Boss Hoss
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Boss Hoss
случайно го мернах както си ровех и не можах да се сдържа да не го пост-на...
бос хос е малка фирма за големи мотоциклети. всичко се прави във индивидуални бройки като за двигател се ползва "малкия" 8-цилиндров блок на шевролет (5.7 литра) или големия блок (6.6 и нагоре). едно време бяха със 1-степенна скоростна кутия и със задна , сега са със 2-степенна и задна (винаги автоматични).
и тъкмо когато си мислех че съм ги видял всичките - вижте какво намерих на ибей...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=49979
602 кубически инча (9.8 литра) бос хос със мерлин-ски блок.. 650 коня.
мда. животното трябва да струва около $60,000...
като изчезнат картинките ще изтрия темата- до тогава- гледайте...
това нещо понеже не може да се изправи на задна гума може така да тръгва от място че не ми се мисли... "нормалния" бос хос със 504 двигателя (8 литра) и 500 коня е бърз колкото кавасаки зх-12р (тествано е) по права линия .. за този не ми се мисли..
бос хос е малка фирма за големи мотоциклети. всичко се прави във индивидуални бройки като за двигател се ползва "малкия" 8-цилиндров блок на шевролет (5.7 литра) или големия блок (6.6 и нагоре). едно време бяха със 1-степенна скоростна кутия и със задна , сега са със 2-степенна и задна (винаги автоматични).
и тъкмо когато си мислех че съм ги видял всичките - вижте какво намерих на ибей...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=49979
602 кубически инча (9.8 литра) бос хос със мерлин-ски блок.. 650 коня.
мда. животното трябва да струва около $60,000...
като изчезнат картинките ще изтрия темата- до тогава- гледайте...

това нещо понеже не може да се изправи на задна гума може така да тръгва от място че не ми се мисли... "нормалния" бос хос със 504 двигателя (8 литра) и 500 коня е бърз колкото кавасаки зх-12р (тествано е) по права линия .. за този не ми се мисли..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i

Never mistake motion for action...
Re: Boss Hoss
alx написа:това нещо понеже не може да се изправи на задна гума
Тежи му двигателя ли що така ?

Все си мисля че е неуправляемо т'ва...газззз и то само си намира пътя

да.. много е тежко отпред а и е дълго... ограничаващия фактор на ускорението (особено от място) е сцеплението на задната гума...
а за неуправляемоста- не мисля. двигателя и скоростната кутия са много тежки, но седят много ниско и центъра на тежеста е ниско което го прави изненадващо маневрируемо
единствения проблем е че като решиш да го изфорсираш като си спрял и от моментния въртящ момент на двигателя целия мотоциклет се опитва да падне на ляво, та трябва здраво със двата крака да си стъпил...
но иначе си е упражнение по безсмислен инжинеринг де...
а за неуправляемоста- не мисля. двигателя и скоростната кутия са много тежки, но седят много ниско и центъра на тежеста е ниско което го прави изненадващо маневрируемо

единствения проблем е че като решиш да го изфорсираш като си спрял и от моментния въртящ момент на двигателя целия мотоциклет се опитва да падне на ляво, та трябва здраво със двата крака да си стъпил...

но иначе си е упражнение по безсмислен инжинеринг де...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
всъщност има огромна разлика междъ харлей и бос хос по звучене.. това дето описа е типичния харлей... бос хос-а на място звучи "гъл гъл гъл гъл гъл".. абсолютно равномерно.. от 3 преки да го чуеш ще знаеш съвсем точно че е огромен 8мак в-образен.. мисли си е39 м5 ма доста по гръмко... 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
9 мнения
• Страница 1 от 1