камерите във Варна
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring
камерите във Варна
искам да запозная всички Варненци с принципите на камерите по кръстовищата (информацията ми е от служител на КАТ)
когато светофара светне червено по стоп линията се пръска един лъч които засече ли кола веднага задейства камерите озад ,.. камерите не правели снимка а цяло клипче как преминаваш и после ,......следва наказание ,..ако спреш на стоп линията ,но не я преминеш с 4 те колелета не се води нарушение !
по кръстовищата има и едни сини камери като буркани ,.. те пък снимат кои е без колан и кои говори по телефона си докато кара ! такива има и на полиграфията и на много други места и са по стълбовете на тролеите а не по кръстовищата
Най честите нарушения са тръгване от лява лента направо като първа
кола ,.. както си го правим да изпреварим колоната за да спестим време
)
е това е което знам мисля че поне малко ще ви е полезно !!!
http://presscenter.bg/obshtestvo.php?get=7067
когато светофара светне червено по стоп линията се пръска един лъч които засече ли кола веднага задейства камерите озад ,.. камерите не правели снимка а цяло клипче как преминаваш и после ,......следва наказание ,..ако спреш на стоп линията ,но не я преминеш с 4 те колелета не се води нарушение !
по кръстовищата има и едни сини камери като буркани ,.. те пък снимат кои е без колан и кои говори по телефона си докато кара ! такива има и на полиграфията и на много други места и са по стълбовете на тролеите а не по кръстовищата

Най честите нарушения са тръгване от лява лента направо като първа
кола ,.. както си го правим да изпреварим колоната за да спестим време

е това е което знам мисля че поне малко ще ви е полезно !!!
http://presscenter.bg/obshtestvo.php?get=7067
Последна промяна magiosnik^ на 01 Апр 2008, 23:46, променена общо 2 пъти
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
© написа:какъв е принципа на действие на "бурканите" ? снимат всички наред и избират без колани и с телефон? или все пак човек ги управлява какво да снимат?
Да, това наистина е интересен въпрос....едва ли ще е човек който ще го прави защото си престави как ще позаспива отвреме на време...но ако изключим този вариант какъв друг принцип остава??

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Тези "буркани" са PTZ камери или на български преведено въртящи камери със зуум. Управляват се посредством клавиатура или специален джойстик с които се въртят накъдето иска оператора. Имат и автоматичен режим но при него едва ли ще заснеме някой без колан. Иначе имат 26x оптичен и 10x цифров зуум, което означава 260 пъти увеличение. Така че внимавайте като минавата покрай тях, могат да видят доста неща 

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Big Brother вижда всичко
Извън шегата,аз честно казано не знаех за тия буркани
Но с камери или без камери простотии винаги се правят,важното е да не те хванат

Извън шегата,аз честно казано не знаех за тия буркани

Но с камери или без камери простотии винаги се правят,важното е да не те хванат

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе аз пък знам,че още не са пуснати да работят.
Трябвало да сложат навсякъде по кръстовищата и тогава ги пускали всичките,така ми каза инструктор по кормуване
Трябвало да сложат навсякъде по кръстовищата и тогава ги пускали всичките,така ми каза инструктор по кормуване

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Абе аз знам една зелена хасковска Е30-ка М20, която ако са я снимали, най вероятно са дали материала на някой киноцентър да саберът филм. Може би Биг Брадър не вицда чак всичко. 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Добре де, аз като в 90% от случайте като съм първа кола тръгвам на полусъединител на жълто, това смята ли се?
Или като за да хвана зеленото, минавам точно 1 секунда преди да светне жълто, но пък минавам със 70 примерно. Тоест настъпвам си газта като видя, че мога да мина на зелено.
И искам да попитам, КОГА за бога ще направят Владислав с детелини, а не с тъпите свефари? Кога ще направят същото и по булеварда от спортната към Пикадили Парк, от ХЕИ към Пикадили Парк, Сливница?
Да ги направят както си му е реда, с детелини, с 3 ленти, с бус лента, с удъроабсорбираща мантинела ( от тия дето се като ластик), да сложат ограничение 90-110 ( да я пишат градска магистрала), пък после да слагат ако искат HDTV камери и да излъчват директно по BTV.
Или като за да хвана зеленото, минавам точно 1 секунда преди да светне жълто, но пък минавам със 70 примерно. Тоест настъпвам си газта като видя, че мога да мина на зелено.
И искам да попитам, КОГА за бога ще направят Владислав с детелини, а не с тъпите свефари? Кога ще направят същото и по булеварда от спортната към Пикадили Парк, от ХЕИ към Пикадили Парк, Сливница?
Да ги направят както си му е реда, с детелини, с 3 ленти, с бус лента, с удъроабсорбираща мантинела ( от тия дето се като ластик), да сложат ограничение 90-110 ( да я пишат градска магистрала), пък после да слагат ако искат HDTV камери и да излъчват директно по BTV.
- agent smit
- младши ентусиаст
-
vutov написа:И искам да попитам, КОГА за бога ще направят Владислав с детелини, а не с тъпите свефари? Кога ще направят същото и по булеварда от спортната към Пикадили Парк, от ХЕИ към Пикадили Парк, Сливница?
Гледат си техният интерес да взимат колкото може повече пари, вместо да дадът пари за нормални пътища

11 мнения
• Страница 1 от 1