16-ти Април ---> Лепа Брена в НАЙ Клуб

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 18 Апр 2008, 16:50

голямо мерси още веднъж колега

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Апр 2008, 17:11

Изгледах клиповете :arrow: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
не можеш да си представиш ,колко благодарни сме ти :lalala: :clap: :bowdown:

За нея може да се говори много още , днес написах псевдонима й в гугъл (БГ) и все едно ме помете чудовищното цунами в Индийския океан от новини за гостуването й тук :D

Изображение

Мина концерта на Лепа Брена в София. Голямата звезда на сръбската музика надмина високите очаквания на феновете си. Заведението бе пълно със стотици гости, главно от едрия бизнес, шоу средите и модния бранш. Не липсваше и обръч от охрана на всевъзможни заможни мъже, които охраняваха най - вече гледката към сцената на “собствениците си”. Разбира се, че всичко се въртеше около Лепа Брена. Тя бе настанена в близкия хотел Радисън и двадесет минути преди 1 часа потегли придружена от собственика на дискотеката Петър Лашов и певицата - фенка Люси от Ноу Ейнджъл към Най клуб. Минавайки стоте метра от хотела до заведението Л. Брена се ядоса на ужасното състояние на пътищата в България, и дори в центъра на София. “Оправете си плочките по тротоарите”, каза тя.
Преди да се появи на сцената Лепа мина през гримьорната за последни приготовления. Журналистите бяха допуснати да я снимат дори и там, а вратата и беше широко отворена и всичко се виждаше, за разлика от нашите фолк звезди, които се крият на всевъзможни места за да не бъдат забелязани без грим. Това констатираха по коридорите операторите от снимащата гилдия.
Концертът бе открит от Глория, която подгря подобаващо. Клюкарските издания пишат, че била звъняла десетки пъти и е уговаряла шефовете на “Най клуб” именно тя да подгрее концерта на Лепа Брена. Някой издания имат информация, че Глория поискала тройно по - висок хонорар от нормалното за нея. Според запознати в бранша едва ли някой би дал 10-15 000 за подгряването и.
Лепа Брена пя 2 часа. Хитовете и не спираха. Кулминационният момент дойде при изпълнението на "Йорговани”, когато цялата зала в хор запя. “Българи, близо 19 години не съм идвала у вас. Но ми показахте, че наистина имам втора родина”, просълзи се Лепица. После още 2 часа раздаваше автографи, като опашката надминаваше 50 човека.

Izvor: Avtora.com

Поздрав за феновете й тук :arrow: http://www.vbox7.com/play:44497b10

Поздрав за всички вас от мен - нещо старо и златно :arrow:
http://vbox7.com/play:45d4bf26 :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Апр 2008, 17:32

Хахаха на репортажа на БТВ, който си дал, ме има в кадър хахаха! На 1мин и 20ск. там където камерата се "връща" от оная лелка с бялата блуза, която играе - аз съм най-вляво за по-малко от сек. ма се видях :mhihi: - стърча 1 глава над мутрите около мен :mhihi: , ама с тия над 2метра ръст е така, само ми правеха забележка, че им закривам гледката и затова се намърдах между охраната на някъв :mhihi: :mhihi: :mhihi: !

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 18 Апр 2008, 21:39

А и което пропуснах да добавя, анонсираха го преди да почне Лепа - май месец в НАЙ - Василис Карас - феновете на гръцкото да се готвят :twisted: :mhihi: !

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 18 Апр 2008, 22:19

ей къде е солун хвани 2-3.000 евро и иди да видиш карас,мелас и т.н.

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 19 Апр 2008, 21:37

Предишна

Назад към Извън Темата