.!.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Aз лично не смятам, че има нещо лошо - в крайна сметка виското е скъп консуматив и такъв преход към ел. перка си върши супер работа. Няма никакво значение от какво е ел. перката. Второ М3 Е30-ката е с ел. перка и доколкото съм гледам по картинките радиатора си е М10-ков. Дори може някой колега да си сложи допълнително ел.перка, освен виското за да се подсигури.
BMW only!
Не виждам лошо в друг термостат,дори направо от Лада да е свален.....щом може да работи коректно в тази система. Разбирам,да му навре радиатор от Нива,карбуратор от ЗИЛ и перка от колесен танков хеликоптер,та да е простащина. Просто, Porostorm е практичен.И в случая,мисля,че няма много връзка с дивотията. Ти да видиш,какво щеше да го сполети това Е30,ако беше дошло в моите ръчички. Завинаги щеше да се сбогува с ненужно усложнената си фабрична карбурация,заедно с нея капризите и проблемите на същата.
ПС Ванка,аз блока ще го сменям,ама някой друг път...,че и още един ще пришлайфам скоро.
ПС Ванка,аз блока ще го сменям,ама някой друг път...,че и още един ще пришлайфам скоро.

Подпис:
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
моя термостат го сложих от москвич
понеже вече три купувах и трите не искаха да отварят и 120 лв ми седят в багажника, а така 4 лв от една морга за москвич (ОРИГИНАЛЕН)
малко фантазия / все пак сам бил водопроводчик / и готово, палиш и вече го карам една година без проблеми така че и аз не виждам нищо лошо да сложиш друг термостат стига да ти работи както трябва 

Мечтата на патриота Е38-та пред блока
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
porostorm написа:Интересно какво общо има най-вечния мотор с радиатора и перкатаI.Voykov написа:Абе момчета не че нещо ама що не си купите по 1 Ваз и не си го правите него вместо да трошите БМВ-тата и още повече 1 от най-вечните двигатели М10?
Много добре ме разбра и не ми се прави на много забавен ако обичаш... Идеята е много проста като имате брада ви трябва и гребен демек като сте си купили БМВ го потдържайте като такова с частите за него а не пригодявайте от каквото става само защото е по-евтино....

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Владо, важното е да си гъзар, а не да си пич, нали знаеш
Няма значение, че си прахосал безсмислено торба пари, вабжото е да си гъзарче
Пак осмамихме темата, но то такива му членовете на форума.

BMW only!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
amd написа:Владо, важното е да си гъзар, а не да си пич, нали знаешНяма значение, че си прахосал безсмислено торба пари, вабжото е да си гъзарче
Я внимавай, че съм лош, от една седмица се занимавам с мойта кола и няма време за тука и взехте да спекулирате

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- I.Voykov
-
amd написа:Владо, важното е да си гъзар, а не да си пич, нали знаешНяма значение, че си прахосал безсмислено торба пари, вабжото е да си гъзарче
Не е важното да си гъзар а да цениш това което имаш и да му отделяш нужното му

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- I.Voykov
-
porostorm написа:ge_a, ако може да те помоля ти или някой от модераторите на раздела да разчисти мненията не по темата целящи форума да стане от номер 1 в спама
Форума е за това да се изразяват различни мнения и това, че твоето не съвпада с моето не значи че моето е спам а и съм убеден, че модераторите няма да "почистят" темата

Are you ///M enough ...?
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
I.Voykov написа:porostorm написа:ge_a, ако може да те помоля ти или някой от модераторите на раздела да разчисти мненията не по темата целящи форума да стане от номер 1 в спама
Форума е за това да се изразяват различни мнения и това, че твоето не съвпада с моето не значи че моето е спам а и съм убеден, че модераторите няма да "почистят" темата
Няма ли да се намери един сме модератор да му разчисти мненията на тоя спамещия...

'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
Ел. перка
Някой може ли да месветне тая ел. перка къде да я вържа зада се включва автоматично.
И не виждам нищо лошо в правенето на модификаций все пак нали тунинга представлява това,дали ще за красота, удобство или мощност е все тая.
И не виждам нищо лошо в правенето на модификаций все пак нали тунинга представлява това,дали ще за красота, удобство или мощност е все тая.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2