Седмични сбирки в София. Дискусия за ново място.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 16 Апр 2008, 22:18

Хондаджиите си ги правят там, и е удачен вариянт, въпреки наличиет на кафе/бар на около. Но всеки път идват полицаи, и то през дена, а се сещаш в девет вечерта, че ще стоим там максимум 15 мин.

Мяста като еко - няма!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Апр 2008, 22:21

aве доста от местата предложени са доста по-добри от еко ...
на еко също няма къде да се спира принципно и пак се събираме ...
няма къде да се праат дивотии и ходим на бояна ... ама просто с него сме си свикнали
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20

Мнение от Timeto » 16 Апр 2008, 22:56

TiGoNiSh написа:Като искамЕ забравено място от Бога що не отидем на битака,дето е в Орландовци,верно доста е странно мястото,но пък е доста обширно (и доста дупчесто :mhihi: ) малко кофти се стига до там,но е насред полето и не ми се вярва някой от квартала да мранка толкоз.Само предлагам,без критики,аз там съм се въртял,доста е голямо и е асвалтирано.Но пък едва ли ще е удобно за всички...

Следвайки логиката на колегата, аз предлагам паркинга на АРЕНА Младост. Хубав асфалт ( пробван е) и няма кой да кряка заради щуротиите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CreAt1ve » 16 Апр 2008, 23:06

Аз искам да дам предложение за паркинга на реисовете и камионите на битака ОГРМОМНО е ! За асфалт не мога да ви кажа, защото съм ходил само когато имаше лед зимата и е невероятно :)
Ако изявите желание да ви водя 8) , че не всички го знаят :roll:
Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 16 Апр 2008, 23:39

Там асфалтът е едър, настилката не е много равна, намират се и дупки/шишета/буркани/чайници/телевизори/гуми...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 16 Апр 2008, 23:45

CreAt1ve написа:Аз искам да дам предложение за паркинга на реисовете и камионите на битака ОГРМОМНО е ! За асфалт не мога да ви кажа, защото съм ходил само когато имаше лед зимата и е невероятно :)

Не говорим ли за едно и също място,или това е друг битак :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 16 Апр 2008, 23:55

хора , като гледам голям проблем си имате с мястото на сбирката ! някой може ли да ми каже , ако знае случайно в Пловдив дали има сбирки и каде са ? благодаря ..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CreAt1ve » 16 Апр 2008, 23:57

TiGoNiSh написа:
CreAt1ve написа:Аз искам да дам предложение за паркинга на реисовете и камионите на битака ОГРМОМНО е ! За асфалт не мога да ви кажа, защото съм ходил само когато имаше лед зимата и е невероятно :)

батко аз първи го написах и тогава почнах да чета на зад :mhihi: може и да са 2 :mhihi:
Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 17 Апр 2008, 0:07

Колеги , отдеве ходих до паркинга между стадион "Васил Левси" и езерото "Ариана" да го поогледам. Асвалта е супер , местата за паркиране са доста , също има и закрити с навес , а и най важното , че паркинга е осветен. Единственното , което трябва да се направи е да се отиде пробно няколко пъти и ако ни хареса , да се говори с хората от къщичките за бира , безлкохолни и скара , да са по добре заредени за четвъртък , а и може да договорите някакви отстъпки за членовете на клуба.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 17 Апр 2008, 0:09

CreAt1ve написа:
TiGoNiSh написа:

батко аз първи го написах и тогава почнах да чета на зад :mhihi: може и да са 2 :mhihi:

споко де,ако има и друг трябва да го посетим :mhihi:

но все си мисля,че ако изключим факта че е малко неудобно местото,е доста обширно и затънтено,надали някой би дошъл да ни се скара :)

НО съм по-навит за стадиона Левски,предложението ми е алтернатива,както повечето от местата :)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 17 Апр 2008, 1:47

Ще се пробваме ли утре при това място до стадиона?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 17 Апр 2008, 8:53

еми айде да се пробваме .. ама някси ако може изтриеш другите мнения .. или да ги слойиш тва в първото или нова тема или некво съобщение...., че да го видят повечко хора
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 17 Апр 2008, 9:02

Момчеда дайте верно последното решение го сложете като нова тема или съобщение за да знаят всички

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 17 Апр 2008, 9:35

///sasho написа:Колеги , отдеве ходих до паркинга между стадион "Васил Левси" и езерото "Ариана" да го поогледам. Асвалта е супер , местата за паркиране са доста , също има и закрити с навес , а и най важното , че паркинга е осветен. Единственното , което трябва да се направи е да се отиде пробно няколко пъти и ако ни хареса , да се говори с хората от къщичките за бира , безлкохолни и скара , да са по добре заредени за четвъртък , а и може да договорите някакви отстъпки за членовете на клуба.
егоист,шо само за 4леновете бе и ние сме хора :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 17 Апр 2008, 10:14

а за тея каде са кандидатчленове от година вече :mhihi: и още незнаят дали са членове или не :)
ще или ли

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия