6 > 5 , не =

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Bravo Roska!

Мнение от Svetoslav » 27 Дек 2002, 17:47

Bravo Roska,napalno te podkrepiam brato.Hubavo go kaza i na men ne mi puka,4e na men mnogo hora mi kazvat 4e sam mnogo pristarasten.Uvajavam mnenieto na vseki,no MISLIA,4E E MALKO NAHALNO NJKOI SI DA VLIZA V NA6ITE FORUMI S EDINSTVENATA CEL DA DRAZNI NAS,ZA KOITO BMW E IKONA.
Fenove na Audi,za6to ne si sazdadete va6 fe-adres i tam da si hvalite fa6ite koli4ki?Ili ne moje da si sazdadete,ili mai mejdu vas niama takiva otiavleni fenove.A ima takiva,deto samo pikajt sre6tu viatara.
Mnogo sme6no mi stana,kato 4uh komentara 4e 4x4 technologiata na X5 bila gola voda. :?
Az ve4e ne se draznia,no opredeleno vinagi mi stava 4udno,4e vapreki sveta na inf.tecnnologii,v koito m vinagi se namirat neveji tipove,koito 6te se izcpiat taka cvetu6to.I o6te pove4e tuk.
Roska,ne si trovi jivota brat mi.TE go praviat naro4no.Ne im se vrazvai.Az otdavna spriah.
Objva:Tarsi njoi otvorko s 2,3 E,koito da go napravia sme6nik.Az sam s 520!
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 27 Дек 2002, 17:54

Е освен и аз да пусна една обява тук :?:
Боядисвам великденски Яйца :lol: :lol: срещу заплащане естествено!!!
любими са ми масовките 1.8s 1.8E 1.9E 2.0E без версийте близнак(куатро) :puke:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 27 Дек 2002, 22:04

Аре стиа толкова! :wink:
Закривам темата,че пак се осрахме! :cry:
Добре че стават караници,та да стане малко джорджинка,иначе е малко скучно! :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDrill » 28 Дек 2002, 3:33

Роската написа:Аре стиа толкова! :wink:
Закривам темата,че пак се осрахме! :cry:
Добре че стават караници,та да стане малко джорджинка,иначе е малко скучно! :D

Trqbva da ima intirga,ina4e ne e interesno :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 28 Дек 2002, 12:15

уффффффффф, най-накрая, от един час чета цялата тема , щото не бях влизал отдавна във форума и трябва да кажа , че съм доволен. Първо място печели Мистър РОСКА за великолепната аргументация защо лирическият герой си купува само BMW, второ место нема. това е. насти, quatroo, яйца, абе, мамка му и прасе, ама дори и самото нареждане на тиа никове и 'коли' до МАРКАТА, си е чисто проба вандализъм. добър спор, но загубен още преди да е започнал от феновете на ялудиииии.

аре, весело !
едвайсеиено

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 28 Дек 2002, 18:36

Роска кефиш ме бе човек.А някой започнах да ги съжалявам :wink:
Давай да си гледаме празниците ярките ги остави да си мътят и снасят.Скоро ще дойде Великден трябва да има някое друго яйце да сварим.То май всеки ден е Великден........ :ok:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 28 Дек 2002, 21:32

Роската написа:Nasti,човече с теб няма да спорим!
Знам ,че си Ауди фен ,но освен това си и спомоществувател на БМВ братството и през цялото това време една лоша дума срещу БМВ не си казал,така че приеми мойте извинения ако по някакъв начин съм те убидил на кола!

