Свиха ми "бъбреците" - мамка им!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Свиха ми "бъбреците" - мамка им!!!
Бях си взел от иБей китайски "хромирани" бъбреци и въпреки, че бяха ментета си ме радваха и стояха добре на колата.....до тази сутрин, когато установих, че някой си ги е "познал" през нощта - мамка им наркоманска!
Ако на някой му ги предложат, да не плаща повече от 10-20лв., защото нови са 25$ + транспорт.

Ако на някой му ги предложат, да не плаща повече от 10-20лв., защото нови са 25$ + транспорт.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Съжалявам колега. И аз съм с такива. Добре ли ти паснаха на капака? В кой квартал стана това?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
требе бой за такива д***ба и копелетата.
Кой квартал?
Кой квартал?
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
еми кои не си ги е минал със силикон .. така става
същото се отнася за огледалата и лаисните .. какво чакате
същото се отнася за огледалата и лаисните .. какво чакате

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
В "Белите брези" съм и тук ги гепиха - до сега нищо не ми беше изчезвало, ама винаги има първи път
Мислех да ги мина със силикон, защото не пасваха добре като оригиналните и се клатеха, но изчаквах да си пръсна с боя капака, че има отлюпени места от камъчета.
То не е болка за умиране, но вече няма да спя спокойно - еба ти държавата

Мислех да ги мина със силикон, защото не пасваха добре като оригиналните и се клатеха, но изчаквах да си пръсна с боя капака, че има отлюпени места от камъчета.
То не е болка за умиране, но вече няма да спя спокойно - еба ти държавата

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Е как са ги извадили отпред бре?!Нали трябва да се отвори капака, да се откачат никелираните лайсни от щипките и тогава се вади решетката.
Не се ли чупят щипките, ако ги вадят директно отпред
Бах таа София, аз вече няма да пътувам с баварецо до Сф
Аз колкото го чета този форум, толкова ме хваща параноята вече 
Не се ли чупят щипките, ако ги вадят директно отпред

Бах таа София, аз вече няма да пътувам с баварецо до Сф

Последна промяна mad_presley на 05 Апр 2008, 22:30, променена общо 1 път
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
ICE, не се знае... Който ги е крал сигурно знае че може да се счупят и ще намери начин да ги закрепи...
На мен пък преди няколко дена ми задигнаха емблемата от задния капак
Не, че не мога да карам и без нея, но на следващия ден ходих до Вари2000 по друга работа и все пак питах за емблемата и момчето там каза "нищо чудно, че са я откраднали след като струва 50 лева"... Не знаех, че е толкова пари, иначе сам щях да я махна да не седи там и да не остана без нея 
На мен пък преди няколко дена ми задигнаха емблемата от задния капак

Kartoff написа:На мен пък преди няколко дена ми задигнаха емблемата от задния капакНе, че не мога да карам и без нея, но на следващия ден ходих до Вари2000 по друга работа и все пак питах за емблемата и момчето там каза "нищо чудно, че са я откраднали след като струва 50 лева"... Не знаех, че е толкова пари, иначе сам щях да я махна да не седи там и да не остана без нея
На мен преди няколко месеца ми задигнаха предната емблема и сега нарочно съм си сложил едно менте от 5 лв временно и ако скоро не изчезне ще си зема пак оригинална.
Абе кофти работа !!!

Доста кончета в един обор.

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Защо никога до сега не съм попаднал на някой такъв,а след 1 часа не се прибирам , .....тамън си купих бухалка ,да я сефтосам ... 

- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Еми така е. Тука в наща Цървулландия и гащите от задника ако могат ще ти откраднат. Аз за тва части втора употреба купувам рядко и само ако съм сигурен, че са свалени от някоя тоталка. Иначе ако си купуваме втора употроеба от който ни падне ние ставаме реално катализатори и стимулатори на крадците. И така примерно ти краднат емблемат, някой я купи, после му я отракднат и на него и после ти си я купиш обратно... и така крадците си лапкат а ние си им плащаме...
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
Само един начин виждам аз , за да се пооправят нещата ...
И това е когато се хване такъв - саморазправа докато ти омръзне или те заболят рацете , и никаква ПОЛИЦИЯ , защото те ги защитават !!!
Така ще знаят че ако пипнат BMW ще има бой !
И това е когато се хване такъв - саморазправа докато ти омръзне или те заболят рацете , и никаква ПОЛИЦИЯ , защото те ги защитават !!!
Така ще знаят че ако пипнат BMW ще има бой !

Абе всеки е за саморазправя и законите на Крум(краднеш -режат ти ръка, много яко
), обаче и тези дето пипат и са си сложили главата в торбата, мислиш ли че са толкова прости. Сигурно ходят по групички 5-6 човека да се пазят и оглеждат, не са прости, а че полицията ги пази това е ясно. Бяха ми вдигнали касетофона преди време на предишната кола, отивам и на предната седалка намирам бележка от полицията- "Извършителя е задържан,моля явете се в районното". Отивам аз, почва се с бюрокрации, протоколи, обяснения, ония наркоман го държат в няква стая уж да си признае,ама той мълчал,дори не ми го показаха, накрая казаха не си призна ,няма какво да го правим, ще го пускаме, викам им покажете ми го аз да си говоря с него и те : ооо не,не може,ти ще се саморазправяш, неможе да го разкриваме и т.н. Баси държавата. Ония като ми чупил стъклото ,някаква жена се обадила в полицията, те дошли , гонили го там по градинките и го гепили ,ама той е бил изхвърлил касетофона докато го хванат и съответно като не са го хванали с него,нямали доказателства.Дрън дрън,майка си ли търси с отверка в моята кола през нощтаа.

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2