вапрос за халогени
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vaniolarja
- Потребител
-
вапрос за халогени
здравеите пи4ове имам проблем с халогени за 7tds 97г.
купих колата с ш4упени,намерихги с много зор,сложих н7 осилени и слет 5 минути работа се пръсна единиа, хамерих друк но беше мрасен и реших да го измиа.Докато ги миех ми се прасна в рацете а другиа докато се сушеше.И сега пак сам бес халогени.
Вапросат ми е знаели накои от каде да си купиа
втора рака-цена
менте-цена
оргинал-цена
благодариа
купих колата с ш4упени,намерихги с много зор,сложих н7 осилени и слет 5 минути работа се пръсна единиа, хамерих друк но беше мрасен и реших да го измиа.Докато ги миех ми се прасна в рацете а другиа докато се сушеше.И сега пак сам бес халогени.
втора рака-цена
менте-цена
оргинал-цена
благодариа

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
Re: вапрос за халогени
vaniolarja написа:здравеите пи4ове имам проблем с халогени за 7tds 97г.
втора рака-цена
менте-цена
оргинал-цена
благодариа
на мен докато карах ми е фръкнало камаче и ми пукна стъклото на десния халоген.И на мен информацията ще ми е от полза

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
да това е голям проблем на Е38
редовно се чупят тия халогени и това си е
ако можете намерете по някакъв начин да ви направят пластмасови стъкла или плексигласови и карайте без проблем
малко неоригинално ама са безценни и не се чупят никак лесно
редовно се чупят тия халогени и това си е
ако можете намерете по някакъв начин да ви направят пластмасови стъкла или плексигласови и карайте без проблем
малко неоригинално ама са безценни и не се чупят никак лесно

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
Аз ако намеря от някоя Е38ца на части веднага земам .А ина4е за нов ще чакам първо да видя колко ще дадат каското 

Georgiev BMW написа:vaniolarja написа:здравеите пи4ове имам проблем с халогени за 7tds 97г.
втора рака-цена
менте-цена
оргинал-цена
благодариа
на мен докато карах ми е фръкнало камаче и ми пукна стъклото на десния халоген.И на мен информацията ще ми е от полза
Изобщо не е от камъче колега недей се набутва с нови като мен аз чак на 4-я сменен се ощипах.Халогените просто си се пукат не Е38-ците аз си реших проблем при едни стъклари ми изрязаха огнеопорни стъкла лепнах ги със силикон и сега вече 5 месеца никакъв проблем а карам с постоянно включени халогени преди и аз викам бе мама му сигурно камъче ама след 3-ия счупен за 2-3 месеца вече викам стига толкова мноо съвпадения с тея камъчета

- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
cecoboy написа:Georgiev BMW написа:vaniolarja написа:здравеите пи4ове имам проблем с халогени за 7tds 97г.
втора рака-цена
менте-цена
оргинал-цена
благодариа
Изобщо не е от камъче колега недей се набутва с нови като мен аз чак на 4-я сменен се ощипах.Халогените просто си се пукат не Е38-ците аз си реших проблем при едни стъклари ми изрязаха огнеопорни стъкла лепнах ги със силикон и сега вече 5 месеца никакъв проблем а карам с постоянно включени халогени преди и аз викам бе мама му сигурно камъче ама след 3-ия счупен за 2-3 месеца вече викам стига толкова мноо съвпадения с тея камъчета![]()
и мноо пара аз по 150лв. без ДДС ги вземах!
Ще послушам съвета ти и като теб да постъпя

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
втора рака-цена
менте-цена
оргинал-цена
благодариа
[/quote]
мога да ви намеря тука в моргата гледах две седмици сьс здарави халогени ако не са ги взели са ваши ,ако няма в момента до 1 месец ще се намерят цената ще е около 90лв за двата с крушки стойки и тн...,ако искате да се заемам по вьпроса пишете на л.с,доставям сьщо така и разни дребни неща вси4ко е оригинал
менте-цена
оргинал-цена
благодариа

мога да ви намеря тука в моргата гледах две седмици сьс здарави халогени ако не са ги взели са ваши ,ако няма в момента до 1 месец ще се намерят цената ще е около 90лв за двата с крушки стойки и тн...,ако искате да се заемам по вьпроса пишете на л.с,доставям сьщо така и разни дребни неща вси4ко е оригинал
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
Ами някой знае ли нещо по този въпрос
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=88303

e
Виж тук ако ти се дават пари>http://www.autoe-xtras.com/index.php?page=item&type=2&mtype=41
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
9 мнения
• Страница 1 от 1