Евала Роска :yes: .Прави ми МНОГО лошо впечатление ,че хора който са от скоро във форума си позволяват да не четат добре твойте постове (Роска) и си мислят че Насти също е в кюпа щото кара Ауди.И си позволяват да обиждат и него както оня 200турбо куатро...(за неговите постове съм напълно съгласен с тебе Роска).Момчета айде по спокойно с Насти който го познава знае какъв пич е а и както каза Роската никога не е казал една лощша дума за :bowdown: БМВ
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 28 Дек 2002, 22:20

Fast-and-Furious написа: Прави ми МНОГО лошо впечатление ,че хора който са от скоро във форума си позволяват да не четат добре твойте постове (Роска) и си мислят че Насти също е в кюпа щото кара Ауди.И си позволяват да обиждат и него както оня 200турбо куатро...(за неговите постове съм напълно съгласен с тебе Роска).Момчета айде по спокойно с Насти който го познава знае какъв пич е а и както каза Роската никога не е казал една лощша дума за :bowdown: БМВ

Сигурно имаш мен пред вид като говориш за хора които са от скоро във форума. Въобще не искам да се оправдавам като ученичка, искам само да кажа че това което съм написал е моето мнение по въпроса и аз не смятам да го променям пък било то и заради който и да е. Относно Насти обаче.....ако прочетете затворената тема от която се разрази този спор ще видите че именно той започна да говори че хората с колите били говорили и тези с кручките дето седели по витрините не требело да се обаждат. Аре да ме извинява.....но не сравнявахме Опел и Ауди, а Ауди и БМВ така че ако нещо не му е харесало SORRY. И защо може да обиждаме 20V TURBO QUATTRO, a Насти не. Добре вие познавате Насти и казвате че е пич, щом го казвате значи е вярно, но има ли някой честа да познава 20V ТУРБО КУАТРО.......нееееее няма, тогава значи обиждането е позволено докато се запознаете така ли да го разбирам ??? Ако е така е доста тъпо не мислите ли ??? Аз съм чел постинги в Ауди клуба на този човек и требе да ви кажа че той не е гола вода както сигурно вие си мислите, а тъкмо точно обратното. Просто грешката му беше, че с първият си постинг почна да спори против БМВ, точно както направих и аз преди време. Все пак ако наистина Насти се е обидил от некое мое писание МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИ, но ще реагирам така при всекакви такива постинги относно мен. Ако и това не е добре като вариант МОЛЯ Land Shark просто да ме изтрие от форума все едно че никога не съм бил тук и аз ще стана само един безмълвен зрител на интересните за мен спорове които се вихрят тук. Също така това няма да ме накара да променя мнението си че БМВ е номер 1, но освен него съществуват и доста други автомобили които въобще не са за пренебрегване (в това число визирам Ауди, Мерцедес и т.н вие се сещате). Ако обаче този форум е създаден само за хора за който има един автомобил и той е БМВ и ако го нямат по добре да ходят пеш, значи моето място май не е тук и е добре да приложим варианта с изтриването ми.

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 28 Дек 2002, 23:35

WOW ТурбоМаняк спокойно бе човек не се пали толкова много.Нямах само теб предвид като написах предишния си постинг ама ти пък много се засегна.За мен също БМВ е НАЙ ама НАЙ-ВЕЛИКАТА марка.А относно Насти той е във форума незнам и аз откога и ако е казал нещо лошо за БМВ или за теб то е било 1-2 пъти за тва казах по-спокойно а за 20ВТурбо Куатро не че може да го обиждаме ама той една добра дума не е казал откакто е тука.А и ми се струва , че накрая истинските ентусиясти ще започнеме да се караме заради такива теми.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 29 Дек 2002, 1:24

Пич си Турбо Маниако! :wink:
Не мисля ,че някой ще те ЗАЛИЧИ,защото тези форуми са най-вече за такива като тебе!
Много ми хареса онази мисъл ,за потребителите и ценителите!
Сещаш се кви са всички тук,така че wellcome и смело напред!

Между другото,аз не споря толкова за истината,отколкото за самия спор и за да е весело!И между другото тествам ентусиазма на ценителите на други марки и много уважавам хората със собствено мнение,за да знам ,че един ден като се срещнем,ще се срещнем като ценители,не като потребители и лигльовци като Парадокса!

