Цената на нафтата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Проблема не е в цената ами в доходите.
Някой има ли представа колко е средната заплата в Германия или Италия или някъде по света? Ако е наясно някой да напише, да напише и цената на дизела в съответната държава.
На мен например ми е много интересно Германеца със една заплата колко литра нафта може да си позволи
Ами като не ни бърка харчълъка що да става по-евтина нафтата
Някой има ли представа колко е средната заплата в Германия или Италия или някъде по света? Ако е наясно някой да напише, да напише и цената на дизела в съответната държава.
На мен например ми е много интересно Германеца със една заплата колко литра нафта може да си позволи

Mitaran написа:нема такиви типове кът вас заклевам се... направо къртите![]()
абе не говорим за харченето а за еб... цена на горивата, щом сме у тоя форум не ни бърка харчлъка, се се надах некой да каже, че ще я правят по-ефтина...
Ами като не ни бърка харчълъка що да става по-евтина нафтата

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
има и една родна особеност - Лукойл Нефтохим е с едни от най високите доставни цени на горивата в Европа ... щото си плаща на когото трябва да няма държавен контрол .. само ниския акциз ни спасява от най високи в Европа цени на горивата ... но и тоя момент наближава ... за сметка на това печелим 5-10 пъти по малко
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
пример Испания (че ходих последно до там с колата)- като си спомяте че беше заедно с Португаля Най-зле в европа...
най обикновен работник взима 1600 евро на месец, ама най-обикновен, цените са като тука дори на някой храни са по ниски горивото е 1към 1 с тукашното като цени, застраховките са им мноооого по евтини (брат ми живее в германия та съвсем знам колко са а и кара кола само от магазина...) всичко едиснствено без Ресторантите и алкохола е по евтино или е на тукашните цени..... а най простия бачкатор взима 3100 лева...
още един пример... някъде го писах в форума ама нищо пак... Министъра на финасите на испанците заедно с целия си кабинет са в пендела заради подписани документи с невярно съдържание от което са щели да ущипят евро фондовете .... забележете само са ги подписали не са ги привели в действие... демек ги съдят за намерение...
нема коментирам повече а наздраве, че е петък
най обикновен работник взима 1600 евро на месец, ама най-обикновен, цените са като тука дори на някой храни са по ниски горивото е 1към 1 с тукашното като цени, застраховките са им мноооого по евтини (брат ми живее в германия та съвсем знам колко са а и кара кола само от магазина...) всичко едиснствено без Ресторантите и алкохола е по евтино или е на тукашните цени..... а най простия бачкатор взима 3100 лева...
още един пример... някъде го писах в форума ама нищо пак... Министъра на финасите на испанците заедно с целия си кабинет са в пендела заради подписани документи с невярно съдържание от което са щели да ущипят евро фондовете .... забележете само са ги подписали не са ги привели в действие... демек ги съдят за намерение...
нема коментирам повече а наздраве, че е петък
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
за тва мислим живот и здраве да бегнеме малко у немско да поживееме с жената, да покарам малко истинско Е39 540
а защо не М5, стига там да намера некои авер за подръжка че ако я правим у БМВ .. нема коментирам
абе наи якото е там че дори да си пеша ти е кеф да гледаш .. е в метрото или влака абе ту отгоре ту под земята хаха мое бъзнеш некоя мадамка без да чаткаш немски
а тука и с кола не ми е кеф ! да не говориме за пари и цени.. тука работиш колко да преживееш за основните нужди
там пътищата са ебасиии кефаа особено тия в селата яко зеленко снимаш си колата с ебаси кефа.. пфф тоя кенеф наречен БГ никога нема да се оправи
тия дупки само по околовръсното и се фащам за главата ахха а ако тръгнеш НЕКАДЕ из БГ нема знаци.. а там всичко каде сбъркаш написано AUSFART /дано не сбъркам
/ кеф братчеее пиеш си биричка на площада пред Киоска хах яко яко яко ! Много ми допадна от тая белата бира .. супер е :!)
ама па хората са едни кенефи там .. ама едното за другото

абе наи якото е там че дори да си пеша ти е кеф да гледаш .. е в метрото или влака абе ту отгоре ту под земята хаха мое бъзнеш некоя мадамка без да чаткаш немски

там пътищата са ебасиии кефаа особено тия в селата яко зеленко снимаш си колата с ебаси кефа.. пфф тоя кенеф наречен БГ никога нема да се оправи

ама па хората са едни кенефи там .. ама едното за другото

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
а да не говориме че там освен 4 еднакви цифри може да си избираш и букви за номер.. напр. К * UR 4444
ест. е супер ефтино.. !! !
K - Къолн .. UR - Uri Robota напр. и се получава фрапиращо като номера в подписа ми
тротоарчета яки равни супер ниски а паркааа парка . ритах там мачле в парка и некви заици братлета изкачат от храстите ? хахаха там е уникално яко /германия/ само да имаш приятели там и по добре българи ! не откривам топлата вода амааа а за афтомифките еи братя некаф дедка на 80 беше .. там некаде като го гледаш .. и си мие колата сам на афтомифка /дето пускаш житонче опп/ изкарва неква кофа от багажника на чисто новото си Форд МОндео кофа с 20 препарата вътре и 5 парцала , казвам ти манияяяяяя искам там
K - Къолн .. UR - Uri Robota напр. и се получава фрапиращо като номера в подписа ми

