Въпрос
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Въпрос
Значи имаме един спор с един приятел. Искал да купи мерцедес ес класа 320 цди от англия , и според вас колко ще излезе смяна на волана , митото колко е на 204 коня.
It`s party time !
Re: Въпрос
Evelin Cotsev написа:Значи имаме един спор с един приятел. Искал да купи мерцедес ес класа 320 цди от англия , и според вас колко ще излезе смяна на волана , митото колко е на 204 коня.
към 5200-5300лв е акциза,а смяната на таблото мисля че ще е поне 1500лв.
Повече са му само частите мисляpepo_ood написа:към 5200-5300лв е акциза,а смяната на таблото мисля че ще е поне 1500лв.

porostorm написа:Повече са му само частите мисляpepo_ood написа:към 5200-5300лв е акциза,а смяната на таблото мисля че ще е поне 1500лв.![]()
ами възможно е ама има само едно табло да вземе от някоя морга и това е от него.После на майстор да му го смени това табло.Колко може да струва?

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Забравете за тази интрвенция! Скъпо, сложно и ако ставаше на далавера всички коли в Дупница щяха да са англичанки а не италианки 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
а защо иска да сменя волана 

Не е само таблото колегаpepo_ood написа:porostorm написа:Повече са му само частите мисляpepo_ood написа:към 5200-5300лв е акциза,а смяната на таблото мисля че ще е поне 1500лв.![]()
ами възможно е ама има само едно табло да вземе от някоя морга и това е от него.После на майстор да му го смени това табло.Колко може да струва?

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-

It`s party time !
Evelin Cotsev написа::mhihi: и на мен ми е ясно че не си заслужава , просто моя приятел е обеден че ако земел за 7к паунда ес класа 2001 година от англия 6тял да е продаде през 5-6 хиляди лева тук , след като смени волана и т.н. + това била леко чукната отстрани , ходи му обесняваи че това е ес класа и всяка част е по 5 на нормална кола .
да не се занимава изобщо!!!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
pepo_ood написа:Evelin Cotsev написа:Значи имаме един спор с един приятел. Искал да купи мерцедес ес класа 320 цди от англия , и според вас колко ще излезе смяна на волана , митото колко е на 204 коня.
За 1500 лв маслото и накладките няма да ти сменят

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
hemicharger написа:pepo_ood написа:Evelin Cotsev написа:Значи имаме един спор с един приятел. Искал да купи мерцедес ес класа 320 цди от англия , и според вас колко ще излезе смяна на волана , митото колко е на 204 коня.
За 1500 лв маслото и накладките няма да ти сменят
Нищо не каза и ти..
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа::mhihi: и на мен ми е ясно че не си заслужава , просто моя приятел е обеден че ако земел за 7к паунда ес класа 2001 година от англия 6тял да е продаде през 5-6 хиляди лева тук , след като смени волана и т.н. + това била леко чукната отстрани , ходи му обесняваи че това е ес класа и всяка част е по 5 на нормална кола .
Пфффффф....
Това 1500 само за труда ли го мисли? Ако е така, може и да се събере...
Верно дето каза колегата, накладки, масла и филтри - 1500 лева. Ако слуша.
Смяна на волан. Това включва волана+таблото + инсталацията + смяна на педалите.А ако не е бил послушен, може да заминат рейки и ред други неща.
С малко късмет и 10-тина бона може да оправи S класата.
За 1500 му препоръчай нещо такова, много технологично решение!

Малко трудно му се пускат чистачките, ама все нещо ще може да се измисли....
Поздрави!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2