Знаеш ли ,тя с колите е малко като с жените!Харесаш ли си някоя ,независимо коя е(естествено да отговаря на изискванията ти),то е за цял живот!Затова аз много ценя мъже като Насти и 20-те клапана с турбото!Без значение дали харесват БМВ,Ауди или Опел!Важното е ,че не е мимолетно!Разбираш ме нали!

И не се обиждай толкова,ти си наш човек,ти си вече в МАТРИЦАТА НАРЕЧЕНА БМВ!Добре дошъл в най-голямото братство на света!

P.S.>Между другото един ден при мен пристигнаха двама пичаги от София,с един Голф 2,да търсят части за на единия 528-цата.Докато пътувахме до моргата ми(ако мога така да я нарека),разбрах че единия е адски фен на БМВ,а другия на VW-Audi!И представи си тези двамата по-голямата част от времето си прекарваха в спорове-еди кво си върсъс еди кво си,което не им пречеше да са израснали заедно и да са първи приятели!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 29 Дек 2002, 2:32

въпроса е кво карам сега и кво караш ти сега, но както и да е.

Ami opredeleno ne e towa wyprosa, zashtoto w momenta moga da si pozwolq da karam Audi '98-99 godina, akcizno, ne e problem, samo che wyprosa e dali si zaslujawa da inwestirash tolkowa pari w kola, w tazi strana!
Oswen towa kato goworim za wyprosa koi kakwo kara, spored moite razbirania az karam Audi a ti Opel, sledowatelno az sym extra, ne za drugo ami prosto zashtoto towa iskam i towa karam, drug e wyprosa che predpochitam da karam po-nisyk klas Audi otkolkoto po-wisok klas Opel.
A inache po wyprosa s obijdaneto neshtata sedat taka, az spazwam dobyr ton, postarai se i ti da naprawish syshtoto, zashtoto bratle, tolkowa sym capnat w ustata che shte te narpawia na trytka, garancia!
Kato goworim za srawnenieto za koeto ide rech w tazi tema - neshtata sedat taka, mnogo qsno che tuk moje da se srawnqwat tezi 2-3 marki w smisal BMW (estestweno nali towa e BMW Club Bulgaria) Audi (razbira se oswen fenowete na BMW, nie sme drugite kibiici w neta), MB (hareswa li ni ili ne sa si edni ot nai-dobrite), no towa ne znachi da si merim pishkite i da puskame bolni postingi kato "Az karam BMW, BMW e kolata, az sym bolen na taq tema, a wie deto ne karate takiwa koli i ne sa wi lubimi ste chekijii - respektiwno syshtata na tema Audi"

Tipichen primer - E-24, q pa ti kato si tolkowa otworen mi kaji kwo znaesh za quattro che reshi che e wandalizym da se gowori za quattro kogato se gowori za kachestweni neshta w nemskoto awtoproizwodstwo - za 5 cyl dwigateli edin wid syzdadeni ot Audi, za redowite 6 cyl motori na BMW koito spor nqma za super i t.n i t.n., e twa mi kaji i shte te razbera ili sigurno shte mi zaqwish sega che shtom ima zadno nema smisal ot quattro?! Druj se estestweno i priznawai kogato nqkoi, wypreki che ne ti e na syrce naprawi neshto hubawo!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Аватар
Кара: Кво ли не...

Re: Bravo Roska!

Мнение от Nasti » 29 Дек 2002, 2:42

Svetoslav написа:no MISLIA,4E E MALKO NAHALNO NJKOI SI DA VLIZA V NA6ITE FORUMI S EDINSTVENATA CEL DA DRAZNI NAS,ZA KOITO BMW E IKONA.
Objva:Tarsi njoi otvorko s 2,3 E,koito da go napravia sme6nik.Az sam s 520!

