проблем джнтите опират...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Апр 2008, 21:22

:yes:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 06 Апр 2008, 1:56

GEORGIEV написа:няма значение колко е дебел фланеца важно е да има централни отвори за главината и за джантата да стъпи щото после гумата ходи нагоре надолу и пак бие ;)

Мойте са по 25мм и имат централен отвор по главината и външен за джантата и джантите ми не оригинални на БМВ и НЯМА БИЕНЕ ако искаш и с 300 ги карай ;)

Имаш ли снимка на която се вижда колко излизат на вън джантите(за предните става дума), щот на мен тва 25мм ми се вижда доста, ама може и да греша, та ми е любопитно колко на вън излизат, та да знам дали да си правя и аз гаври :confused:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 06 Апр 2008, 10:54

ge_a написа:Имаш ли снимка на която се вижда колко излизат на вън джантите(за предните става дума), щот на мен тва 25мм ми се вижда доста, ама може и да греша, та ми е любопитно колко на вън излизат, та да знам дали да си правя и аз гаври :confused:

това зависи главно от ЕТ-то ти на джантата ;) и колко и е J-то

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 06 Апр 2008, 11:52

ge_a написа:
GEORGIEV написа:няма значение колко е дебел фланеца важно е да има централни отвори за главината и за джантата да стъпи щото после гумата ходи нагоре надолу и пак бие ;)

Мойте са по 25мм и имат централен отвор по главината и външен за джантата и джантите ми не оригинални на БМВ и НЯМА БИЕНЕ ако искаш и с 300 ги карай ;)

Имаш ли снимка на която се вижда колко излизат на вън джантите(за предните става дума), щот на мен тва 25мм ми се вижда доста, ама може и да греша, та ми е любопитно колко на вън излизат, та да знам дали да си правя и аз гаври :confused:

Джантите са 7.5J , ЕТ-то им е 30 но с фланци 25мм идва на ЕТ5 ,ето едни снимки примерни утре живот и здраве слагам гумите на джантите след боя и ще има пресни снимки ;)

Изображение

Изображение
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 06 Апр 2008, 13:23

! Алекс написа:
ge_a написа:Имаш ли снимка на която се вижда колко излизат на вън джантите(за предните става дума), щот на мен тва 25мм ми се вижда доста, ама може и да греша, та ми е любопитно колко на вън излизат, та да знам дали да си правя и аз гаври :confused:

това зависи главно от ЕТ-то ти на джантата ;) и колко и е J-то

Мойте джанти са същите, ама ми седят малко на вътре(или поне аз така си мисля) спрямо задните които са 9J, та за това исках да видя как седи с по голям фланец :winky:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Предишна

Назад към E30