E36 325 > 328 coupe turbo
Модератор: bum_bum
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
dizelboy написа:брао баце брао много е ако станало много яки момнети и много драг4ета само кажи щот долу минават 2 траби на генерацията
минават две тръби защото имам външен уест гейт (байпасен клапан) и изхода му е една тръба която се свързва към основната за към гърнетата
уестгейта е вързан така 4е когато се достигне работното налягане да кажем 0,4 бара , да отвори и газовете от двигателя да не минават през турбината и да въртят перките ами директно да си отиват в ауспуха после когато налагането тръгне да пада под 0,4 бара уестгейта се затваря и газовете минават през турбината въртят перките , вдигат налягане иот изхода на турбината пак в ауспуха и така.
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
батеееее,неска те видиах по точно вчера те видиах на Божура с тоя звер и как се вартя,ебати кефа, евала за колицата

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
браво колега мноо добре е станало
изкам само да те питам до колко бара може да товариш охлува 0,7 0,8 може ли без да роди
поздрави от Търново

Поздравления от 5 месеца с нетърпение очаквах да пуснеш тази тема
бих те помолил ако е възможно да качиш още малко снимков матерял и информация по проекта мислиш ли да минаваш на МС с какви дюзи ще караш, сменял ли си генерацията отзад ,безиновата помпа стандартната ли е ? Ако може да опишеш какви компоненти си използвал ще е супер.
Пожелавам ти много безаварийни километри и много да те радва
бих те помолил ако е възможно да качиш още малко снимков матерял и информация по проекта мислиш ли да минаваш на МС с какви дюзи ще караш, сменял ли си генерацията отзад ,безиновата помпа стандартната ли е ? Ако може да опишеш какви компоненти си използвал ще е супер.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
....ебал съм ти и иеските, а .....

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
archie написа:Поздравления от 5 месеца с нетърпение очаквах да пуснеш тази тема
мисля да сложа едни 440-ки които имам в момента , и МС (купих го преди около 4 месеца от Ники от Златоград disc, защото все пак е по-прецизен от смт-то в дозирането на горивото и въпреки 4е дюзите са доста богати мисля 4е ще мога да си докарам добър празен ход. Бензиновата помпа за сега ще си е фабри4ната (въпреки 4е нещо вие ако се прецака ще я сменя с няква по-яка).
Използвани са ибейски изпускателен колектор , бате Зайо го преправи малко за да може да се събере турбината turbonetics GTK-550 тя няма вграден уестгейт и затова използвах 30 милиметров външен генерацията назад е на фи 63 с едно резонаторно гърне на фи63 и краино проходно гърне на фи 63. тръбите на студената 4аст са на фи 76 самко марку4ета яки скоби блоу оф клапан с два тромпета за да съска добре и това е:). мотора е стандартен сипах му хубаво масло мотул 20w60 льоман и се надявам ако не издевателсвам много върху мотора 0,6-0,7 бара да си карам дълго време без грижи

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
дам шестака си е шестак аз го осъзнах още когато заедно със зайо си играехме със твойта е30 325 м50 турбоЮзър написа:....ебал съм ти и иеските, а .....![]()
![]()

Последна промяна ludiagsm на 20 Апр 2008, 8:38, променена общо 1 път
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
ами едвали там при м-ковите матори малко сложна работа от към цени на 4асти 4акане и тн. предпочитам серийни матори 4е като роди и например некоя биелка пробие блока да не се притеснявам 4е ще ми струва кой знае колко пари или 4е няма от къде да си го купя. Ако някой има много излишни пари и желание за невероятни мощности нека се занимаваizzzo написа:gsm, догодина да чакаме ли тема: "S50B30 турбо вече не е мираж "

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Видях те и аз вчера на божура. Между другото ако отвориш задният капак само от баса ще направиш по добри времена с тази музика отзад

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Е не така де сега тъкмо се навих да сменям 316-ката с ис-ка и кво стана докато се усетя и гледам обявите за 6-таци
Купето е Жестоко !!!
Луд за мен си като Вин Дизел направо евала !!!
МНОГО РЕСПЕКТ !!!

Купето е Жестоко !!!
Луд за мен си като Вин Дизел направо евала !!!

МНОГО РЕСПЕКТ !!!