КАТ не виждат номера на двигателя
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
КАТ не виждат номера на двигателя
отитох в кат за регистрация на бмв 320д 2006 , но кат не виждат номера двигателя.
Испратиха ни до МКАР -пловдив ,а там искат 60 лв да разглобат за да го видат.
Въпроса ми е някои имал ли е такива проблеми и това ли е единствения начин
Испратиха ни до МКАР -пловдив ,а там искат 60 лв да разглобат за да го видат.
Въпроса ми е някои имал ли е такива проблеми и това ли е единствения начин
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега това е абсурдна ситуация
Тия 7лв дето ги плащаш за канал са за да те обслужват с други думи да се оправят.
Как ше даваш да ти разглабят колата бре.
Като не го виждат да я пишат "без номер"!!!
Нема какво да им клекаш това си е напълно законно и не дължиш на никой рушвет да си знаеш отиваш и това е да се оправят!!!

Тия 7лв дето ги плащаш за канал са за да те обслужват с други думи да се оправят.
Как ше даваш да ти разглабят колата бре.
Като не го виждат да я пишат "без номер"!!!
Нема какво да им клекаш това си е напълно законно и не дължиш на никой рушвет да си знаеш отиваш и това е да се оправят!!!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Като регистрирах моята в Хасково на по новите коли гледаха номера на рамата само точно поради тази причина че не можеха да видят номера на двигателя,незнам тук защо се заяждат!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
CELERATOR написа:и на сичкото отгоре отиваме в мкар и викат че след 3 дена могат да я отворат,за тая работа 60 лв....а верно си е работа на кат това .
доколкото за "без номер" после номоежело да се продаде колата
Глупости ама пълни ,койти ги разправя тия?

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
И при мене същата работа при регистрацият в КАТ Видин. Не можаха да ми открият/прочетат като хората номера на Двигателя и сега в талона пише без номер. Ма не вярвам да има някакви проблеми при евентуална продажба.

- BMW_CS_Concept
- кандидат ентусиаст
-
Ама немога да разбера как ще предлагат за някакъв номер да ти разглобяват колата и да ти взимат пари отгоре на всичко ти не си виновен че колата е толкова пребрана и стегната. И не дай си боже да ти объркат нещу да те вкарат с още пари отгоре тогава съм им таковал таковата.
Между другото това дето тие като аватар това ли е бавареца щот много ме радва

Между другото това дето тие като аватар това ли е бавареца щот много ме радва

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
CELERATOR написа:това е да
абе мама им ,мислих си с гсм-а дали немога да бръкна и с светкавицата да го заснема
Не вярвам нито един майстор от Пловдив, да не може да се справи с тази задача, а именно да разглоби и да видите номера. Не виждам смисъл да ходиш в Представителството за такова нещо, просто манипулацията едва ли е кой знае колко сложна. Иначе за самата ситуация думи нямам. Като всичко в побърканата ни държава. ИМАМЕ ЛИ ЕДНО НЕЩО, което да е наред?!

п.с. смали си аватара, че променя рамката на форума

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vld
- Старши ентусиаст
-
Смисла не е в това дали може да се види или неможе да се види.
Ясно е че във всеки един сервиз като поразкачат някоя друга кора ще го намерят.
От край време тия педераси в Пловдивския КАТ се правят на интересни там е въпроса.
А съм сигурен че много по лесно ше регистрираш нередовна кола в пловдив от кокото в софия примерно.Всички познават цайса на 10-ти канал
Аз затова се ядосвам,че вместо да му я пишат без номер и до сега да е забравил колегата,те го съпунисват ,че неможело ,че щял да има проблеми при продажбата ..... пълни глупости.
Сигурно се чудят как да издрънчат некоя кинта мамицата им нагла.
Ясно е че във всеки един сервиз като поразкачат някоя друга кора ще го намерят.
От край време тия педераси в Пловдивския КАТ се правят на интересни там е въпроса.
А съм сигурен че много по лесно ше регистрираш нередовна кола в пловдив от кокото в софия примерно.Всички познават цайса на 10-ти канал

Аз затова се ядосвам,че вместо да му я пишат без номер и до сега да е забравил колегата,те го съпунисват ,че неможело ,че щял да има проблеми при продажбата ..... пълни глупости.
Сигурно се чудят как да издрънчат некоя кинта мамицата им нагла.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Мойта я продадох тъй както си пишеше на талина БЕЗ НОМЕР тъй че да им еб.... май.....та и толкова.Ти имаш права и си плащаш за това тъй че здраве да е както искат така да го оправят това си е тяхна грижа която тебе изобщо не те касае камоли с допълнителни разходи 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Я някой да се разтърси за инфо в нета... Вече няма закон за номера на двигателя кво си въобразяват още тия в кат... Трабантаджиите вече наслагаха други двигатели...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
какви 60 лева в Мкар бе братле, кой ти каза така и въобще направи ли си труда да идеш там и да питаш, и евентуално какво точно им каза?
А и не си ли се замислял че номера немчето няма да го сложи така че да не се чете
Ако имаш желание ми прати едно кратко шаси и утре ще ти кажа къде САМ да си погледнеш БЕЗ ДА РАЗГЛАБЯШ НИЩО и да им покажеш на господата в кат
А и не си ли се замислял че номера немчето няма да го сложи така че да не се чете

Ако имаш желание ми прати едно кратко шаси и утре ще ти кажа къде САМ да си погледнеш БЕЗ ДА РАЗГЛАБЯШ НИЩО и да им покажеш на господата в кат

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2