Седмични срещи София кв.Дружба

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 26 Мар 2008, 12:22

Пфф дееба...аз пропуснах :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 26 Мар 2008, 17:40

И аз нямам думи !!!

1 малко позакъснях за ДАРУ ама мене и Пин-а и още некви пичове дето не ги знам ни налазиха куките .. имаше някаква с СЕАТ дето жалба пишеше .. сега вече полицаите ще ги натиснат да се справят с ДАРУ или поне да работят защото некой се е направил на майстор пък и оная ква актриса беше ... бременна била жалби инфаркти мамата си трака нали бяхме там видях за кво става въпрос

А ПОНЕ ОГРАНИЧЕТЕ ПРОСТОТИЯТА ИЗВЪН ПОЛИГОНА - защото заради 1-2 ма ще ни прее*ат всички т.е като има някой на дару не е задължително да се покажеш какъв си мъж като се въртиш на улицата или нещо такова

2 Колкото до Булгарплода
НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАНИШ НА НЯКОЙ ДА ИДВА ... просто мисля че по 2-3 коли е добре да блокират входовете да не може да се влиза като колегите се кефят .. или просто ТОЗИ въпросния ДА НЕ СТЪПВА ПРИ НАС все пак 1 човек може лесно да го игнорираме

Амд видях кво стана ... селянията е навсякъде баси хората

На ОМВ-то беше супер хахахахаха

Бананите са дарение от Марто ( с Орлето ) хахахахаха
ама седяха в мойта кошница и аз бех забравил за тях :)

Сега му благодарете че ви храни !! ХАХА нали мразите орлетата ама всички папкахте ( бъзик )

==============================
Сделано в СССР

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 02 Апр 2008, 17:46

тъй като се оказа, че Алекс и Любо нямат нищо против, ето клипчетата от вчера на ДКП ( Дружба Кючек Парти ) :mhihi:
http://www.youtube.com/watch?v=-1R7_vTUGAU
http://www.youtube.com/watch?v=JOoXi5EETps
http://www.youtube.com/watch?v=dNZBt2EJEbU
http://www.youtube.com/watch?v=msbHGXvza_w
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Шаро недей да ми пращаш клипчетата, нaправо тука ги качвай ;)
Последна промяна SpUd3r на 02 Апр 2008, 18:53, променена общо 1 път
Tux0 Ca !
Изображение

моргаджия
моргаджия
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от Krassi_kn » 02 Апр 2008, 21:44

Абе момчета сори за оф-топика ама някой може ли да ми каже коя е тая песен дето вчера я пускаха от кабриото на дару-кар дето се пееше за айде кабриолета на морето и така

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alex_matrix » 09 Апр 2008, 15:46

Вторник следобяд след като хапнах обилно за пореден път нещо ме домързя и реших да скатая 30мин сърфирайки във форума. Казах си Дружба Дринк енд Драйв тиим пак на намислили нящо...и познах имало Програма: кибабчита и оркестър...прочетох това онова и съвсем ме домързя съответно прекарах останалия ден в скатаване и невероятни обяснения по телефона за несъществуващи проблеми :mhihi:

В 21 часа грабвам ключовете на Мартеницата и за пореден път будя задрямалите пред телевизора съседи...отварям си люка за да се вее буйната ми грива :mhihi: пускам си любимото парке на Oakenfold и по най-бързия и шумен начин препускам до ОМВто.

Още на спускането виждам че на ОМВто кипи неистово оживление, казах си: "...край изЕли са кибабчитата..."но продължих уверено на 6000 об към бензиностанзцията...

Влизам в зоната на ОМВто: "гррр пак няма къде да се спре, все до голфаджиите се падам" при което погледа ми съзира една невероятна колонка озарена от Господ и негоната светлина на която пише LPG /което преведено от Инглиш значи "Лъзни Проклетите Гуми"/...

