Индикатор на таблото
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Индикатор на таблото
Хора,
Днеска ми светна червения индикатор на таблото, който мисля беше за спирачките (червен кръг ограден от шест заоблени къси черти). Искам да попитам, възможно ли е това да е заради дъжда (че днеска я карах 2-3 часа по локвите)? Или ако не е това, какво може да сигнализира? Спирачките са ми наред... дори на мокро спира перфектно. От какво може да е? Предварително благодаря!
Днеска ми светна червения индикатор на таблото, който мисля беше за спирачките (червен кръг ограден от шест заоблени къси черти). Искам да попитам, възможно ли е това да е заради дъжда (че днеска я карах 2-3 часа по локвите)? Или ако не е това, какво може да сигнализира? Спирачките са ми наред... дори на мокро спира перфектно. От какво може да е? Предварително благодаря!
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
относно индикатор за накладки
Колега, датчик за накладки -сигнализира ти ,че са заминали накладките или предните или задните .На предните е на ляво предно ,а на задните е на дясното колело. Моя съвет е преди да тръгнеш да купуваш датчици и накладки първо свали гумата и виж датчиците дали не са се откачили или настина са заминали и накладките са за смяна ...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Споко тя колата си спира няма проблеми...Ама сигурно накладките са ти заминали... или предни или задни...Мене ме прецакаха и смених и предни и задни навремето...Ама не съжалвам де...

- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Миналата седмица смених задни накладки защото и на мен ми светна датчика.Сложих Jurid (мисля че така бяха) на стойност 90лв. Датчиците струват около 15 лв.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
6 мнения
• Страница 1 от 1