2-ро Общо събрание 2004
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
2-ро Общо събрание 2004
След разговор с Управителния съвет и Контролната комисия на БМВ Клуб България се взе решение да бъде проведено второ за тази година Общо събрание на което да бъдат приемани нови членове, да се обсъдят евентулни промени в ръководните органи на клуба и останалите належащи въпроси. Датата на провеждане ще бъде 04.09.2004г. а началния час 15.00 - мястото ще бъде обявено в тази тема по-късно.
Моля всеки, който има някакви предложения или забележки да каже за да може да се напише дневния ред на събранието (по-добре на ЛС към някой от членовете на УС и КК на клуба за да не пълним темата).
Благодаря на всички изявили желание да станат членове на БМВ Клуб България.
Моля всеки, който има някакви предложения или забележки да каже за да може да се напише дневния ред на събранието (по-добре на ЛС към някой от членовете на УС и КК на клуба за да не пълним темата).
Благодаря на всички изявили желание да станат членове на БМВ Клуб България.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
и сега е момента да пуснеш списък кои са членовете на управителния събет и контролната комисия, защото повечето хора, които не са членове на кулба, няма от къде да ги знаят

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Sorry
У.С. (Управителен съвет)
1-Любомир Мегов
2-Константин Попов (почти никой не го познава)
3-Владимир Кулев - Turturelo
К.К. (Контролна комисия)
1- Ангел Матеев - Utah
2- Атанас Динков - Ati
3- Иво Войков - Fast-and-Furious
Президент на клуба - Любомир Мегов
P.R. на клуба Ангел Матеев

У.С. (Управителен съвет)
1-Любомир Мегов
2-Константин Попов (почти никой не го познава)
3-Владимир Кулев - Turturelo
К.К. (Контролна комисия)
1- Ангел Матеев - Utah
2- Атанас Динков - Ati
3- Иво Войков - Fast-and-Furious
Президент на клуба - Любомир Мегов
P.R. на клуба Ангел Матеев

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
най-накрая и аз се навих да пусна молба
защо не го направих до сега и аз незнам
обаче има вероятност през септември да не
съм в БГ и искам да знам дали има вариянт
да НЕ подам молбата си лично както и членския
внос да го внесе 3-то лице...
ако има такава възможност моля да ми бъде
обяснена ако няма здраве да е по-нататък
благодаря предварително???
защо не го направих до сега и аз незнам
обаче има вероятност през септември да не
съм в БГ и искам да знам дали има вариянт
да НЕ подам молбата си лично както и членския
внос да го внесе 3-то лице...
ако има такава възможност моля да ми бъде
обяснена ако няма здраве да е по-нататък
благодаря предварително???
Относно молбата
може ли там където е:
Препоръчан от BMW Клуб член ......
да не е попълнено тъй като непознавам никой за сега който да ме препоръча
П.С. в случай че не намеря такъв човек
Препоръчан от BMW Клуб член ......
да не е попълнено тъй като непознавам никой за сега който да ме препоръча
П.С. в случай че не намеря такъв човек
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
за жалост не може бате:(
хората, които приемаме, трябва да са с доказах ентусиазъм. сега вероятно ще възникне въпроса: " какво значи доказан ентусиазъм?" аз лично не мога да го определя с думи. просто, когато на събранието почне гласуването и се прочетат кандидатурите на наско, пенчев и пабло, ще има 100% вдигнати ръце " ЗА ". теб като никой не те познава, просто няма как да те гласуваме:( освен ако не намериш някой много силен стар член за гарант, който да каже: " да! той наистина е много голям ентусиаст" и така...
хората, които приемаме, трябва да са с доказах ентусиазъм. сега вероятно ще възникне въпроса: " какво значи доказан ентусиазъм?" аз лично не мога да го определя с думи. просто, когато на събранието почне гласуването и се прочетат кандидатурите на наско, пенчев и пабло, ще има 100% вдигнати ръце " ЗА ". теб като никой не те познава, просто няма как да те гласуваме:( освен ако не намериш някой много силен стар член за гарант, който да каже: " да! той наистина е много голям ентусиаст" и така...

- Новини
-
Engi
Да бе ...крайно време е това правило да почне да се спазва щото досега се спазваше ама друг път
А гласуването беше меко казано смешно щото беше пред самите кандидати а това е свещенна глупост.
hafte
Преценяваме по това дали те познаваме на живо (сбирките) и по постингите ти във форума ....
Няма страшно - всичко с времето си 
Да бе ...крайно време е това правило да почне да се спазва щото досега се спазваше ама друг път

hafte
Преценяваме по това дали те познаваме на живо (сбирките) и по постингите ти във форума ....

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ама да не стане като на миналото сьбрание.бях препорьчал 2-3 ма и ни един не познавах. 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Няма
Яворе ти поне си ме виждал (когато идвах за джантите до гаража, дето щеше да ми ги сабираш 14'').
Явор написа:ама да не стане като на миналото сьбрание.бях препорьчал 2-3 ма и ни един не познавах.
Така е щото си корумпиран

Предлагам това да е първа точка от дневния ред, за да може вече приетите кандидати да вземат участие в дискусиите. На предишното събрание беше предложена някаква първоначална такса извън членския внос за приетите нови кандидати, но така и не я обсъдихме. Трябва да решим ще има ли такава или не.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2