Проблем!!! Не пали
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем!!! Не пали
на кратко проблема е следния : В неделя си пия аз кафе на Плиска тъкмо съм се прибрал от Пловдив и тръгваме с каката да си ходим и ...... пущината не ще да пали. Въртиш нема никои. Както и да е довлачихме я до нас и днес цял ден разглабям. Горивен филтър – нов, бензинопроводи – цели, стъпково - моторче чисто и работи, бушон на бензинова помпа – здрав, свещи, бобини – нови, акумулатор - не чисто нов ама има ток ..... въртиш ключа и стартера върти пръскаш стартиращ спреи във филтъра и пали и както си падат оборотите и директно си гасне. Проверихме с един съсед не стига ток до кабела за бензиновата помпа, а бушона е читав. Моля помогнете.
П.С. Колата е квато пише '95 М50Б20.
П.С. 2 ма мноу яко стотно мнение ... няма що

П.С. Колата е квато пише '95 М50Б20.
П.С. 2 ма мноу яко стотно мнение ... няма що

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Сложи една пробна лампа на бензиновата помпа и дай на контакт. Също така може релето за помпата да е фира, не съм много запознат, но предполагам е трето от ляво на дясно. Разпитай кое точно е релето за помпата.
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Дебитомер виж сложи друг за проба почти съм сигурен че е от него.
при мен така правеше от Дебитомера и като му пръскаха допълнителна смес пали и после гасне 

Последна промяна nikol78 на 31 Мар 2008, 20:06, променена общо 1 път
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
nikol78 написа:Дебитомер виж сложи друг за проба почти съм сигурен че е от него.при мен така правеше от Дебитомера и като му пръскаха допълнителна смес пали и после гасне
Едва ли е дебиломер. Аз съм карал три седмици с откачен дебиломер и колата си палеше и вървеше прилично. Докато в един момент просто спря и каза "Е, па не ща вече". Откачих клемите на акомулатора за половин час, после закачих, паля и заминавам. На другия ден - нов дебитомер.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
може ама при мен пък с моя неще да пали слагам друг пали при колегата сигурно е от помпата щом казва че ток не стига до нея.rado_rf написа:nikol78 написа:Дебитомер виж сложи друг за проба почти съм сигурен че е от него.при мен така правеше от Дебитомера и като му пръскаха допълнителна смес пали и после гасне
Едва ли е дебиломер. Аз съм карал три седмици с откачен дебиломер и колата си палеше и вървеше прилично. Докато в един момент просто спря и каза "Е, па не ща вече". Откачих клемите на акомулатора за половин час, после закачих, паля и заминавам. На другия ден - нов дебитомер.

Бушон ... всъщност два 15 амперови бушона първия нямаше никаква
индикация че е изгорял втория беше съвсем леко в единия краи
и преди десет минути слизам вадя един от кораба слагам .... и
запали пущината.
Благодаря за помоща
@NikiNikolov благодаря много колега където и да ме видиш
свиркаи бибиткаи викаи бирите са от мен.
П.С. Става въпрос за бушона на бензиновата помпа
индикация че е изгорял втория беше съвсем леко в единия краи
и преди десет минути слизам вадя един от кораба слагам .... и
запали пущината.
Благодаря за помоща
@NikiNikolov благодаря много колега където и да ме видиш
свиркаи бибиткаи викаи бирите са от мен.
П.С. Става въпрос за бушона на бензиновата помпа
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
атоматик написа:Колега NikiNikolov, нашите предпазители на същите места ли са като сме с 518-ки?

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Как да ти отговоря. Имам една програмка за всякакви коли, бълва инфо за компа и разни други неща, но на практика нещо се разминават нещата. Не се
за кошничката ми, вози ли ме, и то доста комфортно, какво искате тогава. Не съм тръгнал да се пребивам.

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
NikiNikolov написа: Не сеза кошничката ми, вози ли ме, и то доста комфортно, какво искате тогава. Не съм тръгнал да се пребивам.
Бате не се впрягай имам и аз Е34 знам ама не мислих че има мн 518 то сигурно е й с м40 двигател

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Да с М40 и какво от това, на колега от бачкането е с 3-ка и пак е М40 1.6. Не ме интересува както казвате: "Плъх в пещера", "Като викнеш се връща ехо" и т.н:mhihi: . Ама си ме вози хубавичко:shock: , има много добро парно - жената доволна, заспива и не мрънка.
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2