Събор 2008
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
5 лв. надали са проблем за някой. 2 кила бензин или нафта. Според мен проблемът е изборът на дати. Тогава се падат ако не се лъжа 6 почивни дни и много хора имат планове. Аз лично няма да съм в България тогава, защото отдавна сме си планирали и платили почивка. Смятам, че това ще намали количеството на присъстващите, но може би това е и целта 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
amd написа:В работни дали дали щеше да има повече хора според теб?
А през уикенд дали не можеше да се направи според теб? Досега колко събора са били през дълги почивни дни?
- monio777
- кандидат ентусиаст
-
темата е мноо интересна а ти ФЕН4Е 6те си там нали!!! Всяка година хората се множат доста и то доста така 4е който си е ФЕН ще дойде аз например колко мислиш 4е ще прижаля за да сьм сред ВАС МОИ ДРУГАРИ МИЛИ А-А-А??????
Само свади тук - един не каза: "Аз приготвих чифт гуми (или в случая на фена цяла гумаджийница)"
. Защо никой не пише как се подготвя, какво е запланувал да вземе, с кой иска да се види и да се запознае и т.н. Ако тръгнете с негативна нагласа, така ще ви тръгне целия събор.
И понеже съм отворил дума, вече направих по-големите покупки за събора (естествено само за колата), останаха дребните бъгове да изчистя и само чакам да дойде първи и да почне обратното броене на всеки час, докато не видя "остават 30 мин до срещата" - вече знам, че трябва да паля и ме очаква незабравим уикенд

И понеже съм отворил дума, вече направих по-големите покупки за събора (естествено само за колата), останаха дребните бъгове да изчистя и само чакам да дойде първи и да почне обратното броене на всеки час, докато не видя "остават 30 мин до срещата" - вече знам, че трябва да паля и ме очаква незабравим уикенд

Последна промяна BMX на 03 Апр 2008, 23:03, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
как нема да съм там.Естествено че ще съм там.А ве верно що така петък и събота-не съм обърнал вниманиеmonio777 написа:темата е мноо интересна а ти ФЕН4Е 6те си там нали!!! Всяка година хората се множат доста и то доста така 4е който си е ФЕН ще дойде аз например колко мислиш 4е ще прижаля за да сьм сред ВАС МОИ ДРУГАРИ МИЛИ А-А-А??????

- monio777
- кандидат ентусиаст
-
Вси4ко да е на 6 още пове4е шоу от предните години и кой каквото е преготвил да го скьса дали гума или мома нека всяка идея стане реална за всеки пожелавам на всеки!!! Само да няма простотии както ги има да не забравяме как някои пострадаха най ве4е СЛИВЕН......
- bmwfena
- БМВманиачения
-
и аз трее да си оправя предната броня.да си кръпна на предна десна кожичката и още малко дреболиики..по принцип съм готов ама и времето ми е кът-мамка му стара.Като видя хора как се занимават с колите си и как си ги човъркат а аз днес ми стана тъжно за нея и отидох и я изкарах да си направя едно кръгче.И ще нощува таа вечер отвън за да мога и утре да я покарам малко.ама колко ще имам възможност-деня ще покажеBMX написа:Само свади тук - един не каза: "Аз приготвих чифт гуми (или в случая на фена цяла гумаджийница)". Защо никой не пише как се подготвя, какво е запланувал да вземе, с кой иска да се види и да се запознае и т.н. Ако тръгнете с негативна нагласа, така ще ви тръгне целия събор.
![]()

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Хаиде стига глупости на много не6та им се вдигна цената нормално е входа да е 5лв не е кои знае какво 4е да го правим на вапрос .
Ас искам да питам 6те може ли да останем на палатки на пистата 4е да си копонясваме там не да патуваме като гламави до Хисар и обратно.
Понеже мислим да има и един бус със нас за столове маси абе да има каде да распуснем за това питам или няма да ни оставят ве4ерта да сме там.
Както можеби и други 6те изявят желание да останат на пистата направо.
Ас искам да питам 6те може ли да останем на палатки на пистата 4е да си копонясваме там не да патуваме като гламави до Хисар и обратно.
Понеже мислим да има и един бус със нас за столове маси абе да има каде да распуснем за това питам или няма да ни оставят ве4ерта да сме там.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ейй станах пишман дет ви казах за тия 5 лв...bumar написа:Хаиде стига глупости на много не6та им се вдигна цената нормално е входа да е 5лв не е кои знае какво 4е да го правим на вапрос .

- Illusion
- Бургаското явление
-
Игоре, това за палатките е идея и то доста добра
Ама, ако се прави, няма да е от всички. Има принцеси, които няма да го понесат
А и, ако си край пистата, нали не мислиш, че ще спиш или че останалите ще бъдат оставени да спат. Все пак се познаваме

А и, ако си край пистата, нали не мислиш, че ще спиш или че останалите ще бъдат оставени да спат. Все пак се познаваме

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- bumar
- младши ентусиаст
-
Illusion написа:Игоре, това за палатките е идея и то доста добра![]()
Миме ние отиваме да се веселим не да се пребиваме.
6те има и време за лудории прес деня.Ве4ерта е за веселба

- bumar
- младши ентусиаст
-
Illusion написа:bumar написа:Illusion написа:Игоре, това за палатките е идея и то доста добра![]()
Миме ние отиваме да се веселим не да се пребиваме.
6те има и време за лудории прес деня.Ве4ерта е за веселба
Дамс поне за с теб се разбрахме де, но не се надявай някой друг да не си покаже магариите. Сещаш се как е![]()
Иначе ти казах, че ако идвам аз лично ще направя всичко по силите си да ни оставят вечерта да спим тамЗнаеш, че съм убедителна
Мисля 4е всеки малко или много разумен 6те до4ака до сутринта да си показва магаретиите вместо да се прави на 6умахер ве4ерта на 1кило било водка или не6то друго.Пред кого да се доказва,няма смисал на пистат 6те има време и за това

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmwfena написа:.....ейй станах пишман дет ви казах за тия 5 лв...
Ей,Фенче не се коси! То като гледам много "баровци" и "патрони" и дано са ходили на съборите преди за да знаят за какво иде реч!Радвам се,че условията са подобрени,но едвали каквото и да е направено ще побере толкова много народ и пак ще се търкаляме по тревата! Аз смятам да си взема едно походно легло,че да ми е по удобно на пистата докато започне истинското шоу!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!