Audi A4-Победител в мастър теста на AMS ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 31 Мар 2008, 15:29

Всичко е въпрос на вкус.Отдавна колите се правят по един и същи начин и сравнението е субективно.БМВ са по пъргави,Ауди имат по-добър контрол.На права отсечка по-леките БМВ-та са по-добри,в завои Ауди е лидер.Бих избрал БМВ ако в България всички пътища бяха прави ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 31 Мар 2008, 15:33

извинявам се знам че не е тука мястото ама не знам къде да го напиша но времето на форума не е сменено с 1 час напред :P

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 31 Мар 2008, 15:38

misho13 написа:Всичко е въпрос на вкус.Отдавна колите се правят по един и същи начин и сравнението е субективно.БМВ са по пъргави,Ауди имат по-добър контрол.На права отсечка по-леките БМВ-та са по-добри,в завои Ауди е лидер.Бих избрал БМВ ако в България всички пътища бяха прави ;)

Колега, ти да не живееш в някаква паралелна вселена? :mhihi:
Точно по завоите ми е най-приятно да си карам петицата и не я сменям с FWD кола в никой случай. Особено пък през зимата :!:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 31 Мар 2008, 15:51

Feanor написа:Колега, ти да не живееш в някаква паралелна вселена? :mhihi:
Точно по завоите ми е най-приятно да си карам петицата и не я сменям с FWD кола в никой случай. Особено пък през зимата :!:

Ти сериозно ли говориш за сравнение между задно и предно през зимата?!?!?!..особено БМВ?!?!...не знам защо още не им монтират чистачки на страничните джамове,и без това в дъжд и сняг само от там се вижда къде отиваш :mhihi:
Изпуснахме зимата иначе веднага ти доказвах на практика.Не с моето че е quattro,с една обикновена Б4-ка и твоето на сняг,мога да те изчаквам ако ти се стори много обидно:mhihi:
Последна промяна misho13 на 31 Мар 2008, 16:17, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 31 Мар 2008, 15:58

предното за сняг е по-добро от задното, тва е така и няма спор по въпроса, на сухо разбира се нещата се променят и задното е в пъти по-добре, а най-перфектната комбинация е quattro, за вяскакъв вид терен, не само на сухо

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 31 Мар 2008, 16:20

misho13 написа:Ти сериозно ли говориш за сравнение между задно и предно през зимата?!?!?!..особено БМВ?!?!...не знам защо още не им монтират чистачки на страничните джамове,и без това в дъжд и сняг само от там се вижда къде отиваш :mhihi:
Изпуснахме зимата иначе веднага ти доказвах на практика.Не с моето че е quattro,с една обикновена Б4-ка и твоето на сняг,мога и де те изчаквам ако ти се стори много обидно:mhihi:

Преди да си взема петицата карах дълго време точно Б4-ка. ;) Знам кое как се държи на сняг. И предпочитам БМВ-то в частност и задното като цяло. По-интересно е. На мен лично ми е и по-удобно, щото колата прави това, което очаквам от нея. За разлика от Б4-ката, която на няколко пъти ме е изненадвала гадно с недозавиване. Което пък, за разлика от презавиването, вече хич не е фън. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 31 Мар 2008, 16:28

Feanor написа:Преди да си взема петицата карах дълго време точно Б4-ка. ;) Знам кое как се държи на сняг. И предпочитам БМВ-то в частност и задното като цяло. По-интересно е. На мен лично ми е и по-удобно, щото колата прави това, което очаквам от нея. За разлика от Б4-ката, която на няколко пъти ме е изненадвала гадно с недозавиване. Което пък, за разлика от презавиването, вече хич не е фън. ;)

Не говорим на кого,какво му е по-фън и интересно,да върти задника изобщо не ме влече.Точка"А"-"Бояна",точка"Б"-"Копитото" през зима като миналата.Ти понеже си карал Б4 трябва да ти е ясно кой ще стигне пръв безопасно...quattro не коментираме защото ще влезем в едни територии,където БМВ изобщо не присъства..дори с X-Drive.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 31 Мар 2008, 16:56

Напротив, говорим. Защото мен пък изобщо не ме интересува с какво ще стигна по-бързо от точка А до точка Б, интересува ме от кое ще сляза по-усмихнат и на кое ще съм по-нетърпелив да се кача пак. Въпрос на лични предпочитания, нали разбираш. ;) Затова да се твърди, че FWD било по-добро през зимата и нямало спор... айде нЕма нужда. Щото "по-добро" е субективно. За теб FWD може да е по-добро, за мен е пропиляване на възможността да се изкефя на снега. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 31 Мар 2008, 17:04

хаха верно е много яко да карам настрани с вратите през цялото време ама е имало и моменти когато съм изтръпвал :) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 31 Мар 2008, 17:26

misho13 написа:На мен ми е малко тъпо да сравнявам двете марки...и двете са ми на сърцето.Има една към която имам алергия..МВ,циганската либоФФ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 31 Мар 2008, 17:31

misho13 написа:Всичко е въпрос на вкус.Отдавна колите се правят по един и същи начин и сравнението е субективно.БМВ са по пъргави,Ауди имат по-добър контрол.На права отсечка по-леките БМВ-та са по-добри,в завои Ауди е лидер.Бих избрал БМВ ако в България всички пътища бяха прави ;)

