Е34 М50 Прегрява ..
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
на транзитя фиското ще те отвее,корава работа е 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: силикон
///Mpower6967 написа:Колеги един приятел с Е34 ми каза че си е решил проблема със силикона със две болчета. Застопорил го е да върти само на високи обороти и така постоянно,поне така си го обеснявам аз. Това вариант ли е?
Това е най-голямата простотия която може да се направи! С постоянно зацепило виско прецакваш водната помпа...Натоварването върху оста и става адски голямо...отделно с това колата ти загрява до работен режим по трудно...Отделно с това не върви как трябва...Кажи му на твоя приятел да го маха това виско и да не се прави на скрънза а да си купи едно ново....
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
SaSo написа:///Mpower6967 написа:Колеги един приятел с Е34 ми каза че си е решил проблема със силикона със две болчета. Застопорил го е да върти само на високи обороти и така постоянно,поне така си го обеснявам аз. Това вариант ли е?
Това е най-голямата простотия която може да се направи! С постоянно зацепило виско прецакваш водната помпа...Натоварването върху оста и става адски голямо...отделно с това колата ти загрява до работен режим по трудно...Отделно с това не върви как трябва...Кажи му на твоя приятел да го маха това виско и да не се прави на скрънза а да си купи едно ново....
Няма проблем!

Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Проблема вече е решен. Благодаря на колегите и може да се изтрие темата. 

///Mpower6967 написа:Проблема вече е решен. Благодаря на колегите и може да се изтрие темата.
Бравос! А, струва ли ти нещо да споделиш какъв беше проблема и как го реши

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
///Mpower6967 написа:Проблема вече е решен. Благодаря на колегите и може да се изтрие темата.
Колега, не можем да трием ценна информация.Кажи как се оправи колата,та да има в архива инфо, колегите ,които тепърва ще се сдобиват с такива автомобили да четат

Георги Пенчев
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
rado_rf написа:///Mpower6967 написа:Проблема вече е решен. Благодаря на колегите и може да се изтрие темата.
Бравос! А, струва ли ти нещо да споделиш какъв беше проблема и как го реши
Ами купих една перка от онова момче от моргата (каза че е читава и няма проблеми) Перката дето взех беше щупена и прехвърлих силикона на мойта,взех и нов термостат намазах със силикон и за 50-лева работата заспа. Сега сякаш имам някаква фобия и през 2-минути гледам стрелката на температурата но дай боже си е както трябва.

- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
Penchev написа:///Mpower6967 написа:Проблема вече е решен. Благодаря на колегите и може да се изтрие темата.
Колега, не можем да трием ценна информация.Кажи как се оправи колата,та да има в архива инфо, колегите ,които тепърва ще се сдобиват с такива автомобили да четат![]()
Георги Пенчев
Ами написал съм в горния пост.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2