Свиха ми "бъбреците" - мамка им!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA вече:)
Всички са ебати к*пелетата
купих си я моята красавица миналия декември,януари слизам една сутрин,сядам в колата и... 2те огледала ги няма,бях се побъркал от яд
,а преди 3-4 (не знам точно) дни някой ми е взел задната емблема,
толко яд ме хвана,както каза колегата по-горе какви сме нещастници,че не ги засичаме тия тъпанари,*бал съм ти и полицията,бой бой и тва е!!!Скапана простащина в милата ни страна
За това се зарекох да оглеждам като минавам по улиците пеша, да не би някой да "пазарува" от чужда кола,и тогава....
Нека се поддържаме,кой с BMW,кой с друго-всички сме потърпевши! 

- plam40
- Потребител
-
- Кара: Е39 525 ТДС
ИДЕЯ ЗА МАРКИРАНЕ

Какво ще кажете за взаимно изработване на метална малка матрица която ще разпространим из повечето доверени сервизи и чрез която ще си маркираме всички пластмасови части (чрез жигосване на малък белег)!
По този начин когато някой ви предложи белязана част -

Решението е просто и ефикасно, но ще има ефект единствено и само при пълна подкрепа от всички !
1. Съзнанието е като парашута - работи само ако е отворено
2. Моята кола върви с ВОДА, а твоята ?
3. Имената на великите : Даниел Дингел, Стенли Майер
2. Моята кола върви с ВОДА, а твоята ?
3. Имената на великите : Даниел Дингел, Стенли Майер
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
брат.. за бъбреците цаката е със силикон както и за другите работи, и като се крадат сваляне няма, чупене има ? и после каското го признава.. тва е решението ! лепите емблеми всичко и така , само без джантите
лаисни ала бала .. и сваляне нямааа 

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Преди имах АУДИ Купе, да не ви казвам там каква мъка е, то не бяха халогени, мигачи, огледала и пр. Направо ме съсипаха, сега и с БМВ-то, ако ще е така (а имам и парктроник, който също много ги радвал крадците)... ебати, каква кола трябва да има човек за да спи спокойно!?!? А на един познат му откраднаха компютъра на Мерцедеса и понеже беше с газов инжекцион и него му го свалили (като бонус)
- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
Колеги като чета какво разправяте ми се завива свят!
Аз още не сам бил забърсван , ама ......
имам един приятел прави маркировка за една застрахователна агенция, май ще го хвана да ми маркира фаровете и огледалата, че са китайски ама карасивички и ако някои посегне ..........., да направим една дружна "саморазправа" !!!
Аз още не сам бил забърсван , ама ......
имам един приятел прави маркировка за една застрахователна агенция, май ще го хвана да ми маркира фаровете и огледалата, че са китайски ама карасивички и ако някои посегне ..........., да направим една дружна "саморазправа" !!!
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
За емблемите колеги си поръчвайте на едро от ebay. Аз от там съм поръчвал 2пъти за колите си черни емблеми и съм много доволен цените са около 14-15лв за 2те емблеми какъвто цвят душа ви иска и видове. Емблемите са 1 към 1 с оригинала много красиви. Така няма да ви боли толкова като ви изчезне емблемата.
Огледалата винаги да се маркират че обикновено някои застрахователи го забравят това. Това ме подсеща да си проверя моите
Остават вариантите с саморазправа винаги не викайте полиция ако забележите крадеца просто идете при него добре въоръжен и се погрижете ако ще се саморазправяте да е със 2 счупени крака или 2 счупени ръце.
Аз лично имам няколко много солидни тръби и газов патлак ако ще да са 5 човека слизаш и ги почваш.
Крадците ползват една много проста технология на крадене. Винаги има някои които гледа за излязли хора наоколо. Ако колата е срещу блок някои гледа блока примерно другите приближават и действат едновременно. Ако някои излезе на тераса или се развика първата им работа е да бягат камо ли ако ви видят да излизате с 2 желязни тръби или с патлак.
Ето и една историика от мене:
На времето вуйчо ми така се опитваха да му крадат ладата. Това преди 15 години. Само че незнаеха че има 3 бойни пистолета и малко акъл. Баба ми ги видяла от балкона как към 12 часа налазват ладето и почват да го чоплят при което вуйчо ми им се развика ще стрелям ама ония не се уплашиха докато той накрая не слезе и не застана на 50 метра от тях и почна да стреля верно
Жертви нямаше май им понадупчи тяхната кола, ония избягаха и повече не припариха.
Огледалата винаги да се маркират че обикновено някои застрахователи го забравят това. Това ме подсеща да си проверя моите

Остават вариантите с саморазправа винаги не викайте полиция ако забележите крадеца просто идете при него добре въоръжен и се погрижете ако ще се саморазправяте да е със 2 счупени крака или 2 счупени ръце.
Аз лично имам няколко много солидни тръби и газов патлак ако ще да са 5 човека слизаш и ги почваш.
Крадците ползват една много проста технология на крадене. Винаги има някои които гледа за излязли хора наоколо. Ако колата е срещу блок някои гледа блока примерно другите приближават и действат едновременно. Ако някои излезе на тераса или се развика първата им работа е да бягат камо ли ако ви видят да излизате с 2 желязни тръби или с патлак.
Ето и една историика от мене:
На времето вуйчо ми така се опитваха да му крадат ладата. Това преди 15 години. Само че незнаеха че има 3 бойни пистолета и малко акъл. Баба ми ги видяла от балкона как към 12 часа налазват ладето и почват да го чоплят при което вуйчо ми им се развика ще стрелям ама ония не се уплашиха докато той накрая не слезе и не застана на 50 метра от тях и почна да стреля верно

Жертви нямаше май им понадупчи тяхната кола, ония избягаха и повече не припариха.
Тъпа си е държавата и тва е
Тъпа си е държавата и тва е. Хората нямат стимул за нещо по добро.
Бях с Е36 и нито на някого съм паркирал на мястото нито съм засичал някои с голяма скорост .........с ръждив пирон от краи до краи и от 4те страни (не само отпред което се смята за културно в БГ). Може би защото бях с регистрация от Пловдив или защото я бях пастирал предния ден. На другата седмица съм паркирал на 1км от мястото........двете задни гуми спуснати (добре че не са ги спукали) и взели винтчетата за да може и помпа да имаш да не се оправиш.
Сега съм с гараж за който плащам луди кинти и пак ме е страх.........едно е ясно. В
ли си на*бан си по всички параграфи.
Бях с Е36 и нито на някого съм паркирал на мястото нито съм засичал някои с голяма скорост .........с ръждив пирон от краи до краи и от 4те страни (не само отпред което се смята за културно в БГ). Може би защото бях с регистрация от Пловдив или защото я бях пастирал предния ден. На другата седмица съм паркирал на 1км от мястото........двете задни гуми спуснати (добре че не са ги спукали) и взели винтчетата за да може и помпа да имаш да не се оправиш.
Сега съм с гараж за който плащам луди кинти и пак ме е страх.........едно е ясно. В

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2