Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
!!Asen_X написа:A_DUNCHEV написа:Ogi написа:за няма и 20 часа 11 страници спам
Напомня ми за времето преди години когато рокенрола беше млад и да си модератор не го приемаха за толкова сериозен занаят.Хубаво е,че направиха такава тема и малко ни отпуснаха сенджира.Само се питам защо Asen_X вече не е модератор?
По традиция около съборите винаги е голяма лудница. Целта на тази тема е да поеме треската за да не се напълнят информационните теми със спам![]()
Не съм модератор, защото преди три или четири години имах неблагоразумието да се съглася да съм администратор![]()
Относно въпросите ви за стикерите. Последния събор, с чиято организация се занимавах беше през 2006-та. Тогава стикерите се теглеха на случаен принцип. Първите десет номера бяха заделени за организаторите и членовете на управителния съвет на клуба с цел автомобилите им да бъдат разпознавани по-лесно в случай на нужда от помощ или съдействие.
Тази година първите стотина номера ще бъдат за членовете на клуба и ще отговарят на номера на членските им карти. Останалите номера ще са на случаен принцип.
като става вапрос за стикери за пазете малко и за смолянската група

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
///vlado написа:колеги въпрос .....![]()
![]()
кажете дали в събота ще има група която да пътува към Пловдив .... и дали групата в петък ще е по голяма (масова)
були е пуснал тема за патуващите в събота,ина4е тая в петък ше е по голяма естествено

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Юзър написа:колко давашmadpetio написа:Търся натокана Е30ска под наем за Италянското преследване на Калояново

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- The 5th element
- Арабиата
-
sonny написа:BMX написа:И като заговорихте за пиене - бях обещал да пусна едно видео. Главните действащи лица нямат нужда от представяне![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Q0tVW4yPbso
кльоща и дебелак, що е то
Постановката "Красиви тела"в театър Сълза и смях....

[/url
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
за кво му е 316-каThe 5th element написа:Юзър написа:колко давашmadpetio написа:Търся натокана Е30ска под наем за Италянското преследване на Калояново
Дай му натоканата и пичовска Е-36,за състезание незнам,ама вид вади як...
![]()

- The 5th element
- Арабиата
-
!!Asen_X написа:A_DUNCHEV написа:Ogi написа:за няма и 20 часа 11 страници спам
Напомня ми за времето преди години когато рокенрола беше млад и да си модератор не го приемаха за толкова сериозен занаят.Хубаво е,че направиха такава тема и малко ни отпуснаха сенджира.Само се питам защо Asen_X вече не е модератор?
По традиция около съборите винаги е голяма лудница. Целта на тази тема е да поеме треската за да не се напълнят информационните теми със спам![]()
Не съм модератор, защото преди три или четири години имах неблагоразумието да се съглася да съм администратор![]()
Относно въпросите ви за стикерите. Последния събор, с чиято организация се занимавах беше през 2006-та. Тогава стикерите се теглеха на случаен принцип. Първите десет номера бяха заделени за организаторите и членовете на управителния съвет на клуба с цел автомобилите им да бъдат разпознавани по-лесно в случай на нужда от помощ или съдействие.
Тази година първите стотина номера ще бъдат за членовете на клуба и ще отговарят на номера на членските им карти. Останалите номера ще са на случаен принцип.
За моята трескавост и напрежение,както винаги ще се погрижи SID...

[/url
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
"....бе аз ви казвах,че требва да си измислиме име...!!! ей ги на...! "Сините ритми" !не могат да свирят ,ма си имат име! а ние...!?!?!!! "
"двигателят на една кола...е сърцето и,Жорка! а радиото....!нейната душа!! без радио една кола какво е!?!?!!!"
малко офтопик и от мен и "Оркестър без име"
п.с. ше има ли детска градина на събора ,щото аз ше домъкна целото домочадие и ми требва организация за дитето и жената!?!?!?
"двигателят на една кола...е сърцето и,Жорка! а радиото....!нейната душа!! без радио една кола какво е!?!?!!!"
малко офтопик и от мен и "Оркестър без име"

п.с. ше има ли детска градина на събора ,щото аз ше домъкна целото домочадие и ми требва организация за дитето и жената!?!?!?
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
BMX написа:Забелязвам, че наред с глупостите тук има и съдържателни запитвания. Моля, да ги отправяте в темата "Събор 2008", за да не спамите излишно тук

Tux0 Ca !

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
SKISA написа:"....
...абе нямаме ли някой тука дето бачка сутеньор,та да домъкне малко мръсници и веселбата да е на 100%
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
търся си шофьори
ама не кат скоти 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- rosen.kolarov