ключ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: проблем е39 2.5Д
kelti написа:Колеги вчера колата угасна в движение и изписа на таблото Einspritzanlage. даите превод.мерси предварително
Предполагам не иска и да запали повече или?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%EC%EF%E0
Опитът , както и импотентността идват с годините!!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
пробвай с изтриване на грешките ...
най-добре и правилно е да се прочетат грешките в ДАРУ и то ще си покаже къде е проблема.
Иначе съобщението преведено е "Система на впръскване"!
най-добре и правилно е да се прочетат грешките в ДАРУ и то ще си покаже къде е проблема.
Иначе съобщението преведено е "Система на впръскване"!
проблем е39 2.5Д
значи 3-4 пъта ми гасна.покарам малко и изгасне в движение.казахами че сигурно е помпата на комънрела.била доста скъпичка
525Д
Колега, или подкачващата помпа (300 лв.) не ти дава налягане, или имаш запекла дюза (300 лв.). Това е често срещан проблем при комън рейла на БМВ. Имам и подкачваща помпа и дюзи. Ако видиш зор, обади се. Автоморга 'АУТОИМПОРТ' ЕООД, София. 0888099423, 0888932731.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- vladi_pirata
- Потребител
-
Re: 525Д
Grigorch написа:Колега, или подкачващата помпа (300 лв.) не ти дава налягане, или имаш запекла дюза (300 лв.). Това е често срещан проблем при комън рейла на БМВ. Имам и подкачваща помпа и дюзи. Ако видиш зор, обади се. Автоморга 'АУТОИМПОРТ' ЕООД, София. 0888099423, 0888932731.
Това се случва когато колата е стояла дълго време без да се кара или не е карана на резерва ( при този модел има два резервоара и помпата на малкия - който е резервата понякога забива и не прехвърля гориво в голямия резервоар). Мен по тази причина ме остави на околовръсното при Суходол.
Тествай ако и сипеш 5 литра и тръгне значи е помпата на малкия резервоар.
12 мнения
• Страница 1 от 1