Мнооооо странно..........или не?!?!?!?!!?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
Мнооооо странно..........или не?!?!?!?!!?
Значи тръгвам вчера за Враца от София около 18,30 и спирам да зареждам на ОМВ на Ботевградско при което забелязвам WV Golf 3 двулитров кабриолет (аууууу страшен-острилка!!!
) Седи си голфчето така с отворен капак и един от пичовете от ОМВ налива ли малива масло 4л. До тук нищо интересно обаче аз както си чакам на касата идва една девойка и носи туба масло,след нея влиза същия пич който сервизираше голфчето и отива при нея!Аз ги гледам и си мисля това не може да е истина мацката се е убъркала той нали току що наля масло, обаче не пича и взе маслото и се върна при голфчето а мацката разправя на касиерката с много самочуствие "Ами така е като се кара 180-200 по магистралата" при което вече не можах да се сдържа и се изсмях! (невъзпитано но какво да се прави не съм съвършен) Излизайки забелязах как от голфчето обилно капеше масло, но нейсе! Тръгнах от бензиностанцията и вече забравил за каката с голфа продилжих да се ядосвам защо по дяволите колата ми няма ниски обороти и работи като зил!!! Поради същата причина си бях наложил (този път успях) да не карам бързо, ноооооо уви не било писано.Излизайки на магистралата се започнаха редовните откакто имам тази кола изпълнения от типа "я сега да го напраиме за резил тва издухано BMW 320" ,нали знаете вектри, голфове GTI, аудита и т.н.
А аз изках да си карам колата нормално, дори успявах до момента в който каката с голфчето от ОМВ-то, да да точно това сръхзвуковото ме настигна но вече с някакъв пич зад волана и познайте какво направи!!
Мммдаааа показа ми среден пръст, защо ли и трябваше да го прави???
Много невъзпитано!!! В този момент не знам защо
в главата ми изплува фрзата на Уил Смит от Лоши Момчета 2 "not to be fuck with" и се започна едно сменяне на скорости, едни скорости, едно наказване УЖАС!!! Е както и да е свърши магистралата. Влязох в отбивката за Ботевград отново с ясното съзнание че сега ще карам нормално и пак успявах! Бях първа и единствена кола на пътя в този момент и се спусках по пътя съвсем кротко на скорост с около 80-90(две ленти в посока отделени с мантинела) когато след един завой -радар,куки, акт!!! Е да му е..... м....... дори не карах бързо,обаче ограничението било 60, лошо 88 са лекичко отгоре!!! Следвачите 40-50 км до Враца ги взех много бързо,след Мездра дълги и 180
ей така щот като карам нормално ми пишат актове, а когато карам като идиот никой не ме спира!!! Но най голямата изненада тепърва предстоеше!
Спирам пред блока в който отивах и оставям колата да работи на тихи обороти за да се охлади малко добичето и какво мислите забелязвам О
ЧУДО двигателя мърка като коте, никакви вибрации никакъв шум ужас не ми се слиза!!!
Та от цялата тая история останах да се чудя по следните въпроси:
1. Кога ще се науча да не се напъвам като гореспоменатите автомобили постоянно не наказват по пътищата?!?!?!?
2. Как така става, че тая кола смотана стара като я караш с такива скромни скорости почва да работи както трябва???? Може би това е нормалния и работен режим!!!!!!
3. И кога ще престанат да ми пишат актове точно когато карам нормално - това си е чиста проба провокация!!!
Моля ви хора кажете това нормално ли е или аз нещо от жегата ......???

А аз изках да си карам колата нормално, дори успявах до момента в който каката с голфчето от ОМВ-то, да да точно това сръхзвуковото ме настигна но вече с някакъв пич зад волана и познайте какво направи!!
Мммдаааа показа ми среден пръст, защо ли и трябваше да го прави???
Много невъзпитано!!! В този момент не знам защо

Спирам пред блока в който отивах и оставям колата да работи на тихи обороти за да се охлади малко добичето и какво мислите забелязвам О
ЧУДО двигателя мърка като коте, никакви вибрации никакъв шум ужас не ми се слиза!!!
Та от цялата тая история останах да се чудя по следните въпроси:
1. Кога ще се науча да не се напъвам като гореспоменатите автомобили постоянно не наказват по пътищата?!?!?!?
2. Как така става, че тая кола смотана стара като я караш с такива скромни скорости почва да работи както трябва???? Може би това е нормалния и работен режим!!!!!!
3. И кога ще престанат да ми пишат актове точно когато карам нормално - това си е чиста проба провокация!!!
Моля ви хора кажете това нормално ли е или аз нещо от жегата ......???

- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Дам, и аз имам чувството, че понякога тая кола се сърди като я караш спокойно
Иначе какво пък- прочистил си си свещите поне...
П.с. Верно е, че всеки като види БМВ решава да ти покаже, че неговата кола е по-бегачка. То тва не е голям проблем, ама ако се палиш ( а аз лично се паля) ... И после майка ми ме викаа що по магистралта под 140 не падам и стигам до 170... Точно заради тия се голфовете и вектрите

П.с. Верно е, че всеки като види БМВ решава да ти покаже, че неговата кола е по-бегачка. То тва не е голям проблем, ама ако се палиш ( а аз лично се паля) ... И после майка ми ме викаа що по магистралта под 140 не падам и стигам до 170... Точно заради тия се голфовете и вектрите

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
дам тва ни е като белег на Баварците, а пък на моито жълто таксе как се лепят ама не им трябва много едно нанагорнище и издъхват кат охлюви 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
и мене един френд ме видял на магистралата и се опитал да ме настигне с Опел Вектра 115 коня 2000 цц и не успял и после разправял на другите... аз карах с 230 и не можах да го стигна пък той сигурно е карал с 250
а аз трябваше спешно да отида до морето и бързах... карах с 205 км/ч щото при 210 ми е прекъсвача на оборотите на 5-та предавка
И се чудя... тоя пич ако се е движил с 230 аз съм трамвай... а ако наистина толкова му е пишело на километража... смятайте каква е грешката
Ааа иначе радо... какво да ти кажа мойта кола като я карам на бургия не се оплаква... само бензин дето си иска, а пък не знам явно тея Е30-ки много дразнят шофьорите на другите марки... брат ми само ми вика... цел ден се движа и искам с някой да се погоня и няма... и се качва при мен и на първия светофар спира някъф до мене и ме гледа и подава газ и ще ми тръгва с пилеж...
П.С. И внимавай с полицайте...

И се чудя... тоя пич ако се е движил с 230 аз съм трамвай... а ако наистина толкова му е пишело на километража... смятайте каква е грешката

Ааа иначе радо... какво да ти кажа мойта кола като я карам на бургия не се оплаква... само бензин дето си иска, а пък не знам явно тея Е30-ки много дразнят шофьорите на другите марки... брат ми само ми вика... цел ден се движа и искам с някой да се погоня и няма... и се качва при мен и на първия светофар спира някъф до мене и ме гледа и подава газ и ще ми тръгва с пилеж...

П.С. И внимавай с полицайте...

- RS
- кандидат ентусиаст
-
Абе Пенчев кво да внимавам бе брат вчера сутринта преди да тръгна за Враца така зверски се успах за работа че отидох в 10,00ч а съм от 8!!!
Добре че един колега звънна та ме събуди, та от нас до военна рампа къде що е завои се с вратите напред ама здраво! От Опълченска на левия завой към надлез Надежда спрях движението, почти засекох трамвая( минах т.е. изпързалях на жълто) абе въобще карах като идиот и няма никакви куки да ме вразумят! А вчера си карам тамам съм закрепил кротко........... и айде акта!!!
А ми трябваше до декември да изкарам без акт и си възтановявах всички точки!!!

Добре че един колега звънна та ме събуди, та от нас до военна рампа къде що е завои се с вратите напред ама здраво! От Опълченска на левия завой към надлез Надежда спрях движението, почти засекох трамвая( минах т.е. изпързалях на жълто) абе въобще карах като идиот и няма никакви куки да ме вразумят! А вчера си карам тамам съм закрепил кротко........... и айде акта!!!

А ми трябваше до декември да изкарам без акт и си възтановявах всички точки!!!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Мнооооо странно..........или не?!?!?!?!!?
RS написа:Седи си голфчето така с отворен капак и един от пичовете от ОМВ налива ли налива масло 4 л.
"Ами така е като се кара 180-200 по магистралата"
Е, хубаво де, къв е тоя разход на масло? То, моето 205 с общото мазане все от някъде капе, ама да го докара до 4 литра за доливане, де да знам

Разби ме, направо... Малко като на Трабант ми заприлича, това с бензин не върви ли?
Да караш Peugeot е страст!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Мнооооо странно..........или не?!?!?!?!!?
Eva* написа: ... това с бензин не върви ли?
Ми само колко да запали после не му требва

May the BMW force be with you!
- RS
- кандидат ентусиаст
-
?????
Еееее недейте така де!!!
То другото масло не се знае може да е било за всеки случай!!!
Доктора да каже той е отколешен почитател на голфовете.
"Емиииииии така е като се кара 180-200 по магистралата"
То другото масло не се знае може да е било за всеки случай!!!
Доктора да каже той е отколешен почитател на голфовете.
"Емиииииии така е като се кара 180-200 по магистралата"

- redracer 1
- Потребител
-
Няма нищо ненормално да долеят масалце на golf 3.А че се закачаме с BMW тата по магистралките..........................нека и ние да помечтаем малко с нашите впрегатни животинки,ако може разбира се. 

няма нещо интересно в случая...поредната мацка взел голф 3ка на духинг и взел малко да се прави на интересна на касиерката която друга работа си нямала освен да се скъсва за 180-200 лв да си слуша глупостите на всеки клиент...
това ми напомня за едно гадже която си купила чисто ново Пунто Фиат 1.2 от магазина и гръмнал мотора на първите 20-30к км...същия случай! Другите като караха на 5та и 100-120 тя караше всичките скорости до прекъсвач...при мое запитане защо така??"ми не още не зареди 3та скорост" под шума на горкото моторче което случи на такава стопанка
махни тая работа!! Жените са опасни пък аз съм бил "простак" с моите изпълнения зад волана!ЗАКЛЕВАМ СЕ ДА СЕ ДВИЖА С 50 НАЙ-МНОГО И ДА СЪМ ПРИМЕРЕН ВОДАч!! Мдам...ай наздраве:) 
това ми напомня за едно гадже която си купила чисто ново Пунто Фиат 1.2 от магазина и гръмнал мотора на първите 20-30к км...същия случай! Другите като караха на 5та и 100-120 тя караше всичките скорости до прекъсвач...при мое запитане защо така??"ми не още не зареди 3та скорост" под шума на горкото моторче което случи на такава стопанка

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
13 мнения
• Страница 1 от 1