Тази тема не е страхотна...........

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Тази тема не е страхотна...........

Мнение от Cult Society » 21 Юли 2004, 9:10

тази тема е отвратително гадна ............. не мога да не споделя отвращението си :evil:

Имам за съседи едно младо семейство - с две близначета на 1.5 г. - Радко и Пешко .... Предполагам знаете как е с близнаци - всичко по 2, те са си банда двамата - и при пакост и при проблеми .... поради тази причина бебешките седалки които са 2 бр, си седят в застрахованото комби на съседите ми . ДО СНОЩИ!!!! Аз не мога да повярвам, че има такива хора.... да крадеш бебешки седалки ......... тук сега сам си налагам цензура *(&^(&%(**&&^%*)((&^$*()*()&*(&^..... представете си колко е трудно и колко пари струва това да гледаш две бебета наведнъж......

нямам думи

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 21 Юли 2004, 9:19

според мен, ако на семейството му пукаше много за парите или за седалките, нямаше да си оставят колата пред блока с ВЪТРЕ оставените седалки :wink:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 21 Юли 2004, 9:35

dr-who написа:според мен, ако на семейството му пукаше много за парите или за седалките, нямаше да си оставят колата пред блока с ВЪТРЕ оставените седалки :wink:

Стига бе пич, кой може да преположи, че има такива парцали - да крадат бебешки седалки..

ентусиаст
Аватар

Мнение от dr-who » 21 Юли 2004, 9:44

Живеем в България, човек трябва винаги да очаква неочакваното
. Как може човек да си държи нещо в колата след като я оставя пред блока си? не го разбирам аз това.. аз като я оставям пред някой случйно вечерно време за запиване или т.н. ми идва даже бъбреците да си ги свалям... понеже си патих и с тях много пъти, да не говорим как изгорях миналата година с един mp3 player, да не говорим че ми разбиваха и колата заради CD-CASE пълен с дискове с музика :x
много са случаите.. в БГ има за мен само един принцип:
За да не ти откраднат едно нещо. не трябва или да го показваш или да го пазиш с нокти и зъби :gives: :cop: :duel:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 21 Юли 2004, 9:59

По принцип си прав за това, че живеем в БГ, но трябва ли да се превръщаме в роби на вещите си, заради това, че някой, на който си плащаме данъците не си гледа работата. Нормалното е точно обратното - ако трябва и отключена да си я оставям колата, но да не я мисля постоянно, защото по тази логика трябва да мисля и за нещата вкъщи, в офиса и т.н. и т.н. И няма да ми остане време да мисля за нещата, за които наистина трябва да мисля 8) .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 21 Юли 2004, 10:03

dr-who написа:според мен, ако на семейството му пукаше много за парите или за седалките, нямаше да си оставят колата пред блока с ВЪТРЕ оставените седалки :wink:

Извинявай ама искаш ли да пробваш всеки ден да слизаш с два близнака , всичките принадлежности , две седалки и личните ти вещи по два пъти на ден >????

да ли няма да ти писне, а ? не съм очаквал такъв отговор, честно казано :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 21 Юли 2004, 10:31

Падам си малко радикал-националист-патриот и съм за връщането на Крумовите закони - за първата кражба се реже ръка, за втората се изважда едното око и т.н. Българина само тогава започва да мисли - когато му вземеш нещо /нямам предвид седалките - и аз съм за оставянето на колата отключена/. Е, тогава ще имаме сигурно 2-3 поколения инвалиди, но не виждам друг начин да ни се оправи мисленето. Майната им и на права на човека и на ЕС и на всички, които не живеят тук по тукашните "закони", а ни задължават да живеем по техния начин /той все пак е направен за "при тях"/.

Опа, май нещо много взех да се отплесвам.

Общо взето - :no: :no: :no: :no:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 22 Юли 2004, 8:51

малко офф-топик...
радикал-националист-патриот...тва тряя го кажа на някой учител по история че звучи яко хехе
а относно кражбите - имаше един съсед, който си беше луд и си оставяше Паджерото отключено и дебнеше от терасата с един пистолет...2-3 направи на решето дузина млади мангалчета:)
яко а 8) ...лошото е че после полицаите направиха него на гъз а не крадците....Wellcome to BG![/img][/list][/quote]
BMW 5-series POWER!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Юли 2004, 14:07

не можеш да отговаряш със "смъртоносна сила" срещу неживото-застрашаващи действия... демек ако видиш някой да ти рови из колата не можеш да го застреляш. или най-просто казано- докато не видиш оръжие не можеш да ползваш своето. а дори и да ти се е привидяло оръжие, после като стане сакатлъка и се окаже че другия не е имал или си му е прибрано- отиваш в затвора...

иначе и аз бих си сложил трабанта на добре осветено място и бих се заложил на 200 метра със един барет м107.. ма живота не е устроен така... между другото като казах барет- не знам каква е тая мания разните бизнесмени да си купуват блиндирани коли. просто няма смисъл :)
Последна промяна alx на 22 Юли 2004, 14:59, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 22 Юли 2004, 14:31

Алекс, решението е просто. Въздушната пушка не е огнестрелно оръжие и пред съда може да се оправдаеш, че със същия успех би могъл да стреляш и с ловна прашка със железарчета (за тези дето не знаят - това са сачмите от лагерите, на времето ги ползвахме като играехме на "топчета" - игра непозната в ерата на компютрите.) Най-много да му извадиш някое око на цигането (и то, ако си рода с Весела Лечева) ама пък да знаеш как припалват като ги уцелиш. Не успяваш да презаредиш и тях вече ги няма. А за тези идиоти дето са гепили седалките: Пожелавам им за парите дето ще изкарат от тях да си купят лекарства.
Може да съм малко краен, но с идиотите - по идиотски. :maad: :maad: :maad: :ranting: :ranting: :ranting: :censored: :censored: :censored:
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 23 Юли 2004, 10:04

Е на мене ми откраднаха детскат количка с надпис "SPORT" пред яслата като съм бил малък.......майка ми полудяла......трябвало да ме носи на ръце до вкъщи, пък аз съм си бил 10-на кила :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 23 Юли 2004, 10:07

:OT: Представям си ако тежах 10 или 20 кила, как нямаше да има кой да ме победи на картинг :mha:

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 23 Юли 2004, 20:42

alx написа:иначе и аз бих си сложил трабанта на добре осветено място и бих се заложил на 200 метра със един барет м107.. ма живота не е устроен така... между другото като казах барет- не знам каква е тая мания разните бизнесмени да си купуват блиндирани коли. просто няма смисъл :)
само дето в българия много трудно можеш да намериш барет но виж някои драгунов без номера .... :twisted:

а относно кражбата да им изсъхнат п.. :censored: и ръцете на тия олигофрени :evil:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от dr-who » 24 Юли 2004, 10:12

Cult Society написа:

Извинявай ама искаш ли да пробваш всеки ден да слизаш с два близнака , всичките принадлежности , две седалки и личните ти вещи по два пъти на ден >????

да ли няма да ти писне, а ? не съм очаквал такъв отговор, честно казано :roll:

Решението в този случай е да си оставяш колата на паркинг.
След като знаеш ма какво дередже сме тук в БГ, защо трябва да си играеш на руска ролетка с наркоманчетата?
искаш спокойствие -- тогава си го осигуряваш :wink:
--