Автоматична ск. кутия - разяснение

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 06 Апр 2008, 21:53

По темата!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i '06

Мнение от noiseless » 06 Апр 2008, 21:57

mad_presley написа:Ама пробвай и ти, ако си мислиш, че никой не е пробвал преди теб, поне 60% си в грешка :mhihi:

Ами пробвал съм и аз, не е да не съм :mhihi:
Тогава имах проблеми с потеглянето на колата (оказа се скапан дебитомер и запушен катализатор) и не останах очарован от ефекта на "спирачка + газ", но и общото мнение тук беше да спра с тези експерименти ;)
Това, което може да се прави ежедневно с ръчните скорости не е добре за автоматичните...

П.С. Извинявам се, ICE :uups:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 06 Апр 2008, 22:20

Предлагам ви НАЙ-УЧТИВО да си отворите една тема, за това има ли рейсинг със автоматик или не? ... и само ръгачките ли са решението!
Вярвайте ми ще бъде интересна тема, а на модераторите ще им се отвори много работа.
:mhihi:

А СЕГА, МОЛЯ престанете да разваляте темите!
Придържайте се към заглавието на дадената тема и преди да започнете да пишете мнението си, моля ви погледнете пак заглавието и се убедете,
че ще пишете полезни информация и интересни факти. От това печелим всички! Това е важно и за да не се случва потребители да питат "Кой ми
изтри мнението и защо?", "С какво обидих някого?", а в същото време не се замисля, че писанията му се отделят от същността на дискусията и/или
предлазполагат към започване на чат и/или звучат губичко (не просташки) и без да предполагат предразполагат към дразги и караници. Затова те-
-мите се модерират, за да останат стегнати, и когато след време някой с проблем чете дадена тема, ще намери само най-важната информация в нея,
а няма да чете чатовете и заяжданията на потребители от преди 1-2 години. Вярвам че и на вас не би ви било приятно да четете тема, в която има
пет реда полезно инфо и 2 страници чат! Благодаря за вниманието!

Желая приятна вечер на всички Ви!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5is;E30 325i
Детайли за колата: дизела е за тракторите;)

Мнение от tuning_mania » 07 Апр 2008, 16:14

я някой да разясни колко е ремонта на една такава кутия :?: ако е правил разбира се; че силно съм заинтересован от едно 528 с типтроник....мноо яко т'ва типтроника :!: но чувам че бързо здавали багажа :?: особено при коли с голям въртящ момент :(
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]

Предишна

Назад към E39