проблем джнтите опират...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
GEORGIEV написа:няма значение колко е дебел фланеца важно е да има централни отвори за главината и за джантата да стъпи щото после гумата ходи нагоре надолу и пак бие![]()
Мойте са по 25мм и имат централен отвор по главината и външен за джантата и джантите ми не оригинални на БМВ и НЯМА БИЕНЕ ако искаш и с 300 ги карай
Имаш ли снимка на която се вижда колко излизат на вън джантите(за предните става дума), щот на мен тва 25мм ми се вижда доста, ама може и да греша, та ми е любопитно колко на вън излизат, та да знам дали да си правя и аз гаври

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
ge_a написа:GEORGIEV написа:няма значение колко е дебел фланеца важно е да има централни отвори за главината и за джантата да стъпи щото после гумата ходи нагоре надолу и пак бие![]()
Мойте са по 25мм и имат централен отвор по главината и външен за джантата и джантите ми не оригинални на БМВ и НЯМА БИЕНЕ ако искаш и с 300 ги карай
Имаш ли снимка на която се вижда колко излизат на вън джантите(за предните става дума), щот на мен тва 25мм ми се вижда доста, ама може и да греша, та ми е любопитно колко на вън излизат, та да знам дали да си правя и аз гаври
Джантите са 7.5J , ЕТ-то им е 30 но с фланци 25мм идва на ЕТ5 ,ето едни снимки примерни утре живот и здраве слагам гумите на джантите след боя и ще има пресни снимки

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
! Алекс написа:ge_a написа:Имаш ли снимка на която се вижда колко излизат на вън джантите(за предните става дума), щот на мен тва 25мм ми се вижда доста, ама може и да греша, та ми е любопитно колко на вън излизат, та да знам дали да си правя и аз гаври
това зависи главно от ЕТ-то ти на джантатаи колко и е J-то
Мойте джанти са същите, ама ми седят малко на вътре(или поне аз така си мисля) спрямо задните които са 9J, та за това исках да видя как седи с по голям фланец

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2