Спирам като пич, почтиии без да ми свирят гумите :mhihi: при което бях заобиколен от хиляди фенове /знам че са ми хубави джантите ама чак пък толкова/ :winky:
Оркестъра свиреше с максимални сили и пълни с кибабчита уста...народа се веселеше, а Шаро активно се опитваше да се удуши с коланите в моята кола, след като му помогнах тактично и го стегнах "яката работа" вече не му беше чак толкова интересно...

Изведнъж някой се изкряска "Грабвайте телата и на Дару е тайфата..."
Аз понеже притежавам хавтомобил с 234234 коня викам шЪ карам зад Шаро да мА държи под контрол че сА изпускам на пИдала, Мката тръгва ама стои на място и се чува някъв гаден звук и замириса на изгоряло аз съответно не останах по-назад нали съм с 23423543 коне под капака и съм на колонката "Лъзни Проклетите Гуми"

Последва едно хаотично надбягване и Шаро го оставих назад ко да направя като му е слаба колата :mhihi: /ама той е хитър и знае преки пътища и пак беше преди мен / :drinking:

Дару - трудно е да се опише гледката мизирмата и прахоляка и дупетата на девойките :mhihi: Да ама всичко хубаво все някога свършва. Пак буркани пак кисели чичковци и сержантчета гъзета...Дружба Полис Тиим никой не ги кани ама са толкова нагли, че на всеки купон се навират :comp:

И пак някой се изкряска "Грабвайте телата Булгарплода ни очаква". И отново хаос и 2345442 предпоставки за катастрофи /Бързи и Яростни/

Сформирахме по пътя една гонка за профилактика на буталцата

на Булгарплод
въртене сукане , мирис на гума съединител и още нещо...Пенчев обикаля като машинист с едно ферерче по всички е30ки :mhihi:

Но отново Дружба Полис Тиим се довлече и прегради изхода за бягство и ходене до тоалетна :dummy:
Сформира се километрична опашка от чинно чакащи проверка Уши Нос Гърло. Стана ни скучно щото купона се пренесе при бурканите и решихме да ходим да ги почерпим с вафли и кола...И хоп пристигаме а полисмена вече се беше изгърбил и пишеше поредния акт на "лошите с БМВто" докато истинските престъпници обикаляха смело из Дружба и крадяха лайсни от Е36ците... :help:

По пътя натам се случи най-лошото Зъбъ получи криза :mhihi: и единствения начин да го оправим беше чичковците да пуснат сирената
при което последваха многобройни молби, Зъбъ беше многократно воден до чичковците, които бяха жестоки и предпочитаха да пишат актове вместо да пуснат на горкото момче сирената...можеше дори да го повозят в нивата из квартала...

накрая останахме аз, Шаро и Пенчев които трябваше да минем барикадата , Шаро беше чинно подпомогнат от партизаните и Съпротивата с една жилетка за да бъде изрядна Мка

По пътя ни към колите сирената позвуча и огласи Булгарплода...помислих си Зъбъ ще се оправи :owned:
Сега оставаше да нагласим нещата с колите на Пенчев и Милен които щяха да бъдах спрени и изнасилени...затова решихме да ги зарежем и се натоварихме в най-бързите коли Мката и Мартеницата :mhihi:

Натоварихме се и форсирахме блокадата Аз минах много леко, Шаро малко по трудно заради 2те кила пудра захар в багажника :weed:

Ходихме да хапнем, на Макдоналдс където Зъбъ се появи изцерен и по жив от всякога похапнахме и се върнахме да си приберем бегачките
Шаро и Пенчев останаха да си настройват ксеноните и са имали още премеждия, Зъбъ е получил нова криза :mhihi: но за това трябва те да разкажат

Аз се прибрах към 3 и спах сладко, сладко - следващия път пак
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion

http://www.facebook.com/alexmatrix

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 09 Апр 2008, 17:42

аз само ще допълня със снимки
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
и снимкаТа на вечерта
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
малко арт :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
на ранЪтааа
Изображение
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 09 Апр 2008, 18:53

Мен накрая ме фанаха лошите :mhihi: някъде към 3 часа и нещо беше. :mhihi:

Отидохме да си взимаме колите с Пенчев, аз запалих Ваз-а и си тръгнах, ама кво ми стана, погледнах, че срелката на температурата се отлепи и точно пред главния вход на булгарплод обърнах с як пилеж. Мисля си, чек и аз да се повъртя малко, са нема никой и пак отивам към нашето си мЕсто. Голееема грешка... :mhihi: Виждам на огледалото, че зад мен изскача една кола от нищото и кара по мен и след малко, точно преди завоя - сини лампи, спирам си. Почва се 10мин. проверка - кво има в тоя плик? кво има в тоя кашон? отваряй всичко, кво си Пил? кво си ял? :mhihi: къде отиваш? и мн. др. Добре че не ми искаха пожарогасител. :mhihi: Та, зарязаха ме мене и тръгват към полигончето отзад. Веднага звъня на Пенчев, ама кво да им кажат куките като те спокойно си регулират фаровете на М-ката в 3 и нещо през ноща :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ааааа и за малко да забравя - Купувам Е30 с голееем матор. :mhihi:
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 09 Апр 2008, 22:53

Уважаеми Дами и Господа,
Дружба Кючек Тийм
с художествен ръководител
'бат 'Юбчо Сайдера
имаше удоволствието да ви представи
"Вечер на балканските ритми"

Стана силна вечер. Доволен съм!
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 23 Апр 2008, 19:33

Tux0 Ca !
Изображение

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 06 Май 2008, 15:15

е как съм го казал.... днес е първия вторник след събора... и последния почивен ден от празниците.. трябва да се проведе сбирката... който иска да идва който не иска да не идва... ние сме там !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Май 2008, 15:58

SummonedToDIe написа:
dizle написа:е как съм го казал.... днес е първия вторник след събора... и последния почивен ден от празниците.. трябва да се проведе сбирката... който иска да идва който не иска да не идва... ние сме там !

още по-съборджийски го каза :mhihi:

нали! :mhihi:
хайде ще се реши там, то и без това картинга работи до никое време ;)

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 06 Май 2008, 16:19

:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 12 Май 2008, 15:17

ВАЖНО

Овъжаеми колеги, съфорумци, членове на клуба, фенове на марката и някой селяни дето ни идват на сбирката.
Днес бях на бензиностанцията и лично говорих с управителя за нашите сбирки там.
Човека се оказа много разбран и аз го попитах какви са техните изисквания за провеждането на сбирки от нас на територията на бензиностанцията.
Той каза че няма нищо против нас мн се радва че правим такива мероприятия но изтъкна проблемите от тяхната гледна точка:

1. Да не се спира на бензиноколонките! За да може и другите клиенти да имат достъп до тях на всякъде другаде може да се паркира в района на бензиностанцията.
2. Да не се пуши около бензино колонките! Той каза че лично е виждал как на жена и се пали пуловера от статичното електричество и изпаренията на бензина който лятото стават малко повечко.
3.Да не се дрифти около самите бензино колонки. Имало някой от наште дето му казал че ако се бутне в тях ще му ги плати :mhihi: мн богати хора имаме явно на сбирките. Ама на човека не му е за железата на бензиноколонките а за самите тях. Каза че на широкото няма проблем за дрифтене само да се пазят колонките.

Мисля че ако искаме да се събираме там трябва да се постараем да спазим тези 3-и неща не е много мисля и всеки може да се понапъне малко да ги съблюдава. Лятото започва масите от вънка ще са ни приятни за събиране така че мисля че може да се постараем малко.

На мен ми харесва да се събираме там за това ви моля да се опитаме да не правим тези неща който съм посочил по горе.
Да не повтаряме случая с ЕКО-то!
Последна промяна dqvola666 на 12 Май 2008, 15:22, променена общо 1 път

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 12 Май 2008, 15:22

Този от т.3 май бях аз :uups: :uups:
Ама да се оправдая тогава нямахме сбирка просто минах да заредя :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 20 Май 2008, 15:24

днеска начи ще е забавно :mhihi:
и илия луков ще е и днеска с нас ОТНОВО
Изображение :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия