проблем-стартер
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
снощи запали
,не питайте каде беше проблема

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Здравейте, гледам сте решили проблема, ако е имало такъв
Аз обаче преживях снощи следната ситуация, ако има някой да каже нещо по въпроса, ще е от полза:
Значи решавам да я пораздвижа колицата и слизам долу качвам се давам контакт, имобилайзера цъкам , всичко светва, тръгвам да паля, акумулатора се едно го нямаше. Викам си възможно е да е заминал но само за 1 ден без да я карам, некак си не ми се връзваше. Пробвах 2-ри опит. Почна да върти, не толко енергично както обикновенно, лампите по таблото мигат като в цирка и лека полека се забърза всичко. Викам си, ще въртя докато не умре, ама не пукна. Запали на четвъртия път. Карах я 15-тина минути, после спрях да сипя бензинец и после запали както обикновенно, без никви аномалии. Дали акумулатора сдава или нещо от влага някъде? Мерси.

Аз обаче преживях снощи следната ситуация, ако има някой да каже нещо по въпроса, ще е от полза:
Значи решавам да я пораздвижа колицата и слизам долу качвам се давам контакт, имобилайзера цъкам , всичко светва, тръгвам да паля, акумулатора се едно го нямаше. Викам си възможно е да е заминал но само за 1 ден без да я карам, некак си не ми се връзваше. Пробвах 2-ри опит. Почна да върти, не толко енергично както обикновенно, лампите по таблото мигат като в цирка и лека полека се забърза всичко. Викам си, ще въртя докато не умре, ама не пукна. Запали на четвъртия път. Карах я 15-тина минути, после спрях да сипя бензинец и после запали както обикновенно, без никви аномалии. Дали акумулатора сдава или нещо от влага някъде? Мерси.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Провери гъстотата на електролита и дали има утечки при изгасен мотор. В тая влага много вероятни са бутоните на вратите и багажника. Има ли врата, от която не се палят лампите в купето?
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Чатърите - моля, ползвайте бутона "Чат" (горе, дясно) или други форми на контакт
Да питаш нещо, да получиш някакви напътствия (опитал се, значи, някой да ти помогне) и после да не искаш да кажеш отговора - ни моа го рАзбЕра тва

Да питаш нещо, да получиш някакви напътствия (опитал се, значи, някой да ти помогне) и после да не искаш да кажеш отговора - ни моа го рАзбЕра тва

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Провери гъстотата на електролита и дали има утечки при изгасен мотор. В тая влага много вероятни са бутоните на вратите и багажника. Има ли врата, от която не се палят лампите в купето?
Мерси брат за намесата. Днес нямаше никъв проблем, всичко си е както преди. Предполагам е било само влага някъде нещо... Тва с вратите ще го пробвам, задните не ги отварям въобще често. Веднъж преди месеци седяха габаритите на "он" за около 7 часа докато съм бил на работа, ама и тогава запали. Как се молех...

П.С.
Бахти занулил ми се е часовника на малкия борд и нещо май не отмерва вече, ама не съм го пипал, щот него само едно момиче успя да го свери. Аз немам нерви, да го ръчкам хехехе
Ама верно там има нещо с единия кабел или куплунг, редовно ми пуска матрицата и го ръчкам през дупката за касетофона (щото нямам)за да свети нормално. Може и там да е проблема...

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
ми отговора е 4е са объркани обувките на електромотора,там кадето я бях сложиш не беше правилната,после я преместихме след като търсехме каде ли не проблема
,а през цялото време стигаше ток

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Не боли, нали
А Сони писа за размяната още на 6-ти ...

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
абе той писа ма се не виждах вапросната обувкаivantchoG написа:Не боли, нали![]()

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2