предлагт ми бмв 735 от англия с десен волан.малко помощ
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
предлагт ми бмв 735 от англия с десен волан.малко помощ
предлагт ми бмв 735 от англия с десен волан.някои колега да знае колко струва смяната на волана,ако е сменял или някои да е чувал някаде колко ще струва.и някои да сега взимал ли е от англия бмв 7 серия с десен волан.читава ли са там колите.заслужава ли да си взема от там.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ми за 1000 май местеха волана
иначе помисли за акциза - голямата секира за всички нас да караме по мощни коли

иначе помисли за акциза - голямата секира за всички нас да караме по мощни коли

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
dame11 написа:няма да плащам акциз.ще го карам с английски номера.735 е с верига,а не с ремък нали.
С верига е,а иначе интересувал ли си се колко пари е регистрацията на кола в англия, и по важното колко ще ти е годишния данък

- Stefanov_simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: NISSAN PATROL 2.8 GL&OPEL OMEGA
- Мечтае да кара: Alpina / B7 (E65/E66L) / 4.4 i V8 32V L (500 Hp)
КОЛЕГА ! умната с тия английски номера ! да не се окаже един сланчев ден че имаш да плащаш една камара данъци и такси че барабар с лихвите !!! доста такива коли поизлязоха напоследък и продавачите гледат да си ги продадат ама после !!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Надявам се смотаната ни държава да забрани най-накрая регистрацията на коли с десен волан. Безумие е да караш такъв гроб /нали се сещате как се изпреварва с такова недоразумение бус,баничарка,камион,рейс,джип или кола със щора или потъмнени стъкла / само за да спестиш някой кирлив лев си рискуваш живота и този на невинни хора.
Автора на темата поне иска да обърне волана,но нека си прецени сам дали си заслужава парите,нервите и риска ,разликата в цената. При това избора на коли с ляв волан е мноооооооооооооооого по-богат
Заводското си е заводко,нека не се обиждат майсторите
Автора на темата поне иска да обърне волана,но нека си прецени сам дали си заслужава парите,нервите и риска ,разликата в цената. При това избора на коли с ляв волан е мноооооооооооооооого по-богат

Заводското си е заводко,нека не се обиждат майсторите

Регистрацията е безплатна - само пощенските разходи по изпращането на част от талонаGeorgiev BMW написа:...интересувал ли си се колко пари е регистрацията на кола в англия, и по важното колко ще ти е годишния данък

Филмът е голем с обръщането на дирекцията ама според мен за Е32-ка в БГ си има достатъчно за да се зима с десен волан. По-добре да се платят едни пари за акциза и отколкото да се сменя дирекция, поне според мен.Или другия вариант е да се вземе едно 735 от немско и тука да си го връткаш с англииските номера и талон
пък нека ти кажат нещо 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ако самата кола е читава и ти я дават на прилична цена зимаис англииски номера,а за обръщането не е лесно но не е и невъзможно

13 мнения
• Страница 1 от 1