Ne stawa duma za hwalene ili opliuwane, mnogo typo se chuwstwam kato nqkoi reshi che zashtoto ima hora s drugo mnenie stawa duma za pliuene ili za neznam i az kwo!

Az sym otworko s 2.0E i ako twoito 520i NE E 24v sym gotow da me naprawish smeshnik wyw wseki edin moment w koito ti e udobno!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Audi i Evo VI

Мнение от del_sol_fen » 29 Дек 2002, 3:53

Искам и още нещо да те питам като си толкова мноо в час с пълноприводните aвтомобили. Кво ще кажеш за пълноприводната система на Митсубиши Лансър Ево7.......и тя ли е на светлинни години от твоето любимо Quattro ????? Или ти току що чуваш че съществува активен диференциал и се чудиш как любимата ти марка още не го е вградила в моделите си.

Idi i download-vai Audi Vs. Evo VI Race i viz moeto momche za kvo stava vupros :shock: . Ot kazaa ili morpheus go svali tva klipche i sha vidish. Inache za EVO VII priznavam che e super ama da ti kaza gledaite klip-a hora i sha vidite. I, mene ako pitash samo si gubite vremeto shtoto edin drug niama da se ubedite ama puk vasha rabota
Az samo kazvam da go gledate tva clip-che i napravete si vash izvod, i ne mi pishete niakvi "nadurveni" post-ingi shototo az ne sporia, prosto predlagam malko info:D
Si Power - Wona Go ???

младши ентусиаст
Аватар

Re: търся АУДИ

Мнение от Wizi » 29 Дек 2002, 15:34

//MegOFF написа:ТЪРСЯ НЯКАКВО АУДИ ДО 1992 ГОДИНА ДА МУ СКЪСАМ ТРЪТКАТА С ЕДНО БМВ 1989 ГОДИНА :lol: :lol: :lol: :P

Mr. deto ne e chuval za Porsche sus avtomatik ili dori Ferarri.... kolko li ochuden shte ostanesh prez ostanalite si dni ot zivota kato nauchavash vse novi i interesni neshta - povecheto sus sigurnost shte ti zvuchat kato otkrivaneto na toplata voda. Ti si mi lubimec, brato!

Pichove, jasno e tuk che nikakvo uvazenie ne moze da se izgradi. Njama da dosazdam ili da se opitvam da vi obezdavam v kakvoto i da e bilo - naj-malkoto zashtoto imam respekt kude pisha v momenta. Iskam samo da vi popitam: ne vi li e malko neudobno da sravnjavate dve neshta ot koito samo ednoto ste najasno kakvo predstavliava i ot drugoto si njamate hal-haber (kakto kazva velikia Roska)? Ako vi se sluchi da se povozite na Audi, da usetite eventualno quattro i kogato znaete veche dostatuchno za BMW, mislja che samo togava mozete taka smelo da pluete po nashte krukcheta. Tova mi go kaza LandShark i go smjatam za absolutno zadulzitelno iziskvane.

Veseli praznici!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 29 Дек 2002, 15:42

ok, ok nasty. pyrvo ako sym te ubidil s neshto, ti se izviniavam, absoliutno si prav za dobria ton. problemyt is the following: ne sym kazal che quattro e losho neshto, naprotiv. tuk obache ima edna malkа podrobnost - ako vzemem da zravniavame quattroto sys zadnoto predavane na koeto i da e BМW, е те това си е малко некоректно, тъй като не може да се сравняват несравними неща и затова казвам, че е вандализъм. нали се сещаш, че целта ми не е да обидя ауди, а да кажа само, че ауди е една добра кола, с куатро още по-добра. но дотук. този форум не е за добри коли. а за най-добрите. така че извинявай ако съм написал нещо и съм се изразил неправилно. все пак по дяволите, нали всички тука, някои повече, други по-малко, сме фенове на марката. е, това е важно 8)
едвайсеиено

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум