторизиран сервиз на бош там ще ти я оправят
п.с. и си напиши в профила от кой град си
asasin18 написа:НН Сервиз
www.nnservice.net
тел: (02) 978 11 65
тел: (02) 978 11 66
gsm: (02) 0884 34 34 24
gsm: 0885 87 98 99
Допълнителна информация:
... по пътя за летището, под моста надясно...
това е оторизиран сервиз на бош там ще ти я оправят

п.с. и си напиши в профила от кой град си

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2