за първи път...........
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
за първи път...........
здравейте колеги, за първи път ми се слу4ва това
зна4и от 3-4 седмици не карам колата,т.е. карам я само събота и неделя и тази седмица, незнам от какво,студта или падналия акумулатор е при4ината.паля звяра и преди да съм сложил сд-то
4увам някакав странно цъкане,като на като имаш шепа царевица е я изсипваш на земята, пращене, а викам , отворих капака , мислех да не би да е релето на бензиновата помпа, щото скоро го сменях , но го затегнах добре, с гумени скоби, та, не е това штото пък запали веднага
4ух 4е звука идва от таблото и видях , 4е лампи4ките , които сигнализират и определят састоянието на маслото 4е светват и изгасват "в такт" с цъкането и гледах в интернет за тези букси дето зануляват при смяна на маслото, но моето масло си го сменям аз и на компиутар не съм ходил никога да ми го нулират. 4удя се дали не е нешто свързано с зареждането на акъумулатора,с динамото и не мога да си дам акъл какво може да е това,след известно време като я покарах , да ре4ем 15 мин тръгнах при едно гадже и спря или поне не можех да го 4уя, и стана мн неприятно като ка4их "колежката" в колатаи пак след 10--ина минути изгасна.Ако някои може да ми помогне,бих бил много благодарен.
п.с. един път се слу4и да ка4а една мадама в колата каза ми 4е била стара,като се ка4и си промени мнението ,щото вози като лодка, нещо пак ме издразни , спрях колата и я попитах дали иска да и извикам такси? оная се шашна, ама така е де, никои не може да ми обижда
красавицата
, аз кошница и викам ,щото навсекаде е с мене , кошница е ама си е моя
та нека това леко отклонение не ви разсее от проблема,но да ви окуражи,4е друга мадама ще си намерите, но друга като нашите коли в добро състояние не можеш.Оби4ам я! БМВ-то де
.ноти бои ще потварди
, благодаря предварително за помощта
зна4и от 3-4 седмици не карам колата,т.е. карам я само събота и неделя и тази седмица, незнам от какво,студта или падналия акумулатор е при4ината.паля звяра и преди да съм сложил сд-то
4увам някакав странно цъкане,като на като имаш шепа царевица е я изсипваш на земята, пращене, а викам , отворих капака , мислех да не би да е релето на бензиновата помпа, щото скоро го сменях , но го затегнах добре, с гумени скоби, та, не е това штото пък запали веднага
4ух 4е звука идва от таблото и видях , 4е лампи4ките , които сигнализират и определят састоянието на маслото 4е светват и изгасват "в такт" с цъкането и гледах в интернет за тези букси дето зануляват при смяна на маслото, но моето масло си го сменям аз и на компиутар не съм ходил никога да ми го нулират. 4удя се дали не е нешто свързано с зареждането на акъумулатора,с динамото и не мога да си дам акъл какво може да е това,след известно време като я покарах , да ре4ем 15 мин тръгнах при едно гадже и спря или поне не можех да го 4уя, и стана мн неприятно като ка4их "колежката" в колатаи пак след 10--ина минути изгасна.Ако някои може да ми помогне,бих бил много благодарен.
п.с. един път се слу4и да ка4а една мадама в колата каза ми 4е била стара,като се ка4и си промени мнението ,щото вози като лодка, нещо пак ме издразни , спрях колата и я попитах дали иска да и извикам такси? оная се шашна, ама така е де, никои не може да ми обижда
красавицата

- thewolf
- младши ентусиаст
-
Мад Ванио, Ноти бои,некои савет нема ли да даде??? аз вас 4екам,сам не моа се опраа цел ден гледам под капака нищо нередно не виждам
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Значи при мен тва за инспекшъна аз го откачих,не мога се оправя с електрониката уж батерии сменявах уж Хубава платка слагах и все правеха ядове и накрая ги откачих лампичките и вече даже бях забравил че са работили ,инак много им се радвах като светеха даже доста усилия хвърлих да ги накарам да бачкат ама не...
немога да помогна повече,провери платката на таблото не тази голямата а тази на която трябва да седят батериите ако имаш батерии че има платки и без батерии.успех и да си на събора
немога да помогна повече,провери платката на таблото не тази голямата а тази на която трябва да седят батериите ако имаш батерии че има платки и без батерии.успех и да си на събора

MadVanio написа:Значи при мен тва за инспекшъна аз го откачих,не мога се оправя с електрониката уж батерии сменявах уж Хубава платка слагах и все правеха ядове и накрая ги откачих лампичките и вече даже бях забравил че са работили ,инак много им се радвах като светеха даже доста усилия хвърлих да ги накарам да бачкат ама не...
а при мен много странно на е24ката ми рестартнаха всички без последната казаха ми че последната лампичка неможели...

- thewolf
- младши ентусиаст
-
трябва да го сваля за да видя,сега по4наха много слабо да светят само 4ервените светлини, спря да църка , но не се знае може пак да по4не след седмица,хм,благодаря все пак Мад Ванио, бих искал да си направя моята като твоята , само 4ееееее,твоята доста пари4ки си хвърлил да я направиш такава каквато е
за което се радвам естествено
а можеш ли да ми кажеш как да отка4а батерията ако има такава и какво да правя ако няма ???

а можеш ли да ми кажеш как да отка4а батерията ако има такава и какво да правя ако няма ???
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
ето ти снимки на платката като стигнеш до нея ще видиш кои точно кабел беше за инспекшъна и го откачи и проблемите ти свършват
ТУК
така като го гледам трябва да е кабела срещу батериите!

ТУК
- thewolf
- младши ентусиаст
-
MadVanio написа:ето ти снимки на платката като стигнеш до нея ще видиш кои точно кабел беше за инспекшъна и го откачи и проблемите ти свършват
ТУК
брат, благодаря ти много , ам, републиката(шоколад4ето) на последната снимка бакшиш ли е ?

ще го сваля да видя какво става там

7 мнения
• Страница 1 от 1