Седмични сбирки в София. Дискусия за ново място.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
ма така с две теми е много кофти, я заключете примерно тази и да се пише само в темата в "Извън темата", че тя стана по-голяма 

Tux0 Ca !

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
sonny написа:Където и да отидем, трябва първо представителна УС да се срещне със съответния представител на заведението, което искаме да посещаваме, иначе сме обречени на не успех, аз на две места вече предложих Метро на М?ладост, да се говори с управителя и евентуално да ползваме паркинга вечер, Метро затваря в 10 и мисля, че после ако се съглсаят от ръководството му ще е повече от перфектно, има заведение, чийто собственик, ако е предприемчив, ще го остави да работи за нас още 2 часа, има и навес за лошо време, но трябва някой от нашия УС да се срещне с управителя.
Идеята за Метро е много добра но има малък проблем за човека който трябва да се срещне със управителя-този човек е изключително ангажиран и има неверочтно малко време за срещи!Мой познат работеше с него и за да си вземе поръчка от него ходеше в 06:30ч. сутринта за да се види с него!А иначе там ще е супер!
Kолеги ето ТУК в центъра е супер място , отстрани между стадион "Васил Левски" и езерото "Ариана" има много голям паркинг , който ще ни побере всички и ще има място и за още , а и около езерото има няколко заведения /кафе , бирария и пицария/ и точно до паркинга има две къщички , в които се продава бира , безалкохолни , скара , сандвичи , палачинки , понички и т.н. , има и детска площадка , ако някой иска да си доведе семейството на някоя среща в неделя например.
Може да си правим и драг с водните колела.
Майтапа на страна , ама според мен това е мястото. Сбирките трябва да са някъде в центъра , за да са удобни за всички , а по-добро и спокойно място за тази цел от това , в центъра незнам да има. Има ли смисъл да се преместиме на някоя друга бензиностанция , от която да бъдеме изгоняни поради същите причини. Също така няма смисъл срещите да са по-крайните точки на града като Метро , Бояна , Божурище , защото за тези които живеят в другия край никак няма да е удобно да дойдат , а и при тези повишения на цените на горивата няма смисъл да са толкова отдалечени сбирките.

Може да си правим и драг с водните колела.

Майтапа на страна , ама според мен това е мястото. Сбирките трябва да са някъде в центъра , за да са удобни за всички , а по-добро и спокойно място за тази цел от това , в центъра незнам да има. Има ли смисъл да се преместиме на някоя друга бензиностанция , от която да бъдеме изгоняни поради същите причини. Също така няма смисъл срещите да са по-крайните точки на града като Метро , Бояна , Божурище , защото за тези които живеят в другия край никак няма да е удобно да дойдат , а и при тези повишения на цените на горивата няма смисъл да са толкова отдалечени сбирките.

Последна промяна ///sasho на 16 Апр 2008, 10:19, променена общо 1 път
- hackon
- Потребител
-
- Кара: e90 330d вече не кара що я гепиха
- Мечтае да кара: е21
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
///sasho написа:Kолеги ето ТУК в центъра е супер място , отстрани между стадион "Васил Левски" и езерото "Ариана" има много голям паркинг , който ще ни побере всички и ще има място и за още , а и около езерото има няколко заведения /кафе , бирария и пицария/ и точно до паркинга има две къщички , в които се продава бира , безалкохолни , скара , сандвичи , палачинки , понички и т.н. , има и детска площадка , ако някой иска да си доведе семейството на някоя среща в неделя например.
Може да си правим и драг с водните колела.![]()
Силно подкрепям

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
трябва да се провери дали няма някакъв контрол на достъпа-примерно бариера!! щото може някой да е наел паркинга и да ни щави...!! не елошо пак като идея да се проведе разговор с хората,дето държат там заведение или квото и да е ,за да няма после викане на полиция и прочие...
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Има предложение за ритуалната зала в Хиподрума.Място за паркиране бол.Има и 2-3 заведения.Само дето е ж.к. и ще трябва да се избягват дрифтове и бърнаути. 

