Шум от Бензинова помпа
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Шум от Бензинова помпа
Искам да питам по-компетентните, нормално ли е, когато се наведа към задната броня да чувам жуженето при работа на помпата?! Или трябва да е абсолютно безшумна? Дали не се скапва, шумът е лек, но го има??! 

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Мое лично мнение ... абсолютно норомално е!
На всички инжекциони които съм имал се се чували отблизо помпите!
Все пак помпата нагнетява няколоко атмосфери
На всички инжекциони които съм имал се се чували отблизо помпите!
Все пак помпата нагнетява няколоко атмосфери

May the BMW force be with you!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
НЕЗНАМ ПРИЯТЕЛЮ, НО АКО ВЪРВИ МАШИНАТ НЕ Я ВОДИ НА ДОКТОР ЩОТО ПОПАДНЕШ ЛИ ИМ В РЪЦЕТЕ СПУКАНА ТИ Е РАБОТАТА 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе да ви кажа честно или аз съм глух или тая помпа не я чувах нито на Омегата, нито я чувам и на БМВто. Единственото, което чувам е когато дадеш контакт, едно тихо избръмчаване (докато първоначално вдигне налягане)и това е. А на Омегата ми се развали без да е давала каквито и да е признаци. Отидох на тенекеджия да кърпи гърнета, спрях и я угасих. Като свършихме запали, работи 30-сек. (колкото да изгори това дето е в тръбите) и умря
. Така че карай и не се бой. Ако ти е писано да изгори може да го направи във всеки един момент 

- Kala
- кандидат ентусиаст
-
Мерси, братлета!
Ще я карам, но нали си я гледам като жена, не трябва да има туй-онуй
, та си мислех да не се бъзика. Иначе си върви, при палене и при мен има един малко по-силен шум, когато качва атмосфери. Но на миналото ми 320 is имах проблем с помпата, та сега си дебна! Така е който е патил знае.
И все пак, ГОЛЕМИТЕ КОРАБИ МАЛКО БРЪМЧАТ.... ОТЗАД!!!
Ще я карам, но нали си я гледам като жена, не трябва да има туй-онуй

И все пак, ГОЛЕМИТЕ КОРАБИ МАЛКО БРЪМЧАТ.... ОТЗАД!!!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
ZERO, верно много лачена е твойта, мисля че ония ден си изкълчих врата някъде по Гео Милев, разминахме се. Трябва да си бил ти, такава с бели мигачи май не съм срещал друга! Искам и аз бели, ма много инвестиция нещо. Има ли такива тайвански, или само оригинал?
А за джантите, коментарът е излишен, перфектни!Стига четки, ма хубавото си е хубаво!
А за джантите, коментарът е излишен, перфектни!Стига четки, ма хубавото си е хубаво!
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
ZERO, верно много лачена е твойта, мисля че ония ден си изкълчих врата някъде по Гео Милев, разминахме се. Трябва да си бил ти, такава с бели мигачи май не съм срещал друга! Искам и аз бели, ма много инвестиция нещо. Има ли такива тайвански, или само оригинал?
10 мнения
• Страница 1 от 1