Нивомата на Е32
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
Нивомата на Е32
Здравейте пичове, имам голям проблем... карам си аз по сливница, знаете няма много дупки ама не е и равно.. а и дъжд не се вижда много много заради НЕВЕРОЯТНИТЕ ФАРЧЕТА на е32... и та лашкам си се аз със към 60-80 и изведнъж ми светва SUSPENSION LEVELING... и тъй като не бях много сигурен колко съм с нивомат слизам да видя какво става... като очаквам да е клекнала на гъз... слизам и
дигнал съм се като цитроен на офроуд .... някой да има идея за този феномен
в оунърс менюъла пише че съм се превишил товарните ограничения... но аз бях сам в колата
или поне аз не забелязах друг 

в оунърс менюъла пише че съм се превишил товарните ограничения... но аз бях сам в колата

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
отбой колеги, проблема е полурешен.. но важното е че проблема бе открит... остана шибанацията която тряя да се не смени а намери, защото благодарение на
Бойко
борисов и
му столични пътища въпросната част е изчезнала
но както и да да ги
у пътищата 

но както и да да ги

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
ташаци !!
токущо се строших в идеално изрязна квадратна дупчица на стамболииски ..... супер 245мм идеално за нас 4мата.... въпреки че влезнаха само 2 гуми..... и нивомата клекна пак въпреки че го бях понаправил
ОБИЧАМ сОФИЯ !!!!
токущо се строших в идеално изрязна квадратна дупчица на стамболииски ..... супер 245мм идеално за нас 4мата.... въпреки че влезнаха само 2 гуми..... и нивомата клекна пак въпреки че го бях понаправил

ОБИЧАМ сОФИЯ !!!!

5 мнения
• Страница 1 от 1