Поредния бъг у системата
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Поредния бъг у системата
Вижте как стой стрелката на бензина, в момент когато колата няма бензин да се изфорсира
zooming...
лампичката светва когато трябва, но стрелката никога не е вадена от това табло и преди време показваше малко по в ляво, може ли проблема да е от друго место или ше да е в нея

zooming...

лампичката светва когато трябва, но стрелката никога не е вадена от това табло и преди време показваше малко по в ляво, може ли проблема да е от друго место или ше да е в нея

- autovan
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535d
- Мечтае да кара: 535d
- dopestar
- ентусиаст
-
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
аз съм имал същия проблем и ми беше заседнал нивомера едно зрънце
от някво растение се склиняваше между поплавъка и таа тръба дет се движи в нея

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
добре де а защо свети лампата, нали ако нивомера е заседнал и показва че има 20 литра бензин не би трябвало да свети лампата,
според мен ако като сипеш бензин и лампата угасне а нивомера отново показва грешно , то проблема е в таблото.
според мен ако като сипеш бензин и лампата угасне а нивомера отново показва грешно , то проблема е в таблото.
те лампата и нивомера май са на отделни вериги
моя го правише така но проблема се оказа в лоша връзка отзад на таблото... защото връзката е обратна на пълнотата на резервоара т.е. колкото повече бензин толкова повече съпротивление, колкото по-малко толкова по малко съпротивление и като има лоша връзка окислена спойка или окислена букса дава повече съпротивление и стои стрелката все едно имаш бензин
тъйче пробвай първо таблото

моя го правише така но проблема се оказа в лоша връзка отзад на таблото... защото връзката е обратна на пълнотата на резервоара т.е. колкото повече бензин толкова повече съпротивление, колкото по-малко толкова по малко съпротивление и като има лоша връзка окислена спойка или окислена букса дава повече съпротивление и стои стрелката все едно имаш бензин
тъйче пробвай първо таблото

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- dopestar
- ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1