Събор 2008

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 14 Апр 2008, 23:08

Дано само аз съм те разбрал погрешно, айде със здраве.
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 14 Апр 2008, 23:13

нека престанем с споровете--късане на нерви само....не на всеки може да се угоди ..разни хора разни идеали.Факт е че събора наближава и трябва де си погледнем колите и да оставим всичко друго назад.Нема нищо лошо да се каже мнение си някой колега все пак за това е тоа форум да се изслушваме и да ни изслушват :!: :!: да оставим съмненията за след събора-тогава ще има време за всичко. :!:
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 14 Апр 2008, 23:15

Това че си видял пистата в тази светлина не означава че когато отидем нещата ще стоят по същия начин !
Всички знаете че това на което се вика декор се прави за няколко дена и никои никъде за каквото и да е мероприятие не изкарва сцената за концерта седмици преди това !
Надявам се разбрахте какво исках да кажа !
:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 14 Апр 2008, 23:42

Условията на пистата са напълно подходящи за провеждане на масовки от този род...например трудно може да се проведе такова мероприятие на Серес а пък се води писта от световна величина...

нещата не стават за една нощ - Калояново не е спряло да се развива и за да имаме още по-хубави условия в следващите години трябва да го популяризираме, което пък от своя страна става със сбирки и мероприятия от този род

P.S. те и пътищата ни не са идеални ама си караме мрънкайки...Калояново поне се развива целенасочено и сравнително бързо /да не забравяме, че пистата беше открита преди малко повече от 2 години, а нещата са мноооооооого напред в сравнение с онова време.../

Аз отивам на събора за да харча бензин да пиля гуми, да се видя с приятели и адски много да се забавлявам и другите покрай мен, не ме интересува дали ще ме пече слънцето или ще ме вее вятър аз отивам с друга нагласа, откровенно казано позьорски неща от рода на сенчести тенти и ако може колата ми да е паркирана на асфалт за да се виждат хубаво разпънатите ми гуми на 9тки джанти и всички да я гледат са много далече от идеята на тоя събор, или бъркам :shock:

P.S. Нека ви светна за нещо пък вие си направете заключенията
Отивате на Серес Гърция паркинга събира макс 150 коли. Другия паркинг е извън бариерата и събира още толкова и е рядка кал като вали. Плащате си 50 евро на ден. Естествено на пистата се строи също /развива се все пак/. Съвсем лекичко отивате в боксовете и се нареждате да стартирате при което откривате, че едната ви гума е псукана от 5 сантиметров пирон /от строежа естествено/

Заведението събира точно 40 човека, тенти няма !!! Има трибуни за около 100-200 човека , но стоите в точно определена секция от пистата, а не както при Калояново да имате избор

Сега като ви представих така нещатата излиза че Серес е пълен шит ДА ама НЕ скъпи БМВ другари въпрос на гледна точка - 3 дни се разцепих от кеф и каране както и на винаги като съм ходил Калояново

С тези 5 лв плащате и на момчетата които цял ден НЕ стоят под тентите за да може нещата да са организирани и безопасни на пистата...
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Апр 2008, 1:28

аве момчета чета тука на сайта инфото за събора та ... кво е туй ?!?!
"Моторспорт шоу" - другото лице на "М" моделите.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 15 Апр 2008, 6:29

:D
Последна промяна POL_Starshi на 16 Апр 2008, 9:24, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 15 Апр 2008, 7:13

....
Последна промяна rosen.kolarov на 15 Апр 2008, 22:19, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от тодор » 15 Апр 2008, 7:37

един вапрос- ще имали тази година някакви плакати за обяване на сабора .и ако има пуснетеги по-рано . и оше в програмата е даден часът на зборният пункт но той каде е.извинявам се ако аз съм пропуснал нещо инесъм разбрал :uups:
http://www.dailymotion.com/SashoSasho/video/8595526
Изображение
Пази си душата, а не гумите!

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 15 Апр 2008, 7:50

тодор написа:един вапрос- ще имали тази година някакви плакати за обяване на сабора .и ако има пуснетеги по-рано . и оше в програмата е даден часът на зборният пункт но той каде е.извинявам се ако аз съм пропуснал нещо инесъм разбрал :uups:

Плакати ще има, предполагам в началото на другата седмица ще
бъдат разлепени. По другия въпрос колега има няколко теми къде
ще се събират феновете преди тръгване за събора от различните
краища на страната, прегледай форума за - "Съвместно пътуване ..."
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от тодор » 15 Апр 2008, 7:55

ставаше вапрос за сборния пункт в пловдив.
http://www.dailymotion.com/SashoSasho/video/8595526
Изображение
Пази си душата, а не гумите!

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 15 Апр 2008, 8:08

Колега за Пловдив още нищо не е уточнено, преполагам че тези дни
ще има ясното по въпроса, следи форума. Като цяло е предвидено
настаняване по хотелите в интервала 12-14 часа на 2 май и после
тръгване към Калояново.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Апр 2008, 9:11

ехооо :angel:
Sharo написа:аве момчета чета тука на сайта инфото за събора та ... кво е туй ?!?!
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 15 Апр 2008, 9:54

Sharo написа:ехооо :angel:
Sharo написа:аве момчета чета тука на сайта инфото за събора та ... кво е туй ?!?!

Е как какво ... нали ти ще си единият от участниците :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

m

Мнение от Любо Мегов » 15 Апр 2008, 9:58

rosen.kolarov написа:
Sharo написа:ехооо :angel:

Е как какво ... нали ти ще си единият от участниците :mhihi:

миналата година не си ли спомняте какво направиха м-моделите като излязоха на пистата, надяваме се тази да е по-яко :!:

:help: един организационен въпрос към пловдивчани: трябват ни хора да водят колите от хотелите до сборния пункт за пакетното придвижване към Калояново, също очаквам предложения за подходящ сборен пункт :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 15 Апр 2008, 11:33

Ще помогнeм с каквото можем.
Незнам дали ще се съгласите с мен, но аз предлагам сборен пункт да бъде в ж.к. "Тракия" булеварда който води до пожарната, мястото е доста широко и дълго и право. може да се съберат много много коли. А от там маршрута е Скобелева майка, окловръстното на пловдив, качване на магистралата за няколко километра, Труд, и след това пътя е ясен, предлагам този маршрут защо се избягва центъра и задръстванията който всеки знае за какво става дума. телефона ми е 0878542294 Стоян

Нека и някой друг от Пловдив да сподели мнение за друго място за събирана на войнството. От гледна точка на предвижване "Тракия" е добра защото доста бързо се излиза от града, ако се мине през града ще се получи разкъсване и пак трябва да се чака за да се съберат всички коли.
Последна промяна Tenata на 15 Апр 2008, 19:18, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия