BMW 316 vs Audi B4
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Freestyler
- Потребител
-
[/quote]
колко повече путета има утряскани у е 36 да не казвам
[/quote]
Е такъв аргумент чаках. Решено!
колко повече путета има утряскани у е 36 да не казвам
Е такъв аргумент чаках. Решено!
- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
Bavarishe написа:Freestyler написа:D3BEP написа:Моето впечатление е, че Аудито се поддържа по - евтино.
Но затова пък - доста по - често.
Това беше добро! Ако е и вярно
Ремък,ролки и всички филтри на Б4 стъпва 60 леваНосачите,шарнирите и т.н. са на смешни цени.Амортесйорите най-евтините са по 50 лева парчето.
Ауди ръждясва само ако е удряно и е нагрявано.Друг вариант няма.Мойто АУДИ е модел Б2 и е 86-та година,
Цените на частите на една кола зависи от марката ,класа и модела т.е. евтина марка,нисък клас,стар модел и тогава имаш ефтини части.Човека не пита въобще за Ауди а конкретно за В4 и не го пързаляй с това В2 от 86г.
- Ангренажен ремък В4 мотор АВК -хубав около 25лв.+обтяжна ролка около 60лв +около30лв.труд -без смяна на хидравличния успокоител на ролката,щото там става да си еб.. ..м..та.
- Амортисьори на В4- предни газматик -коло130лв./единия/+прахозащитник+противоударен тампон+монтаж .Задни около80лв./единия+....+...+....
Вие си преценете колко е ефтино
Последна промяна moniglow на 16 Апр 2008, 13:11, променена общо 1 път
- Freestyler
- Потребител
-
Просто съм слушал градски легенди за "много скъпите части на Баварките", ако разликата не е чак толкова голяма естествено че бих предпочел 318-ката.
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
на аудито определено са по евтини частите а за здравината също мога да твърдя че може би б4 са едни от най здравите автомобили на ауди
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
забравих да допълня обаче че удоволствието от карането при баварката е по голямо
вече ти си преценявай
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Acceleration написа:на аудито определено са по евтини частите а за здравината също мога да твърдя че може би б4 са едни от най здравите автомобили на ауди
Също и едни от най - старите още в движение
И определено се развалят много по - често от Е36. Както казах, имам достатъчно В4 около мен, за да го твърдя.
От 4 две са с дупки по радиаторите без удар... Едната от тях е със сменен радиатор от друга и пак тече.
Три са без амортисьори отпред....
Една е без съединител.
Една отива към без мотор....
Ръждясват даже новите S - класи, камо ли старите аудита с тоя ... цинк. На 15 години средна възраст.
- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
Не знам дали помогнахме на колегата Freestyler с приказки от рода на "Мойта приятелка е .......по-руса от ....твоята"Защото от три страници написано,така и никой не каза ,кое точно му е по-ефтино на това В4 в сравнение с Е36 ,а също така и кое му е по-здравото.
Още към фактите: за В4 смяна на съединител -около 500лв.
Абе човек,ако те притеснява само подръжката,хич и не му мисли -всемай Е36 ,ама не се цигани,защото стойността на подръжката е заложена в цената,коята плащаш за колата.
Още към фактите: за В4 смяна на съединител -около 500лв.
Абе човек,ако те притеснява само подръжката,хич и не му мисли -всемай Е36 ,ама не се цигани,защото стойността на подръжката е заложена в цената,коята плащаш за колата.
- Freestyler
- Потребител
-
moniglow написа:Абе човек,ако те притеснява само подръжката,хич и не му мисли -всемай Е36 ,ама не се цигани,защото стойността на подръжката е заложена в цената,коята плащаш за колата.
Покупката на БМВ (316 или 318 с по-малко екстри) не ми е проблемна, проблемна би ми била поддръжката, в случай че се окаже, че частите й са скъпи. Но ако приемем, че се чупи толкова, колкото се чупи и В4-ката, най-добре е да разгледам някой каталог за авточасти, да видя как вървят, да взимам окончателно решение и да хващам някоя за ушите, стига съм губил време с писане

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
малииииииии ебати филма . аве колега тва ми прилича на:
Харесвам две момичета ма ни знам коя да избера
пък после ми те ся .............сигурно скъпи парфюми ползват.........фризьори.....сандалки от Мола....ми кви пари ще ми струва едната или другата.................. ти ако не знаеш кво искаш кой?
п.с.нищо лично ......... а и в един момент реших че съм попаднал в форума на "олимпиадите"

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
много се чудех и аз преди кво да си взема и все питах кви пари му е поддръжката докато 1 ден не чух " ти вземаш кола да я караш не да я чупиш и поддържаш"
е при мене случая е малко по различен
но ако си земеш здраво БМВ проблем няма видиш ако си го пазиш а и удоволствието от всичко покрай марката е неуписуемо 
е при мене случая е малко по различен
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
...
Колега вземай един 318IS-требител и си супер!!! Нямам нищо против ауди B4,но все пак е стар автомобил "морално остарял"! А частите на BMW вярно,че не са от най-евтините,но пък BMW-тата са издържливи машини! Ето ТУКможеш да видиш какви пари вървят частите горе-долу!
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Re: ...
SBS_318ti написа:Колега вземай един 318IS-требител и си супер!!! Нямам нищо против ауди B4,но все пак е стар автомобил "морално остарял"! А частите на BMW вярно,че не са от най-евтините,но пък BMW-тата са издържливи машини! Ето ТУКможеш да видиш какви пари вървят частите горе-долу!
Вземи си б 4 кабрио 99г.не е морално устарял
- Freestyler
- Потребител
-
Re: ...
SBS_318ti написа: ТУК [/url]можеш да видиш какви пари вървят частите горе-долу!
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4