тротоарчета яки равни супер ниски а паркааа парка . ритах там мачле в парка и некви заици братлета изкачат от храстите ? хахаха там е уникално яко /германия/ само да имаш приятели там и по добре българи ! не откривам топлата вода амааа а за афтомифките еи братя некаф дедка на 80 беше .. там некаде като го гледаш .. и си мие колата сам на афтомифка /дето пускаш житонче опп/ изкарва неква кофа от багажника на чисто новото си Форд МОндео кофа с 20 препарата вътре и 5 парцала , казвам ти манияяяяяя искам там

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
bmwmania написа:"Обичам родината си, не обичам начина, по който се управлява", или нещо такова беше.....
"Обичам си родината, но си мразя държавата"
В Германия нафтата е е1.30, а ние ги гоним със страшна сила.
Че горивата ще ходят само на горе, май спор няма. Аз се надявам поне покрай био-изпълненията да има най-малкото застой.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
jailbreaker написа:bmwmania написа:"Обичам родината си, не обичам начина, по който се управлява", или нещо такова беше.....
"Обичам си родината, но си мразя държавата"
В Германия нафтата е е1.30, а ние ги гоним със страшна сила.
Че горивата ще ходят само на горе, май спор няма. Аз се надявам поне покрай био-изпълненията да има най-малкото застой.
Застой ще има, нагло ще е да минем цената на Германците

Според мен цената си е ок така, който си оценява труда както подобава няма да го бърка...
А който е навит да бачка за по 300 - 400 кинта на месец по-добре едно лупо 1.4 дизел да вземе и така...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
от нафтата до кои колко изкарва еи опасни сте
ми че ние с бензинките кво да кажеме
отивате като има повече коли, сипвате на некое ОМВ Лукоил , като сте сложили номера невалидни /временни с изтекъл срок/променена цифра буква/ има много вариянти и така например на ОМВ в Надежда до калчука Издадох се
шапката и очилата са важни
и после газЗЗ да видиме дали върви с това бензинче/дизелче

ми че ние с бензинките кво да кажеме

отивате като има повече коли, сипвате на некое ОМВ Лукоил , като сте сложили номера невалидни /временни с изтекъл срок/променена цифра буква/ има много вариянти и така например на ОМВ в Надежда до калчука Издадох се

шапката и очилата са важни

и после газЗЗ да видиме дали върви с това бензинче/дизелче
BMW-E39 написа:от нафтата до кои колко изкарва еи опасни сте![]()
...
Ами те нещата са свързани бе колега

Ако в Испания зимат 3000 и нафтата им е 2 лева, то тука ако заплатата е 500 лева нафтата трябва да е 30-40 стотинки:)
Ама понеже нафтата нема как да стане 30-40 стинки ще трябва заплатите да станат по 3000

- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
ja написа:Застой ще има, нагло ще е да минем цената на Германците
Да ги минем едва ли, ама аз говорех глобално - разправят, че изкопаемия нефт свършвал, та за това и био-горивата споменах, като искрица надежда

Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
[quote="BMW-E39"]а да не говориме че там освен 4 еднакви цифри може да си избираш и букви за номер.. напр. К * UR 4444
А в САЩ може да си напишеш точно кото ти душа сака на номера, примерно ...БМВ-Е39 - слага рога по домовете безплатно...
примерно ти кааам, и това ще ти струва 25 гущера за 1 година....
А за био горивата поне като ви опушваме яката ще мирише да виолетки или примерно всеки ще може да се избира мирис хахахаха оли оли , джентълмени май ще сме свидетели на големи промени в тоя свяъ

А в САЩ може да си напишеш точно кото ти душа сака на номера, примерно ...БМВ-Е39 - слага рога по домовете безплатно...

А за био горивата поне като ви опушваме яката ще мирише да виолетки или примерно всеки ще може да се избира мирис хахахаха оли оли , джентълмени май ще сме свидетели на големи промени в тоя свяъ
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Пичове така е, скъпичко си е в БГ ама кво да правим тук трябва да си живеем и да се нагаждаме
...Ей го на,с газово съм и си свиркам...КАРАМ и СПЕСТЯВАМ! Това ми е съвета на колегите с бензинки...Голяма разлика в бягането няма ,а разхода,разхода си е супер 10.8-11 макс. при 1,05-1,10лв. кво му плащаш...Даже може и да си позволиш на магистралата 180-200 и да не ти качи повече от 11,5...Казвам го от опит,нали? Е,понеже сега съм в Село Банско,не в София и толкова е градско /селско но дори и 11-12 у Софийско си е ОК.Не че съм манияк на газовото,даже бях много предубеден щото съм карал Ауди с газ,офф ужас не искам да си го спомням даже
,но Бавареца направо пее
Супер Кола не ще и дума!!!

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
супер си брат
те тва е икономия ем си караш яка кола
аз не карам по много .. иначе ако карах много много щях да сложа някои газов, но не на 520 .. идеята е 525и 193 кс и тогава газ
и яко ГАЗ педала до доло
ама едно карам малко две съм спокоен шофер така че споменатите по горе неща отпадат ..
бадете здрави и се уважаваите много специялно колегите с Е39 тва е модела БМВ е колата :>

аз не карам по много .. иначе ако карах много много щях да сложа някои газов, но не на 520 .. идеята е 525и 193 кс и тогава газ

и яко ГАЗ педала до доло

бадете здрави и се уважаваите много специялно колегите с Е39 тва е модела БМВ е колата :>
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4