Всеки има значение,иначе никой няма значение.
SKISA написа:трябва да се провери дали няма някакъв контрол на достъпа-примерно бариера!! щото може някой да е наел паркинга и да ни щави...!! не елошо пак като идея да се проведе разговор с хората,дето държат там заведение или квото и да е ,за да няма после викане на полиция и прочие...
Колега , няма бариера , паркинга си е съвсем свободен. В задната си част след наклона за слизане към езерото също е доста голям. Наистина не е лошо да се проведе един разговор за по-сигурно и с хората от заведенията или поне само с тези , които са точно до паркинга.
чесно казано немога да се сетя за подходящо място в момента,каде да се премести збирката,но определено знам,че опцията БЕНЗИНОСТАНЦИЯ небива изобщо да седи на дневен ред,ако искаме да си намерим място кадето да не сме за месец два,а кадето да можем да се събираме дълго време...
да Еко беше една традиция,но всичко свърши,както писах и в другата тема,селянията ще е с нас кадето и да идем,пушенето няма да спре нито пък донът изпълненията,така че мястото неможе да е бензиностанция
да Еко беше една традиция,но всичко свърши,както писах и в другата тема,селянията ще е с нас кадето и да идем,пушенето няма да спре нито пък донът изпълненията,така че мястото неможе да е бензиностанция
- hackon
- Потребител
-
- Кара: e90 330d вече не кара що я гепиха
- Мечтае да кара: е21
Ето и снимки
Това са трите варианта мястото е перфектно!!!
Мисля че п2 е супер има и заведение. Под секторите е навес и може да се паркира

Мисля че п2 е супер има и заведение. Под секторите е навес и може да се паркира

Човек се учи докато е жив...????
Колега на P2 ще ни изгонят , защото е много на вътре в парка и мисля , че там не се и допускат коли. На P1 мисля , че има някакви ремонти , а и асвалта не е много хубав.
Нашето място според мен е P3. Паркинга е с хубава настилка и най-важното , че е паркинг и може да се използва свободно от коли без да ни притесняв Полицията , тъй като е постоянно отворен за посетители на парка , езерото , стадиона и т.н. На картата отдолу съм оградил с червено тояното нясто , края му свършва с широки стълби към парка.
Обозначения:
Червен кръг - паркинга
Червени квадрати - пицарията , кафенето , бирарията
Зелени квадрати - Двете къщички , от които се продава бира , безалкохолни , скара и т.н.
Лилав квадрат - детска площатка

Нашето място според мен е P3. Паркинга е с хубава настилка и най-важното , че е паркинг и може да се използва свободно от коли без да ни притесняв Полицията , тъй като е постоянно отворен за посетители на парка , езерото , стадиона и т.н. На картата отдолу съм оградил с червено тояното нясто , края му свършва с широки стълби към парка.
Обозначения:
Червен кръг - паркинга
Червени квадрати - пицарията , кафенето , бирарията
Зелени квадрати - Двете къщички , от които се продава бира , безалкохолни , скара и т.н.
Лилав квадрат - детска площатка

Последна промяна ///sasho на 16 Апр 2008, 15:00, променена общо 1 път
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
а защо не на Лукойл-а на чви километър, не съм ходил там, но ми разказаха, че било много добро там 

Tux0 Ca !

///sasho написа:Нашето място според мен е P3. Паркинга е с хубава настилка и най-важното , че е паркинг и може да се използва свободно от коли без да ни притесняв Полицията , тъй като е постоянно отворен за посетители на парка , езерото , стадиона и т.н. На картата отдолу съм оградил с червено тояното нясто , края му свършва с широки стълби към парка.
народната милиция няма да ни притеснява,ако седиме да речем 50 коли и кротко си пием сокчета и бири,но дали ще е така при първия чифт скъсани гуми???
SpUd3r написа:а защо не на Лукойл-а на чви километър, не съм ходил там, но ми разказаха, че било много добро там
Koлега , по-нагоре написах , че има ли смисъл да се преместиме на някоя друга бензиностанция , от която да бъдеме изгоняни поради същите причини. Също така няма смисъл срещите да са по-крайните точки на града като Метро , Бояна , Божурище , защото за тези които живеят в другия край никак няма да е удобно да дойдат , а и при тези повишения на цените на горивата няма смисъл да са толкова отдалечени сбирките. Сбирките би било добре да са някъде в центъра , за да не са много далече на никой.
genezis написа:
народната милиция няма да ни притеснява,ако седиме да речем 50 коли и кротко си пием сокчета и бири,но дали ще е така при първия чифт скъсани гуми???
Колега , като гледам на ЕКО не се късат много гуми така , че и там ме съмнява да е по различно.А мястото е 1-1,5 км. по надолу от старото , така , че нищо не пречи на тези които след ЕКО се качваха на Бояна пак да си го правят. Но не е удобно за всички да ходиме до Бояна така , че това може да го прави който си иска , както беше до сега.
Последна промяна ///sasho на 16 Апр 2008, 15:17, променена общо 1 път