за секретните болтове и кражбите на летите джанти...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
за секретните болтове и кражбите на летите джанти...
Уважаеми колеги......
Вчера се сблъсках със същия проблем като на Nikolay1 в тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1%EE%EB%F2
....Днес ще ходя по мъките да си търся решение да си отвия болтовете, че се оказа, че моят накрайник за секретните е изгубен...
Мисля да пробвам в Дару Кар или Камор Ауто... но може би в неделя не работят....другия вариант е в по-големите гумаджийници..
моля за помощ ако някой има по-добра идея!
Лошото обаче е, че видях и тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... F2&start=0
....което ме притесни доста!
Бихте ли помогнали какъв/какви/колко секретен/и болт/а да си купя????
пиша защото е крайно време да си сложа летите джанти(на тях разбира се са летните гуми), а пък са хубави и не ми се иска да ги тафнат...
Вчера се сблъсках със същия проблем като на Nikolay1 в тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1%EE%EB%F2
....Днес ще ходя по мъките да си търся решение да си отвия болтовете, че се оказа, че моят накрайник за секретните е изгубен...
Мисля да пробвам в Дару Кар или Камор Ауто... но може би в неделя не работят....другия вариант е в по-големите гумаджийници..

Лошото обаче е, че видях и тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... F2&start=0
....което ме притесни доста!
Бихте ли помогнали какъв/какви/колко секретен/и болт/а да си купя????

пиша защото е крайно време да си сложа летите джанти(на тях разбира се са летните гуми), а пък са хубави и не ми се иска да ги тафнат...

Последна промяна Rumburak на 13 Апр 2008, 9:57, променена общо 1 път
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
в условията на застрахователите, си добави в каското и джантите, къв е кахъра после. Някви 40-50 лв да ти се увеличи вноската.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
..
ок...ама ми се искаше първо това да знам дали ще ми свърши работа:
до колкото разбрах днес (ходих до няколко от големите гумаджийници) имало 10000 вариации на секрети.....дали в Дару Кар ще извадят един камион с кашоните с десетте хиляди камъка за секретни болтове и ще пробват всеки един от тях дали става ....????

hell's angel написа:Отиваш в Дару директно при приемчиците, те имат комплект с всички "камъни". Като развиете болта, отдолу пише номер по тоя номер си поръчваш нов камък струва 6,80 лв.По вин не става.
до колкото разбрах днес (ходих до няколко от големите гумаджийници) имало 10000 вариации на секрети.....дали в Дару Кар ще извадят един камион с кашоните с десетте хиляди камъка за секретни болтове и ще пробват всеки един от тях дали става ....????

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
А най добре не ходи в Дару, а прочети поста на porostorm иска да ти направи услуга момчето 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам повечето видове произвеждани от бмв и не само...0887616782

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
porostorm написа:Добре де, те не са ли уникални всеки за себеси?Юзър написа:имам повечето видове произвеждани от бмв и не само...0887616782
Че така нещо много страноо. Когато ходихме с голфа на две гумаджиййници казаха, че и да се купи същия комплект секрети то те няма да са същите
абе така като се изцепвате замисляте ли се малко бе

всеки бил различен

те са произведени незнам си колко милиона коли и всяка с различен секрет ,

Да, не съм луд да си мисля, че всичките милиони са различни... но е достатъчно 10-20 да са. Ще си купиш 20 комплекта за да свалиш твоите лиGEORGIEV написа:абе така като се изцепвате замисляте ли се малко бе![]()
всеки бил различен![]()
те са произведени незнам си колко милиона коли и всяка с различен секрет ,нали се сещаш че тоя секрет има там 10-20 комбинации и до там

Последна промяна porostorm на 13 Апр 2008, 23:18, променена общо 1 път

- Rumburak
- младши ентусиаст
-
...
porostorm написа:Човек, дай да те водя при едно момче в Горубляне, за 5 мин. свали 4 сектрета. Като един от тях трябваше заварка понеже предишния лумпен при който ходихме го скъса... Операцията струваше 10 лв.
първо мисля да видя Юзъра какво ще хелпне..иначе драсни моля те на лс един гсм номер и утре евентуално следобяд може да ти звънна ако кажеш,че няма да ти е проблем да ме заведеш там...пък ще си му платя на човека, а тебе черпнята после....

ако се справя с тези проблеми..... ще си купя 4 чифта секретни болтове...че с тия лети джанти -> ме е страх да не си намеря на трупчета колата някоя сутрин..
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
Кажи след това как е,че и аз да слагам на мойта почна да ме хваща страх за МОМОто след като чета тука а като я оставям пред блока гледам мангалите се заглеждат в джантите 

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аз си ги опраам сам..........с големия чук 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бе незнам за чука,ама втория секрет дет фанах,беше неговияkrika написа:Аз си ги опраам сам..........с големия чук

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
:)
Юзър написа:бе незнам за чука,ама втория секрет дет фанах,беше неговияkrika написа:Аз си ги опраам сам..........с големия чук
Юзър -> ЕВАЛАТА!!!,...Още веднъж МНОГО,МНОГО ти благодаря за помощта!!!

пък както обещах... като се отърва от многото работа... ще има

15 мнения
• Страница 1 от 1