помощ

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

помощ

Мнение от cocolino » 11 Апр 2008, 15:17

:help: искам да ви питам за бмв735 ,92,като запаля,колата и след 10секунди гасне,а както пипна газта на педала веднага гасне,а на бутане пали без проблем,смених свещите пак си го прави, :roll: смених бензиновия филтар пак не става,имам и още едно нещо да питам,смених бионите лагери на колата ,но сега варви като баби4ка ,маистора ми вика да мина 400км и щела да се опраи , ве4е ги минах ама пак си е сащото,сега ми вика 4е ще погледне деботомера ,нормално ли е това което става сас колата :confused: или маистора е за убиване :evil: благодаря ви предварително :bcry: :bcry: :bcry: :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Апр 2008, 16:03

почисти цялата всмукателна система - дебитомер стъпково моторче и дроселова клапа. с бензин кореселин или там каквото имаш по темата
според мен не и достига или въздух или бензин. възможно е да смуче въздух от някъде така че прегледай дали няма някъде дупка и дали всичко е стегнато и сглобено добре.
ако бях в България 100% щях да ти помогна
възможно е да е бензинова помпа но каква и е цената и тн нямам никаква идея
принципно можеш спокойно да напишеш нова тема в Е34 подфорума - колите са почти еднакви
успех ти пожелавам и казвай какво е станало
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 11 Апр 2008, 16:19

почисти цялата всмукателна система - дебитомер стъпково моторче и дроселова клапа. с бензин кореселин или там каквото имаш по темата
според мен не и достига или въздух или бензин. възможно е да смуче въздух от някъде така че прегледай дали няма някъде дупка и дали всичко е стегнато и сглобено добре.
ако бях в България 100% щях да ти помогна
възможно е да е бензинова помпа но каква и е цената и тн нямам никаква идея
принципно можеш спокойно да напишеш нова тема в Е34 подфорума - колите са почти еднакви
успех ти пожелавам и казвай какво е станало
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 11 Апр 2008, 18:17

мене ми намирисва че може маистора да е за убиване :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 11 Апр 2008, 20:09

еееее тоя момент почти винаги го има :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от cocolino » 11 Апр 2008, 21:03

благодаря ти ще пробвам,а дали от дебутомера може да се коригира варвенето на колата?защото преди да сменя бионите лагери бегаше пове4е,сега като стигне 4000оборота и се 4уди ково да прави прекъсва леко и после отпушва абе на високи обороти на пресекулки прекъсва и после отпушва . :help:

Назад към Други модели