ГолфЪР, пишеш глупости :evil:
Кое Ауди е по-добро в завои от съответното БМВ :?: Я кажи - не са ли по-добри времената на всички БМВта от Аудитата на пистите :?:

И както ти казваш че не те кефи Е60, аз казвам че А8 е варел :?:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 31 Мар 2008, 19:10

misho13 написа:Понякога трябва да погледнеш нещата реално.Това са топ моделите на двете марки и ако забравим сектантството за момент е видно,че БМВ е с по-грозният екстериор за момента.Ще каже някой въпрос на вкус...според мен ако някой хареса точно това БМВ,няма такъв.
Всяка марка си има достойнства,но на мен лично не ми харесва да се чувствам сигурно в колата си само през лятото...щото била със задно,или ще кажете че е по-проходимо и по-сигурно от предното?!?!
За мен БМВ е стара любов и съм сигурен че скоро ще се върна към нея,но да отричаш предимствата на Ауди си е чиста проба самозаблуда.

Изображение
Изображение

Да погледнем и другите
Изображение
...това специално не го заменям за никаква 5-ица!!!Пробвах ги и двете преди да взема сегашното и казвам с ръка на сърце Аудито е класи над това
Изображение
Това е за почитателите на задното ;) :mhihi:
Изображение

Абе тия грозни БМВ та със тва УМРЯЛО задно защо ги избраха 1,5 млн души а НЕВРОЯТНОТО АЛДИ със перфектното предно само 0,9 млн или инае казано хората са купили със 60% повече грозни БМВта отколкото прекрасни аЛдита :owned:
И като сте тръгнали фенове на Алди във форума на БМВ да сравнявате снимки я ми кажете пък КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ А6 и А8 във ЕКСТЕРИОРА , защото аз не я виждам - БРАВО !!! Два различни клас със две еднакви лица. Я сега ми сравни пък ИНТЕРИОРА НА ГРОЗНАТА 5ца със А6цата и след това викай твоя авер ОЛЕ и ИДЕТЕ СИ СПАМЕТЕ ВЪВ АУДИ ФОРУМА ИЛИ СЕ ЗАКОПАЙТЕ НЯКЪДЕ И НИ ОСТАВЕТЕ , да си се кефим на грозните и счупени коли :puke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 31 Мар 2008, 19:18

...А пък колажа със изхвърчалото М3 ми е много интерес , именно защото това нещо може да се случи само във Фотошоп :mhihi:
Настилката е суха , а БМВто е НЕДОЗАВИЛО , така ,че ако наистина тва беше релано , ТРЯБВАШЕ да търсим АЛдито , окло 100 метра извън същия завой
ПС: понеже вие сте си фенове на аЛди със занията на козар , ще ви поясня че заради предното аЛдитата недозавиват ЗДРАВО и освен ако не са Куатро , изобщо не са за надбягване . А това куатро , че го поръчват 9 % от клиентите си е друг въпрос :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 31 Мар 2008, 19:30

Мдамм..то не са писти,то не са рацери всички.Не е лошо БМВ-то само собствениците малко навътре го вземат като се намеси Ауди..що ли?! :mhihi:
Лежите на стари лаври,минало далечно.7-та съм я признал за най-грозната лимузина.Изглежда сякаш няколко дизайнера са добавяли по нещо от себе си,при това е имало голям скандал по между им.
М3 е добра,ако си келеш на ..найсе години и те кефи да взимаш пътя с вратите напред.
Мислех си да стане лаф,ама вие като чуете Ауди и ви се изправят косите.Няма страшно,ще направите и вие нещо да го конкурира,не е дошъл момента още.До тогава може просто да обменим мнения без да се заяждаме.Както казах няколко пъти и аз съм фен на БМВ,скоро може пак да подкарам,но никога няма да плюя по Ауди защото знам какво може.За момента Ауди се представят по-добре за това което търся.
Айде със здраве и по-кротко,толкова нерви не си струват за някакви тенекии с колела.

P.S.
Снимката с изхвърчалото БМВ изобщо не е колаж,въпреки че изглежда така.Доколкото си спомням беше някаква реклама на Ауди и снимката е правена в Южна Африка,имаше дебат след това дали е етично да се използват други марки за сравнение в рекламата.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 31 Мар 2008, 21:15

misho13 написа:За момента Ауди се представят по-добре за това което търся.

Радвам се, че признаваш субективността на мнението си. ;)
Ние пък тук търсим едни други неща, затова предпочитаме баварците. Разликата е, че аз не се бутам в Ауди клуба да им обяснявам как карат еднакви коли със задвижване на грешната ос. Уважавам правото на личен избор на всеки, но това не означава, че ще търпя опитите му да ми го налага. ;)
И определено не си прав, че М3-ката е кола за келеши на "амнайсе" години. Може да ти е кеф да караш и без да си келеш. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум