2-ро Общо събрание 2004

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Юли 2004, 18:03

rado_rf написа:Предлагам това да е първа точка от дневния ред, за да може вече приетите кандидати да вземат участие в дискусиите. На предишното събрание беше предложена някаква първоначална такса извън членския внос за приетите нови кандидати, но така и не я обсъдихме. Трябва да решим ще има ли такава или не.

Тези неща ... знаеш в кой форум :D Пускам тема за предложения и препоръки за дневен ред и процедури на самото събрание ... Имаме достатъчно време, да обсъдим тези неща и да подредим дневния ред както трябва!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Авг 2004, 19:36

Здравей народе, малко по темата...
Следя развитието на този клуб от преди горе-долу една година, но никога не съм се замислял да членувам в него... Ходил съм на сбирки (3-4, наистина, но все пак е нещо :)), пускал съм се на Божурище и т.н., дори познавам Angel и Андро, но не съм ги виждал отдавна и не знам дали те ще ме познаят :) Та, проблемата е, че уча в Германия и нямам техническата възможност да съм редовен. Проблем ли е? Уверявам ви, че любовта ми към Машината може да се мери с тази на най-въодушевените от клуба :) И, още нещо... От къде мога да го дръпна този формуляр, молбата за членство? 10х предварително...
MORE BEER!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Авг 2004, 19:40

Е, така е, сляп карти не играе... Съжалявам за глупавия пост, но, закле'ам се, чак сега видях темата от Turturelo :)
MORE BEER!

Предишна

Назад към Основен Форум