Покупка на 316 82ра ??
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ferdi_mruvkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 95 Compact, e46 touring, e61 525i
Май станах пишман, че попитах.
Иначе машината е седяла 25 години в гараж, няма загниване, даже точки ражда няма. Амортисюрите са сменени и са някви газови. Общо взето ми се струва че по запазена кола . . . трудна работа. Все тая.
Ако го взема ще се похваля
Иначе машината е седяла 25 години в гараж, няма загниване, даже точки ражда няма. Амортисюрите са сменени и са някви газови. Общо взето ми се струва че по запазена кола . . . трудна работа. Все тая.
Ако го взема ще се похваля
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Алфа Ромео 159 SW
- Мечтае да кара: kолело
- Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)
Ако се разубедиш
...прехварли офертата към мен
.....снимки има ли начин да сложиш 

BMW525TDS
Важното е да си в играта!
Важното е да си в играта!
Ся може ли и аз да кажа нещо да се защитя
ами да почнем от отметването на голфа
ми 200 лева не ми струва голфа може да е купчина желязо ма ми се свиди все пак си напраих сифтето в него и от тогава ми е в кръвта
да приминем напред начи бмв мен специално не ме разочаровало
и не съм казвал че му е скъпа подръжката а спрямо подръжката на дръгливия голф е по голяма
защото мит ли е или лефенда за здравите стари бмв-та
щото дръгливия голф мина 140 000 км за 4 години и не искаше нищо повече от някви си консумативи който са стотинки .
а бмв-то не се справя много бляскаво но нищо пак ще си пишем басните за мега яките и здрави бмв-та
а тва за скрапера айде да не си говорим кой къв скрапер е щото не слагам аз ладови карборатори и ел перки щото турско фалшиво виско за 60 лева ми се струва скъпо и бмв-то не заслужава такова отношение
щото бацко аз винаги когато съм имал пари никога не съм ги жалил за бмв-то

ами да почнем от отметването на голфа
ми 200 лева не ми струва голфа може да е купчина желязо ма ми се свиди все пак си напраих сифтето в него и от тогава ми е в кръвта
да приминем напред начи бмв мен специално не ме разочаровало
и не съм казвал че му е скъпа подръжката а спрямо подръжката на дръгливия голф е по голяма
защото мит ли е или лефенда за здравите стари бмв-та
щото дръгливия голф мина 140 000 км за 4 години и не искаше нищо повече от някви си консумативи който са стотинки .
а бмв-то не се справя много бляскаво но нищо пак ще си пишем басните за мега яките и здрави бмв-та

а тва за скрапера айде да не си говорим кой къв скрапер е щото не слагам аз ладови карборатори и ел перки щото турско фалшиво виско за 60 лева ми се струва скъпо и бмв-то не заслужава такова отношение
щото бацко аз винаги когато съм имал пари никога не съм ги жалил за бмв-то
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- чалга_маниак
- Потребител
-
Вас скрапери ви е яд че нямате e36-чки и затва си карайте дъртите коптори,пък оставете истинските БМВ-та на истинските мъже,ша ва еа в измушляците.Докога ше фърляте масло уе еиииии,цървули ниедни.Знаш ли кат та светна с енджал аиса със ксенона ,само на олдскуулари ше ми станете

- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
чалга_маниак написа:Вас скрапери ви е яд че нямате e36-чки и затва си карайте дъртите коптори,пък оставете истинските БМВ-та на истинските мъже,ша ва еа в измушляците.Докога ше фърляте масло уе еиииии,цървули ниедни.Знаш ли кат та светна с енджал аиса със ксенона ,само на олдскуулари ше ми станете![]()
Абе младеж я се осъзнай

чалга_маниак написа:Вас скрапери ви е яд че нямате e36-чки и затва си карайте дъртите коптори,пък оставете истинските БМВ-та на истинските мъже,ша ва еа в измушляците.Докога ше фърляте масло уе еиииии,цървули ниедни.Знаш ли кат та светна с енджал аиса със ксенона ,само на олдскуулари ше ми станете![]()
Ти на кой ша викаш Ксенон бе, Тарикат Кюпек. На онез завалийски циганийки ли им викаш Ксьенюни?
Чакам професионален отговор.
Завалийка ще ми вика.
- чалга_маниак
- Потребител
-
ооооооо и гледам кабелджаци разкачвате,саботирате старото куче оооо.Малко ми е кофти в тъмното и дъжда да не мога да запаля,нооооо вие ще си платите и ще молите за милост но аз ще бъда безпощаден
Дето вика императора на трупърите:уаип дем аут!олл ъф дем!
Цялото отборче завалийки дето сте тука се молете да не ви скивам олдскуулърките щото дет са вика "този път ще се изключваме"
Видяхте една маняшка е36чка е веднага омаскарихте бедната,миличка пласмантерия

Цялото отборче завалийки дето сте тука се молете да не ви скивам олдскуулърките щото дет са вика "този път ще се изключваме"

- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
чалга_маниак написа:ооооооо и гледам кабелджаци разкачвате,саботирате старото куче оооо.Малко ми е кофти в тъмното и дъжда да не мога да запаля,нооооо вие ще си платите и ще молите за милост но аз ще бъда безпощаденДето вика императора на трупърите:уаип дем аут!олл ъф дем!
Цялото отборче завалийки дето сте тука се молете да не ви скивам олдскуулърките щото дет са вика "този път ще се изключваме"![]()
Видяхте една маняшка е36чка е веднага омаскарихте бедната,миличка пласмантерия
Кво стаааа бе бай Джек, да не е замръзнало нещо????

П.П. Поздрави от Завалийката
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3