Покупка на 316 82ра ??

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 95 Compact, e46 touring, e61 525i

Мнение от Ferdi_mruvkata » 14 Апр 2008, 11:18

Май станах пишман, че попитах.

Иначе машината е седяла 25 години в гараж, няма загниване, даже точки ражда няма. Амортисюрите са сменени и са някви газови. Общо взето ми се струва че по запазена кола . . . трудна работа. Все тая.

Ако го взема ще се похваля

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Алфа Ромео 159 SW
Мечтае да кара: kолело
Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)

Мнение от Бобби » 14 Апр 2008, 14:42

Ако се разубедиш :!: :roll: ...прехварли офертата към мен ;) .....снимки има ли начин да сложиш :?:
BMW525TDS
Важното е да си в играта!

Потребител
Аватар

Мнение от чалга_маниак » 14 Апр 2008, 22:04

:OT: Дееенко скрапера,Деенко скрапера,Деееенко скрапера :mhihi: :mhihi: Умри в голфовете завалиьо :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 14 Апр 2008, 22:24

Ся може ли и аз да кажа нещо да се защитя :mhihi:
ами да почнем от отметването на голфа
ми 200 лева не ми струва голфа може да е купчина желязо ма ми се свиди все пак си напраих сифтето в него и от тогава ми е в кръвта
да приминем напред начи бмв мен специално не ме разочаровало
и не съм казвал че му е скъпа подръжката а спрямо подръжката на дръгливия голф е по голяма
защото мит ли е или лефенда за здравите стари бмв-та
щото дръгливия голф мина 140 000 км за 4 години и не искаше нищо повече от някви си консумативи който са стотинки .
а бмв-то не се справя много бляскаво но нищо пак ще си пишем басните за мега яките и здрави бмв-та :mhihi:

а тва за скрапера айде да не си говорим кой къв скрапер е щото не слагам аз ладови карборатори и ел перки щото турско фалшиво виско за 60 лева ми се струва скъпо и бмв-то не заслужава такова отношение
щото бацко аз винаги когато съм имал пари никога не съм ги жалил за бмв-то
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от чалга_маниак » 14 Апр 2008, 22:35

Долу БМВ-то,БМВ-то е боклууууук :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 14 Апр 2008, 22:39

Чалга Мъниакъ
ти пък кво разбираш от бмв-та бе ламер :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 14 Апр 2008, 22:49

Чалга маняка да си трае щото ще пусна снимки на фаровете дето си купи за Е36-цата :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от чалга_маниак » 14 Апр 2008, 22:55

Вас скрапери ви е яд че нямате e36-чки и затва си карайте дъртите коптори,пък оставете истинските БМВ-та на истинските мъже,ша ва еа в измушляците.Докога ше фърляте масло уе еиииии,цървули ниедни.Знаш ли кат та светна с енджал аиса със ксенона ,само на олдскуулари ше ми станете :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 14 Апр 2008, 23:04

Абе ламер казах ли ти да не се обаждаш аз също моем да турим ангелс ейс на бмв-то и я съм с 4 фара и ксинон че турим вече стана колкото турско виско от руски :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: скрап

Мнение от RS » 14 Апр 2008, 23:08

чалга_маниак написа:Вас скрапери ви е яд че нямате e36-чки и затва си карайте дъртите коптори,пък оставете истинските БМВ-та на истинските мъже,ша ва еа в измушляците.Докога ше фърляте масло уе еиииии,цървули ниедни.Знаш ли кат та светна с енджал аиса със ксенона ,само на олдскуулари ше ми станете :mhihi: :mhihi:

Абе младеж я се осъзнай :mhihi: кви геле очи кви ксенони бре, ти да не си късоглед :mhihi:. Я кажи са мина ли фаровете на финна обработка.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ati2 » 15 Апр 2008, 21:59

чалга_маниак написа:Вас скрапери ви е яд че нямате e36-чки и затва си карайте дъртите коптори,пък оставете истинските БМВ-та на истинските мъже,ша ва еа в измушляците.Докога ше фърляте масло уе еиииии,цървули ниедни.Знаш ли кат та светна с енджал аиса със ксенона ,само на олдскуулари ше ми станете :mhihi: :mhihi:

Ти на кой ша викаш Ксенон бе, Тарикат Кюпек. На онез завалийски циганийки ли им викаш Ксьенюни?

Чакам професионален отговор.

Завалийка ще ми вика.

Потребител
Аватар

Мнение от чалга_маниак » 15 Апр 2008, 22:17

ооооооо и гледам кабелджаци разкачвате,саботирате старото куче оооо.Малко ми е кофти в тъмното и дъжда да не мога да запаля,нооооо вие ще си платите и ще молите за милост но аз ще бъда безпощаден :twisted: Дето вика императора на трупърите:уаип дем аут!олл ъф дем!

Цялото отборче завалийки дето сте тука се молете да не ви скивам олдскуулърките щото дет са вика "този път ще се изключваме" :mhihi: :mhihi: Видяхте една маняшка е36чка е веднага омаскарихте бедната,миличка пласмантерия

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 15 Апр 2008, 22:41

Ейййй, верно че забравихме да ти включим кабелчетата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: скрап

Мнение от RS » 15 Апр 2008, 22:43

чалга_маниак написа:ооооооо и гледам кабелджаци разкачвате,саботирате старото куче оооо.Малко ми е кофти в тъмното и дъжда да не мога да запаля,нооооо вие ще си платите и ще молите за милост но аз ще бъда безпощаден :twisted: Дето вика императора на трупърите:уаип дем аут!олл ъф дем!

Цялото отборче завалийки дето сте тука се молете да не ви скивам олдскуулърките щото дет са вика "този път ще се изключваме" :mhihi: :mhihi: Видяхте една маняшка е36чка е веднага омаскарихте бедната,миличка пласмантерия

Кво стаааа бе бай Джек, да не е замръзнало нещо???? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П. Поздрави от Завалийката

Потребител
Аватар

Мнение от ati2 » 15 Апр 2008, 22:49

JohnnyBlack написа:Ейййй, верно че забравихме да ти включим кабелчетата :mhihi:

Е как няма да забравиш, то в там като всичко е топ секретно и никой не знае какво прави другия :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе, чичо Джек, ти сигурен ли си, че си готов да се изправиш срещу Шинолката?

ПредишнаСледваща

Назад към Shark Sector